Anlatılmayanlar Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 (edited) exell normal kullanırken tabletler için olan wps office programını indirip kurduktan sonra resimdeki şekli aldı açılırkende resim 1 deki gibi açılıyo kaldırdım yeniden office yükledim ama değişmedi.problem nedirki. adsız.bmp adsız2.bmp Edited May 12, 2017 by Anlatılmayanlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 2 officeyide kaldırıp ccleaner gibi bi bakım programıyla kapsamlı taratıp 2 programında kalıntılarını kaldırmanız lazım daha sonra mümkünse office 2010 indirip kurun resimdeki office muhtemelen 2003 oldukça eski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anlatılmayanlar Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 evet 2003 kullanıyordum ve uyumluluk paketi yükleyerek şimdiye kadar yıllarca hatasız kullandım ama wps yükledikten sonra değişti revo unustaller ile wps il ilgili herşeyi kaldırdıgımı düşünüyorum ama.değişmedi acıldıktan sonra normal exell ama masa üstü görüntüsü ve acılış şekli değişti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 yeniden kurmadan önce simgeler için regedit ten [HKEY_CLASSES_ROOT\.xsl [HKEY_CLASSES_ROOT\.xslx [HKEY_CLASSES_ROOT\xslfile [HKEY_CLASSES_ROOT\xslxfile [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.xsl] [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.xslx] [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.xsl] [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.xslx] satırları varsa silip kurmayı deneyin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anlatılmayanlar Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 simdi deniyorum.bazilari yoktu ama.herseyi sildigim halde bile dosyalarin sekli degismiyo cok enteresan ya.kagit gibi gostermesi lazimken tepki vermiyo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anlatılmayanlar Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 simdide dosyalar hic acilmiyor diyor gecerli bir win32-uygulamasi degil yaziyor. hepten bozuldu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 5 saat önce, Anlatılmayanlar yazdı: simdide dosyalar hic acilmiyor diyor gecerli bir win32-uygulamasi degil yaziyor. hepten bozuldu. dosya üzerinde shift e basıp sağ tıkla birlikte aç de excel i göster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anlatılmayanlar Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 vala arkadaslar çözdüm biraz önce biti nasıl başardım bilmiyorum ama hakaten sinir bozucu bir durum ya bide bilg. yavas olunca. geri yükleme yaptım bir hafta öncesine sonra ofce ne varsa sildim office 2007 yükledim sorun halloldu ama cok uğraştım sanırım yüklemelerin tam bitmemesinden kaynaklı çünki ofice sürümlerim hep katılımsız şeklinde sonra donanımsal bişiler yapıyo falan. hiç böle bişeyle karşılaşmamıştım bunca yıldır aynı programları kullanırım olcakya işte. ama tam olarak neden çözüldüğü hakkında bi fikrim yok.tşk herşey için. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts