-
Similar Content
-
By qxqx
ANDROİD TV & TV BOX & UYDU YAZILIM GÜNCELLEMESİ ve Daha Fazlası Var
AYRINTILAR LİNKİ
USB to OTT Install
SİTE LİNKİ
-
By D21B500K
İyi akşamlar arkadaşlar bir konuda sohbet etmek ve varsa fikirlerinizi almak için her gün işe gidip geldiğim güzergah ile ilgili konu açmak istedim bu konu daha çok İstanbul'da oturan kişilerin bilgi sahibi olduğu bir konu. Ayrıca trafik durumunu ve toplu taşıma hizmet ağını da konuşabiliriz. Bu arada güzergahın uzunluğu size eziyet gibi gelebilir ayrıca %63 engel oranından dolayı toplu taşımayı ücretsiz kullanıyorum.
Ev : Pendik Yenişehir de
İş Bağcılar İstoç oto market
İşe giderken: Genelde kullandığım güzergah; Sabah Km27 veya Km25 ile Pendik metro ordan Ayrılık çeşmesi marmaray durağına ordan marmaray ile yenikapı istasyonuna ordan da metro ile koca tepe metroya ordan da ht6 ya binip batışehirde inip 8 dakika yürüyüp işe varıyorum
Genelde kullandığım ikinci güzergah; Sabah Km27 veya Km25 ile Pendik metro ordan Ayrılık çeşmesi marmaray durağına ordan marmaray ile yenikapı istasyonuna ordan da metro ile kirazlıya ordan da mahmutbey metro durağına aktarma yaparak tekrar 144m ve ya ht10 otobüsüne binip otomarket durağında inip 5 dakika yürüyerek işe varmış oluyorum.
Alternatif 1 güzergah: Sabiha gökçenden kalkan E 11 ile Acıbadem metro ordan ayrılık çeşmesi marmaray durağında ordan da yenikapıya geriye kalan kısmı bütün güzergahlarda aynı
Alternatif 2 güzergah: Sabiha gökçenden kalkan E 3 ile 4 levent metro ordan mecidiyeköy durağına ve şuan tekrar aktif olan mecidiye köy mahmutbey metrosi ile mahmutbeye ordan da 144m veya denk gelirse ht10 ile otomarket durağına ordan tekrar 5 dakika işe yürüyorum .
Yolculuk saatlerim: işe giderken saat 6 gibi çıkıp 9 gibi iş yerinde oluyorum
Eve giderken de saat akşam 5 gibi çıkıp 8 civarı evde oluyorum.
Okuması bile eziyet olabilir yaklaşık 7 aydır bu şekilde işe gidip geliyorum yazın sıkıntı yoktu ama kışın biraz soğuktan giydiğim şeyler ağır gelmeye başladı.
En sıkıcı kısmı bazen 1 kaç sa niye veya dakika ile bineceğim aracı kaçırırsam kelebek etkisi gibi bana 1 saate kadar gecikmeye mal olabiliyor...
şuan başta yazdığım genel güzergahlar en tercih ettiklerim ve gittiğim güzergahtan dönüyorum. Araştırma amaçlı 7 ayda yüzlerce farklı güzergah denedim (gezmeyi sevdiğim için) istanbulu dolaşa dolaşa bazen vapur yolculukları bile yaparak işe gidip geldim ...
İşimden memnunum yolculuktan da memnunum ama kış şartlarında bedenim yorulmaya başladı.
-
By kaka721
merhaba arkadaşlar uzun zaman önce vmware ile windows 7 güncelleyip .iso haline getiriyorduk
işlem nasıl yapılıyor arkadaşlar uzun zamandır yapmadığım için hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz ? TEŞEKKÜRLER ..
-
By mogokce
Merhaba arkadaşlar mobil telefonumda Türk Telekom'un hattını kullanıyorum. Son 10-15 gündür Google Play'den güncelleme yapamıyorum. Bunu daha önce de yaşamıştım o zaman meğer veri kullanımı kısıtlaması açık olduğu için hata alıyormuşum ancak bu sefer veri kullanımını da kapattım güncelleme/yükleme başlamıyor. Google Play'de surf yapabiliyorum ancak bir uygulamayı yükle dediğimde veya mevcut bir uygulamayı güncelle dediğimde bildirim çubuğunda indirme simgesi geliyor ve saliseler içerisinde geri kayboluyor.
Sonra iş yerimin wireless'ına da bağlandım normalde wireless'da hiç bir kısıtlama olmadan güncellemelerin yapılabilmesi lazım. Ama yine indirme/yükleme başlamıyordu. Zira iş yerinde de Türk Telekom Fiber internet var.
Son olarak da evimde denedim. Evimde Turkcell Superonline'ın Fiber'i var. Mobilden yine indiremiyorken aynı anda wiireless'ı açtığımda uygulamaları şakır şakır indirdim ve güncelledim. Sanki Türk Telekom Google'ın IP'lerini kısıtlamış gibime geldi.
Bu konuyu okuyan ve Türk Telekom kullanıcısı olanlar Google Play'den güncelleme/yükleme yapmayı deneyebilirler mi? Genel bir sorun mu var yoksa telefonuma spesifik bir sorun ile mi karşı karşıyayım öğrenmek istiyorum. İlgilenen herkese teşekkürler...
-
By cankusa
Arkadaşlar konu başlıgını yanlış yere açmamak için burdan Kablonet internet kullanıcılar varsa menfi ve müsvet görüşleri benim için önemli olacak çünkü evimde kullanmak için koblonet internet almayı düşünüyorum hız 25gb aylık kullanım 50mb+TV+modem aylık 49.00TL
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts