abdulhey_ Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Dün portable Firefox kullanıyorum onu 53 sürümüne güncelledim. Sonra idm eklentisi uyumlu değil dedi. Onuda güncelledim. Fakat video larda falan indir düğmesi çıkmıyor. Veya en altta sol köşede çıkıyor sadece. O da neyin indirmesi belli değil. Diğer tarayıcılara baktım onlarda aynı olmuş. Sonra idm yi varsyılan modunda kaldırdım. Sonra son sürüm katılımsız idm indirip kurdum. Yine bir şey değişmedi. internette aynı sorunla ilgili söylenen her şeyi denedim yine değişmedi. Tam modunda kaldırsam idm iie indirdiğim herşey silinirmi? Yoksa yedeklerini alıp tam modunda kaldırıp temizlik yapıp son idm sürümünü kursam sorun çözülürmü. Veya başka öneriniz varmı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 İdmyi revo uninstaller gibi bir kaldırma yazılımıyla kaldırın kalıntılarını temizletin.Son Sürümü kurun düzelecektir kurulum yaparken tarayıcılar kapalı konumda olsun ve yönetici olarak kurun. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kombikik Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Internet Download Manager 6.28 Build 14 Final yeni pach link: http://dosya.co/3km33ll7qm12/idm.6.28.x-patch.rar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 24, 2017 Author Share Posted June 24, 2017 aradan 2 ay geçmiş. ilgilenmenize sevindim de dediğiniz sürümü kurdum zaten sorun yok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts