Anarchosa Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 (edited) Casper arızalı bir ürünüm vardı bu ürünün USB sıkıntı olduğu dile getirdim. Usb panellerinde problem olduğunu dile getirdim ve HDD problemi yaşadığımı dile getirdim. 2 Gün içinde sorunu çözüp kargoya gönderdiler sağolsun.HDD birebir değişim sağlanmış şimdi benim öğrenmek istediğim Bir Hardiskin Sıfır Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirim? HDD Kullanıcı Hatası Olduğu Dile Getirilmiş Ancak Müşteri Memnuniyeti Adına Değişim Yapılmış Ben Biraz Sıkıştırınca Değiştirdiler Acaba Göz Boyamamı HDD format Atıp Gönderdilermi Yoksa Gerçekten 0 Ürünmü Gönderdiler. Çalışma Saateinden Anlaşılma İhitmali Veya Buna Benzer Probram Veya Yazılımla Öğrenme Şansımız Varmı ? Teşekkürler. 05.05.2017 Ürün Geldi; Sentinel Programıyla Resimler Çekildi Hardiskte Problem Varmı Arkadaşlar? Harddisk 0'fırmı ? Edited May 5, 2017 by Anarchosa Edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Please register to see this content. bu adresten indir.. aradıklarınında fazlasını ögren.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchosa Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 Ürün Nihayet Geldi Postu Güncelledim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasak_ask Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Power of time > Çalışma zamanı > Toplamda 2 saat Harddiskin yeni, hayırlı olsun. Ayrıca harddiskte kullanıcı hatası var denmesi bana göre saçmalık. Hardiski çıkartman, fiziksel müdahale etmen lazım ki böyle söylesinler, saçmalamışlar. İşlemci de değil ki hız aşırtma vs yapasında kullanıcı hatası olsun. Enteresan gerçekten.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polat_19 Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 sıfır harddisk takılır Windows kurulur sana boş gönderecek halleri yok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts