juvanpix Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 arkadaşlar dowland yaparken örneğin 1 gb dosya için maksimum hızım indirme 70.000 kb/sn oluyor. bağlantılarda herhangi bir sorun yok . modemim; VMG3312-B10B program olarakta IDM kullanıyorum ama çok yavaş yani?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 70mb ile mi indiriyorsun? yoksa benmi yanlış anladım..net hızın nedir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 7 dakika önce, erdal4444 yazdı: 70mb ile mi indiriyorsun? yoksa benmi yanlış anladım..net hızın nedir? hocam ıdm de 2gblık bir dosyayı aktarım oranı olarak :en fazla 80.000 kb/sn olarak gösteriyor ama çok yavaş indiriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 1 saat önce, juvanpix yazdı: hocam ıdm de 2gblık bir dosyayı aktarım oranı olarak :en fazla 80.000 kb/sn olarak gösteriyor ama çok yavaş indiriyor anlatamadım galiba...sen saniyede 80 kb ile indiriyorsan eger hız çok düşük demektir.idmsiz zaten hızda 3 mbite düştüysen 300kbla indirmen gerekir..bunun dışında bir durumsa şayet sıkıntın vardır.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 70 kb genelde turbobit gibi ücretli upload sitelerinin sınırladığı hız sınırıdır bundan olmasın ? hani normal bir siteden örneğin libreoffice.orgtan son hızda çekmeniz lazım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Yerinde olsam modem arayüzünden modeme gelen hızı kontrol ederim. Downstream olarak yazar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enes0552 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 genel olarak internet hız testi yaparmısınız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 On 16.04.2017 at 10:01, RaZoRWounD yazdı: 70 kb genelde turbobit gibi ücretli upload sitelerinin sınırladığı hız sınırıdır bundan olmasın ? hani normal bir siteden örneğin libreoffice.orgtan son hızda çekmeniz lazım aynen hocam ondan kaynaklanıyor sanırım. nasıl hızlı dosya çekebilirim peki. office programını indiremedim bir türlü bu yüzden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 debrid kullan Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 virüs felan bulaşma ihtimali var mı? şuan kullandım ama çeviri olmadı halen teşekkürler.başka alternatifler var mı bildiğiniz bu işime yarar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harock Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 32 dakika önce, juvanpix yazdı: virüs felan bulaşma ihtimali var mı? şuan kullandım ama çeviri olmadı halen teşekkürler.başka alternatifler var mı bildiğiniz bu işime yarar. team viewer ile bakabilirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur4721 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 dosyayı nereden indiğine de baağlı, modem e ulaşan max hıza da bağlı, o anda başka biri o modemi kullanıyormu ona da bağlıbir durum bu modem arayüzünü, ve indirdiğin siteyi görmek lazım 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz_50 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 çevirmek istediğin linki atarmısın.çevirim birde öyle dene bakalım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Bir saat önce, borz_50 yazdı: çevirmek istediğin linki atarmısın.çevirim birde öyle dene bakalım. nasıl çevriliyor. öğretseniz daha iyi olur çünkü farklı linkler var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz_50 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 20 dakika önce, juvanpix yazdı: nasıl çevriliyor. öğretseniz daha iyi olur çünkü farklı linkler var Please register to see this content. burdan üye ol yardımcı olurlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Premium yada direk ftp sitelerinden indirmeniz gerek.yoksa free yani ücretsiz indirirseniz paralı sitelerden düşük hızda indirir...modemle alakası yok siteyle alakali bi durum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts