abdulhey_ Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 işletim sistemim windows 10 enterprise 64 bit, intel core i7 işlemci 3. nesil 3.40 ghz. 8gb ram. evde internet varken vmvare ile windows 7 ultimate 64 bit kurmuştum. 2gb ram ve 60 gb alan verdim. evde internet varken vmware yi açtığımda internet kendiliğinden bağlanıyordu. ama evin internetini kapattırdım telefonun internetini masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum fakat telefonun internetini vmware ile bir türlü kullanamadım. bağlantı kuramadım. windows 10 da wi fi aparat ve usb bağlantı ile telefonun internetini rahatlıkla kullanabiliyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. ayrıca ses simgeside çalışıyor görünüyor halde iken ses alamadım. sınamada da çalışıyor görünüyor ama hiç bir ses cihazından ses alamadım. (monitörün hopörlerinden, hoperlörlerden ve kulaklıktan) ve ayrıca vmware de bilgisayarın hangi donanımlarını kullanabiliyoruz hangilerini kullanamıyoruz ve neden? bilgisi olan arkadaşlardan genel bir bilgi rica ediyorum. teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts