MaDTuRk Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Arkadaşlar şu lanet şeyi ben reg ayarları ile kapatıyorum o inadına yüklüyor bunu kökünden nasıl kapatırım bilen varmı ? Bunu buldum ama dogrumu acaba Grup İlkesi Yönetimi Düzenleyicisi'ni açın. Gezinti bölmesinde, Bilgisayar Yapılandırması\Yönetim Şablonları\Sistem\Internet İletişim Yönetimi\Internet İletişimi ayarları'nı açın. Ayrıntılar bölmesinde, Windows Update aygıt sürücüsü aramasını kapat'ı çift tıklatın. Aşağıdakilerden birini yapın: Windows Update aramasını kapatmak için Etkin'i tıklatın. Windows Update aramasına izin vermek için Devre Dışı öğesini tıklatın. Ayarlarınızı kaydetmek için Tamam’ı tıklatın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur4721 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 aygıt yöneticisinden yüklenen driveri devredışı bıraksanız olmaz mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur4721 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 2 saat önce, casper0007 yazdı: Please register to see this content. kespır bu yazılımın ismi cismi linki varmıdır, biz de faydalansak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atabey.06 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 4 saat önce, ugur4721 yazdı: kespır bu yazılımın ismi cismi linki varmıdır, biz de faydalansak Sitede var kardeş aratırsan çıkar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultar Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 gpedit.msc yi çalıştırın Bilgisayar Yapılandırması - Yönetim Şablonları - Windows - Windows Update yolunu izleyin. Daha sonra Otomatik Güncellemeleri yapılandıra çift tıklayın. Akabinde açılan sayfadan Etkini seçtikten sonra hemen altında açılan menüden 2 - Karşıdan yükleme ve kurma için uyarı seçin. Uygulama tamam dedikten sonra pc nizi yeniden başlatın. Bundan sonraki driver yada windows güncellemerini elle yapmanız gerekir ki zaten windows artık bildirimle uyarıyor yeni güncelleme var kurayım mı diyor.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
34ero Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 5 saat önce, ugur4721 yazdı: kespır bu yazılımın ismi cismi linki varmıdır, biz de faydalansak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts