Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

şanlıurfa Hakkında


canpolat11
 Share

Recommended Posts

Evet arkadaşlar yakın zamanda ankaradan şanlıurfaya gitmeyi düşünüyorum öncelikle en iyi otobüs firması veya firmaları hangisidir -hızlıdır?

daha önce gitmiştim lakin tam ayrıntılı gezememeştim turla balıklı gölde tarfından hz.eyüp makamına otobüs dolmuş çalışıyormu ?
yöresel yemekleri yiyebileceğim yer varmı merkezde ve ne alınır :?

Link to comment
Share on other sites

Tur a gerek yok tavsiye istersen once gidince bi hamam yap ardindan kahvalti  uygun guzel yerler var .Dersenki kalifiye bi yer olsun harran oteli var 5 yildiz acik bufe havuz kenari esliginde dahasinida yazarimda birazda yerlisi yazsin;)

Link to comment
Share on other sites

Birz mesafe olmakla beraber her yere yürüyerek gidebilirsin. Balıklı göl vs. hemen hemen aynı yerdeler, kapaklı pasaı deye sorarsan gosterırler elektronik malzeme ihtiyacın varsa oradan karsıla, toptancıları zaten, saat, gözlğk vss aradıgın hersey var. Kapaklı pasajı bitişiginde arada kebapcılar var kebap yemesilin ordan cıkıp 100 mt ilerisinde dodurma ve künefeciler mutlaka yemelisin. (Aynı güzergahta da devam edersen 1 km sonra filan da zaten balıklı göl vs. geliyor gezersin. Balıklı gölün tepesine çıkmayıda unutma.) Biraz sapa kalıyor ama Balıklıgöl Devlet Hastanesi karşısında SEVGİ Ciger den de bi ciger atmalısın, (Biraz acıdır ama değer.) Diğer gidebilecegin yerler araba ile malesef. Biraz yemek üstünden gittik ama zaten hepside hemen hemen aynı yerdeler.  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...