Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Sahte Zippyshare Dikkat Edin!!!


cihaneken
 Share

Recommended Posts

Özellikle warez ve illegal dosya paylaşımı ve indirmesi yapan arkadaşlar zon zamanlarda artan sahte ZippyShare sitelerine dikkat edin. Kullanıcı adı ve şifrenizi kaptırmayın.
 

Kod:
http://www.zippyslhare.com/v/sfXw1wHk/
Kod:
http://www.115zippyshare.com
Kod:
http://zippysharee.com/
Kod:
http://zippysharetheme.com
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Abdullah 37
      Merhaba arkadaşlar.
      Php ile mysql işlemleri yaparken güvenlik kısmında tam olarak ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
      - Üye kayıt ve giriş kısmını kodlarken gelen verileri hangi güvenlik fonksiyonlarından geçirmeliyim?
      - Konu ekleme ve düzenleme, yorum ekleme ve düzenleme kısımlarını hangi güvenlik fonksiyonlarından geçirmeliyim?
    • By cagdas70
      Dünyayı kasıp kavuran fidye virüslerine bir yenisi daha eklendi. Jaff ismi verilen bu fidye virüsü yetenekleriyle adeta fidye virüslerinin evrilmiş hali gibi gözüküyor!
      Microsoft'un kritik güvenlik zafiyetini kullanan WannaCrypt virüsünün yanı sıra Jaff fidye virüsü de etkinliğini oldukça arttırdı. 
      Dünya üzerinde 6 milyondan fazla sisteme bulaşmış olan Jaff fidye virüsü, yetenekleriyle de oldukça dikkat çekiyor. PDF veya Office belgeleri üzerinden sistemlere bulaşan fidye virüsü, dosyalarınızı şifrelemekle kalmayıp sizi bir botnet ağının zombisi haline de getiriyor.
      Ulaştığı geniş kitleler dolayısıyla saatte 5 milyon kişiye e-posta yoluyla ulaşmayı başaran virüs, son dönemlerde iyice artan fidye virüsü saldırılarının şimdilik durmayacağının bir göstergesi olabilir.
      Şifrelediği dosyalar için 3.150$ ücret talep eden virüs, ücreti ödemeniz halinde TOR ağı üzerinden çözücü kodu size ulaştırıyor.

    • By firtina_limani
      merhaba arkadaslar bügün sizlere linux guruparlinda sizler icin ben sordum ve saolsun arkadaslar yanitladi
      nasilmi hadin gelin biraz bakalim
       

      CryptoLocker
      yavas yavas degeri görülmeye basladigini zannetigimiz bir kac ay icerisinde teknoloji haberlerinin mail ile linux sistemlerine casus yazilimlar ile girip bütün hdd sifreleyenler bütün bilgisayari ele gecirenlerle ceviriliyor 
      galiba yavas yavas herkezin gözü korkuyor bu konuda editör arkadaslarimiz a rica etsek güzel bir konu iceriginde nasil korunabilirler 
      gözlerinin korkamsini nasil engelleriz bunlari anlatabilirmiyiz rica etsem 
      genelde cogu linux sever ve linux u is icin kullanan dostlar linux her zaman güvenlidir diyecek cogu arkadasimiz duvarda acik olsun kapiyi ben yaparim diyecek ama benim demek istedigim tartismak degil 
      yeni nesil e iyi örnek olmak
      not arkadaslarimizin verdigi konu iletilerini tek tek buraya kopyala yapistir yapmiyorum 
      cünkü emek hirsizligina girer en güzeli biz linleri verelim basliklar ile
      ve arkadaslardan gelen önemli  iletiler 
       
      IPTABLES
      Ubuntu'da güvenlik duvarı kullanımı
       
      Firewalld nedir?
      Linux Sunucu Güvenliği
      manjaroda guvenlik duvarı kurulu geliyor yapmak gereken sadece çalıştırmak ayrıca kurulumda tüm disk şifrelenebilir.

    • By FireWalkeR
      Mozilla, Firefox üzerindeki bir açıktan faydalanarak kullanıcıların tüm dosyalarını çalabilen bir virüsün olduğu açıkladı.
       
      Mozilla, Rusya kaynaklı bir haber sitesinin reklamı içine gizlenmiş bir virüs tespit etti. Firefox tarayıcısındaki güvenlik açığından faydalanarak atkif hale gelen virüs, haberiniz olmadan dosyalarınıza erişip onları Ukrayna sunucusuna yükleyebiliyor.
       
      Virüs, Firefox'un PDF okuyucusu ve JavaScript dosyalarına erişerek tarayıcı üzerine yeni bir kod bütünü atıyor. Atanan bu kodlar sayesinde virüs, bilgisayar üzerinde bulunan dosyaları tespit ediyor ve sizin izniniz olmadan bu dosyaları başka bir kaynağa aktarıyor. Virüsün bilgisayara bulaşması için ise sadece virüsün olduğu internet sayfasını açmanız yeterli.
      Söz konusu açıktan faydalanan virüs, öncelikli olarak Windows kullanıcılarını hedef alıyor. Mac sahipleri şu an virüsün öncelikli hedefi değil ancak bu açık düzeltilmediği takdirde Mac kullanıcıları da ilerde tehlike altına girebilir.
       
      Yeni güncellemeden önceki bütün Firefox versiyonlarının bu açıktan dolayı tehlike altında olduğu ifade edilirken Mozilla, kullanıcılarına Firefox'un 39.0.3 versiyonunu derhal indirmelerini önerdi.
       
      Kaynak : shiftdelete.net
    • By Tasci
      Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var! Arkadaşlar bir programın dil dosyasında bulunan ing dilini Türkçeye çevirdiğimde bir daha başka biri o dosya üzerinde çalışma yapamasın dosyanın içeriğini değiştiremesin bu çalışmayı şifrelemek istiyorum yalnız şifrelenen dosyayı ilgili lang dosyasına attığımda görevini yapsın şifreleme dosyanın içeriğine zarar vermemesi lazım bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...