Jump to content

Tesla Kuramı Ve Haarp Araştırmaları Hakkındaki Düşünceleriniz


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

tesla (Nikola tesla) kuramı radyo elektormanyetik dalgaları ki atmosferdeki 70 ila 400 km de iyonosfer tabakasında serbest elektromanyetik dalgalar olarak bulunuyor. ve kablosuz elektirk iletimi. bunlar gerçek deneyle sabit buluşlar tesla nın bulduğu. mesela radyo dalgaları ile havuzun içindeki prototip bir gemiyi istediği yönde ilerletebiliyor.

en basitinden tv uzaktan kumandaları örnek olarak. kablosuz elektirk akımı; Telsiz.

"Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı (İngilizce: High Frequency Active Auroral Research Program) veya kısaca HAARP; Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışma. Bu fikir, ilk kez Sırp asıllı ABD'li bilim adamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmıştır.

Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir." Kaynak :Vikipedi.

 

şimdi bu icat ve çalışma ile yapay deprermler ve iklim değişiklikleri yapılabileceği komplo teorileri var. sizce bu doğrumudur? fikirlerinizi almak istedim. tv -programı ismi vermek kuraldışı olarak farzettiğimden isim vermeden orda bu konu hakkında konuşulanlardan bahsedeceğim. ki zaten belki çoğunuz biliyorsunuzdurr bu tv programını.

1-firavunların piramitleri bu kuramı kullanmak için üretilmiş ve bizden çok ileride bir teknoloji varmış hz. Musa zamanında.

2-hatta hz. musa nın asa sının yılana dönüşmesi, nil nehrinin hz musa nın inkarcılardan kaçarken açılması hz. musa nın bu kuramı bildiğindenmiş.

3-ve hatta Hz .Nuh zamanında Alah ın " göğe e suyunu boşalt " demesi ile yoğun yağmur yağması bu kuramla olmuş. yani adamlar Allah ın mucizelerini bile ele geçirmişler :)

4- kocaeli depremini de yine bu teknolojiyi kullanan dış mihraklar yapmış muhtemelen.

gerçi bu mümkün olsada olmasada psikiyatri ve psikoloji manyağı olarak beni etkilemez. çünkü korkunun ecele faydası yoktur. ha birde insan zihninede hükmedilebiliyormuş. beni etkilemez ama böyle bir program yapmak zaten zayıf ego ya sahip kişileri paraoyak yapması pekde zor değil gibi.

sizce bu teknoloji ile yapay deprem oluşturulabilinirmi, iklim değişikliği yapılabilirmi ve insanın zihnine hükmedilebilirmi?

(gerçi abd li ler zaten hangi yılda ne olacağını ve ona göre nasıl strateji izleneceğini düşünüyor ve politikalarını ona göre şekillendiriyorlar. bakın işte bu gerçek. tabi çoğu zaman yanılabiliyorlarda.. iyiki yanılıyorlar :) )

Edited by abdulhey_
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tesla yı finansal olarak destekleyen şahıs(Malın ta kendisidir) ; Tesla finansöre diyor ki kablosuz elektrik iletimi mümkün ama proje için finans lazım finansör(o zamanki elektrik dağıtım şirketi sahipleri) lan sen kablosuz elektrik dağıtımını bulursan biz batarız diyor projeyi  çöpe atarlar... Şimdi tarihteki hangi şahsiyet bu finansörlere sövmez ki her aklıma geldikçe ...........  bir düz gidiyorum. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...