garb02 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Windows 10 Redstone eski sürüm mü nedir ne özelliği var detayı ne ? vatan bilgisayara baktım Windows 10 Redstone dvd satılmıyor. Dün gezinirken baktım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 redstone dvd olarak satılmaz redstone güncelleme adıdır win 10 alırsınız güncellemeyle redstone 2ye yükseltirsiniz veya bu konudan lisans alırsınız yükseltme yoluyla geçersiniz 2side aynı kapıya çıkacaktır. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garb02 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 2 saat önce, RaZoRWounD yazdı: redstone dvd olarak satılmaz redstone güncelleme adıdır win 10 alırsınız güncellemeyle redstone 2ye yükseltirsiniz veya bu konudan lisans alırsınız yükseltme yoluyla geçersiniz 2side aynı kapıya çıkacaktır. Peki windows 10 redstone aklıma takıldılanlardan biri oldu. Açılış kapanış süresi azalma var mı yada bilgisayarda performans artışı ? Ne gibi özellik var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 1 saat önce, garb02 yazdı: Peki windows 10 redstone aklıma takıldılanlardan biri oldu. Açılış kapanış süresi azalma var mı yada bilgisayarda performans artışı ? Ne gibi özellik var Redstone 1 kullanmadıysanız redstone 2 ile birlikte 1511 - 1703 sürümü arasında dağlar var tek tek yazmak bitmez sürede azalma var,fare imleci daha seri,%100 disk sorunu çözüldü,paint 3d geldi,oyun modu geldi,gelişmiş defender,gelişmiş ağ ayarları,ayarlar menüsü gelişti microsoft yavaş yavaş denetim masasını ayarlara taşıyor 1 kaç büyük güncelleme sonrası ayarlar menüsü komple denetim masası görevi görcek.Bunun dışında gece ışığı ayarı diğer sayamadığım bir çok özellik geldi bunu deneyerek kendiniz farkedersiniz burdan anlatmakla bitecek iş değil.Ama ekran görüntüsü isterseniz şayet bir kaç görüntü (paint 3dyi gereksiz bulduğum için sildim) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garb02 Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 1 saat önce, RaZoRWounD yazdı: Redstone 1 kullanmadıysanız redstone 2 ile birlikte 1511 - 1703 sürümü arasında dağlar var tek tek yazmak bitmez sürede azalma var,fare imleci daha seri,%100 disk sorunu çözüldü,paint 3d geldi,oyun modu geldi,gelişmiş defender,gelişmiş ağ ayarları,ayarlar menüsü gelişti microsoft yavaş yavaş denetim masasını ayarlara taşıyor 1 kaç büyük güncelleme sonrası ayarlar menüsü komple denetim masası görevi görcek.Bunun dışında gece ışığı ayarı diğer sayamadığım bir çok özellik geldi bunu deneyerek kendiniz farkedersiniz burdan anlatmakla bitecek iş değil.Ama ekran görüntüsü isterseniz şayet bir kaç görüntü (paint 3dyi gereksiz bulduğum için sildim)Please register to see this content. Allah razı olsun teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Bir saat önce, garb02 yazdı: Allah razı olsun teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Cümlemizden Razı olsun.Ne Demek Rica ederim ben naptım ki sadece yardımcı oldum. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts