Jump to content

Kredi Sicil Affı Ne Zaman Yürürlüğe Girecek


lord_figo18
 Share

Recommended Posts

s.a arkadaşlar benim ing bankta yaklaşık 2 yıl çnce ödeme gecikmelerim oldu kendi bankam garantiden kredi çektim ing bankı 8 mart 2016 da kapattım o tarihten bu tarafa gerek kendi bankamdan gerek diğer bankalardan kredi,kredi kartı vs hiçbirşeyden yararlanamıyorum yardımcı olur musunuz 

Edited by lord_figo18
eksik kelime
Link to comment
Share on other sites

Yanlış hatırlamıyorsam ödeyenlerin silinecek ifadesi kanunda yer almıyor. "Silinebilir" diye geçiyordu. Yani isterse kayıtlar silinmeyebilir veyahutta ödesen ( ödemiş olsan bile ) bile kara listeden çıkamayabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Findeks raporu alın 3 5 lira verip. Birçok banka bunu sağlıyor. O raporda bir puanınız olacak. Bankalar buna göre size kredi verir veya vermez. Google da aratarak ortalama nasıl bir puana ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

böyle böyle öğreneceksin :) banka var ya isterse senin borcunu komple siler ve istediğin kadar  yapılandırma yapar. ama işte konuşma bilgi yeteneğe bağlı. mesela konu bu olmasada bir örnek vereyim. bazı banka ve memurları çok yavşaktır. senin ölen babanın maaşına bloke koyar para bizde değil deyip hem kullanır hemde faizini sana ödetir. onun için medeni bir şekilde alttan yukarı değil baştan aşağı gideceksin. mesela ben 6-7 yıl önce iki yapılandırma yaptım yine borcu sıfırlayamadım. ordaki memura güvenme seni yalvarttırmak hatta avanta isteyebilir üstü kapalı.takibe düşmeden önce 10 günlük bir rsüren oluyordu hatırladığım kadarı ile bak memur bunu bile sana bildirmez. peki o zaman ne yapacaksın? genel müdürlüğü arayacaksın. hemde seni senden daha iyi düşünürek 3. yapılandırmayı bile yaptırabilirsin.Niye? çünkü bankaya para lazım niye icralık yapıp eşyanı alsınki?

ha bazıları var işin iyice bokunu çıkartıyor. onlarda malesef hakediyor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...