xcoll Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Rescue Team 5 diye bir oyun var .. internette bakıyorum hep serial ıstıyor bellı bır yerden sonra bunun full halını bulabılırmıyım.. lütfen yardımcı olun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
binbey Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Rescue Team 5 [UPDATED FINAL]|135 MB - 8 Aralık 2015 (Big Fish Games'ten çıkan en son güncellemeyi içeriyormuş.) MEDiAFiRE BAĞLANTISI: http://www.mediafire.com/file/bj74o32oxp7cz6x/RescueTeam5BFGUPDATE.rar TURBOBiT BAĞLANTISI: http://turbobit.net/gbtp2wg99fbl.html Oyunun Kurulumu: 1- İndirdiğiniz RescueTeam5BFGUPDATE isimli RAR dosyasından, klasöre çıkart seçeneğiyle dosyaları çıkartın. (RAR dosyası ŞİFRESİZDİR.) 2- Dosyaları çıkarttığınız klasör içerisindeki Rescue Team 5 BFG UPDATE isimli uygulama dosyasını "yönetici olarak çalıştırarak" oyunu kurun. (Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra açılan küçük pencerede Extract butonuna tıklayınca C:\GAMES içerisine kuruluyor oyun) 3- Extract butonuna tıklandıktan kısa bir süre sonra " C:\Games\Rescue Team 5 BFG UPDATE\Start_Game.bat? " diye sorulan ve, EVET-HAYIR seçeneği sunan küçük bir pencere açılıyor. EVET diyerek onaylayıp oyuna girebilirsiniz. Windows 10 Pro 64 Bit sistemde oyun kurulup, anlatım buna göre yapılmıştır. (binbey-tnctr.com) (Not= Oyunun kurulmuş olduğu dizindeki (Yani; C:\GAMES\Rescue Team 5 BFG UPDATE içerisindeki) RescueTeam5.exe isimli uygulama dosyasını, sağ fare tıkı ile açıp, özellikler/uyumluluk sekmesinden "Yönetici olarak çalıştır" kutucuğu işaretlenip, uygula-tamam dedikten sonra çalıştırmak gerekebilir.) İndirdiğiniz dosyayı antivirus programınız ile taratarak kontrol etmeyi unutmayınız. NOD32 ile tarattığımda temiz sonucunu aldım ben. Kolay gelsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcoll Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 tşk. ederim. şimdi indiremedim indirincede yazarım tekarar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts