oktay2023 Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Microsoft, Windows 10 için geliştirilen "Redstone 3" adlı büyük güncellemenin Eylül ayında geleceğini açıkladı. Aynı blog gönderisinde şirket bundan sonra her yıl Mart ve Eylül ayında büyük bir Windows 10 güncellemesi yayınlamayı planladığını açıkladı. Müşterilerin geri bildirimleri üzerine Microsoft, Windows güncellemelerini daha "tahmin edilebilir" ve kararlı bir düzenle yayınlamaya karar verdi. Windows 10'un güncelleme planı ayrıca artık Office 365 ProPlus ve System Center Configuration Manager ürünlerinin güncelleme planlarıyla örtüşecek. Windows 10 kullanıcıları, Microsoft'un genel olarak büyük güncellemelerin çıkış tarihleri ile ilgili yeterince açık olmamasından ve cihazlarının ne zaman güncellemeye açılacağının belirsizliğinden şikayetçiydi. Bu yenilik ikinci soruna tam olarak çözüm getirmese de, güncellemelerin düzenli olarak yayınlanacak olması yine de iyi bir haber. Şirket ayrıca bundan sonra yayınlanacak tüm güncellemelerin 18 ay boyunca güvenlik yamaları ile destekleneceğini söyledi. Bu zaten bildiğimiz bir haber olsa da şirket hatırlatmak istemiş gibi görünüyor. Eylül ayı geldiğinde Microsoft sözünü tutabilecek mi hep birlikte göreceğiz Kaynak : https://www.chip.com.tr/haber/windows-10a-buyuk-guncelleme-mujdesi_69129.html 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor MOTUN Posted April 22, 2017 Editor Share Posted April 22, 2017 eylül 2017 ye kadar kafamız rahat mı yani? o zaman hemen modifiye edip bir rs2 pro kurayım masa üstüne 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 bu büyük güncellemelerin boyutu ne olacak? yeniden temiz format mı atıcaz her mart ve eylül? ben bana lazım olan bir şey getirmedikten sonra bu büyük güncelleştirmeleri yüklememeyi düşünüyorum. doğrumu düşünüyorum bilmiyorum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycrosoft Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Ubuntunun sistemini taklit ediyorlar sanki ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arslan705 Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 14 saat önce, MOTUN yazdı: eylül 2017 ye kadar kafamız rahat mı yani? o zaman hemen modifiye edip bir rs2 pro kurayım masa üstüne bizimle de paylaşırsın umarım hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts