Popular Post orca2002 Posted April 10, 2017 Popular Post Share Posted April 10, 2017 (edited) ARKADAŞLAR LİNKLER RS2 Sürüm 1703 Derleme 15063.138 HAZIRLADIĞIMDAN DOLAYI KALDIRILMIŞTIR LÜTFEN YENİ DERLEMEYİ İNDİRİNİZ. Edited April 14, 2017 by orca2002 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited) haydaaa. an itibarı ile öncekini indirmekteyim şu an. sürümde .138 yazıyor google drive de. niye geri sürüme dönüp onu hazırlamaya karar verdiniz? birşeyleri kaçırmadım inşallah link istedim diğer arkadaşlardan kusura bakmasınlar ama son çalışma diye ve uefi desteği var diye . burdaki .138 indirmekteyim. EDİT: la yine karıştırdım galiba bi başlık daha varmış aynı ve çok az zaman aralıklı. e ben ötekinimi indiriyoruım şimdi ama o nda .138 yazıyor..? google drive de yani.. Edited April 13, 2017 by abdulhey_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord.akyuz Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 arkadaşım durup dururken kapanıyor sonra tekrar başlıyor aralığı belli değil ama resetliyor sistem ne olduğunu çözemedim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts