Jump to content

File Viewer Plus_2.0.1.16


 Share

Recommended Posts

        File Viewer Plus, 300'den fazla dosya türünü destekler. Bu, bilinmeyen dosyaları görüntülemek için pahalı yazılım programları satın almak zorunda olmadığınız anlamına geliyor. Sadece File Viewer Plus'ı kurun ve tek bir uygulama ile 300'den fazla farklı dosya türünü açın! Yüzlerce dosya biçimini pahalı üçüncü parti yazılım satın almadan görüntüleyin ve değiştirin!

        Microsoft, Word, PowerPoint, Excel, Visio ve Project dosyaları için hazır olarak desteklenmelidir. Hemen hemen tüm ses veya video dosyalarını oynatın ve dönüştürün. Düzinelerce raster ve vektör resim türlerinin yanı sıra 600'den fazla farklı kamera modelinden gelen kamera çimlerini görüntüleyin ve düzenleyin. E-posta dosyalarını açın, ekleri çıkarın ve çok daha fazlasını yapın. File Viewer Plus yalnızca bir dosya görüntüleyici değildir. Güçlü bir dosya editörü ve dönüştürücüsüdür.

         Microsoft Word belgelerini düzenleyin ve değişikliklerinizi kaydedin. Gelişmiş resim düzenleyiciyi kullanarak görüntüleri değiştirin ve elde edilen dosyayı birkaç farklı biçimde kaydedin. Düzinelerce ses ve video formatlarını farklı multimedya dosya türlerine dönüştürün, bunların hepsini tek bir uygulama ile yapın.

NOT: 10 günlük deneme sürümü olarak kullanılmaktadır. Serial, keygen vb. aktivasyon yöntemini henüz bulamadım. Bulan arkadaşlar olursa ben de kullanmak istiyorum.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...