yasak_ask Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 İnternet sağlayıcısını değiştirmek isteyenlere fikir olması açısından. Aşağıdaki özellikler 60TL fiyatla sunuluyor. Ben ttnet'ten geçtim. An itibariyle hat değerlerim. Konum > İstanbul - Bahçelievler - Bahçelievler belediyesi yakını.Binada fiber internet kutusu bulunmakta turktelekomun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Upload çok iyiymiş ya şu akkya yaptıkları düzenlemeyi neden upload'a yapmadılar ya şu uploadların net hızına göre yarı yarıya olması lazım avurapada 50 mbps hızı olan adamın en az 20 mbps upload hızı oluyor bide bize bak 50 mbps down 4 upload :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Mesele bizim ülke olunca çok şey beklememek lazım Modemin 4 metre yakınındaki notebook da ki wifi testini de paylaşayım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bypassiment Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 aynı paket bendede var 51 mbps upload sözde 4 mbps ama max 2 yi görüyorum sizde de mi öyle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 10 saat önce, yasak_ask yazdı: Mesele bizim ülke olunca çok şey beklememek lazım Modemin 4 metre yakınındaki notebook da ki wifi testini de paylaşayım. valla değerler güzel açıkcası modemin 3 metre yakınında notebookta 25 mbps nette 14 mbpsyi zor görüyorum.bağlıyorum kabloyu notebook'a o zamanda 23 oluyor en fazla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 9 saat önce, bypassiment yazdı: aynı paket bendede var 51 mbps upload sözde 4 mbps ama max 2 yi görüyorum sizde de mi öyle ? Hocam modeme kablolu olarak bağlantı kurup tekrar bak. Wifi olması hızı ciddi anlamda değiştiriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bypassiment Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Hocam modeme kablolu olarak bağlantı kurup tekrar bak. Wifi olması hızı ciddi anlamda değiştiriyor Kablolu kullanıyorum zaten hocam sizde değerler nasıl modem arayüzünü demiyorumSM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 5 dakika önce, bypassiment yazdı: Kablolu kullanıyorum zaten hocam sizde değerler nasıl modem arayüzünü demiyorum SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İlk mesajının hemen üstünde görsel paylaştım hocam görünmüyor mu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtinax Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Biz 12mbps'yi yeni gördük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bypassiment Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 anlatamadım galiba herkese 4 mbps upload tanımlıyorlar ama ben görmedim max 2 en fazla modem arayüzünde tanımlı olan hızım bu birde speedtest yapıp bakalım ne kadarını kullanabiliyorum. her ne kadar 4 mbps upload 51 mbps tanımlı olsada görmüyorum ama gene bu fiyata baska bunun gibi tarife bulamam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
otuken Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Ben de doping'den geçtim, memnunum. Önceden sürekli kesintiler yaşıyordum. Arayınca telefon hatlarıma kabahat buluyorlardı. Geçişle birlikte kesintiler de bitti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sertokus Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Memnunum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDLoCK Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Tarife güzel bir an geçmeyi düşündüm ama biraz arıştırınca sıkıntılı olduğunu gördüm türknete geçmeyi düşünenler önce verdiğim linkteki şikayetleri okuyup öyle karar versinler. Link: Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 8 dakika önce, MaDLoCK yazdı: Tarife güzel bir an geçmeyi düşündüm ama biraz arıştırınca sıkıntılı olduğunu gördüm türknete geçmeyi düşünenler önce verdiğim linkteki şikayetleri okuyup öyle karar versinler. Link: Please register to see this content. Şikayeti olmayan markamı var hocam. Tüm insanları %100 memnun edemezsiniz İşin en güzel yanı taahhüt yok. 1 ay ücretsiz zaten. Eğer sorun yaşayacak olursa kullanıcı, istediği zaman çıkış/geçiş yapabilir. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts