Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Wifi Menzil Arttırıcı Ne Alayım


 Share

Recommended Posts

15 saat önce, abdullah29 yazdı:

öncelikle cihazı prize tak. kablosuzdan azın e. sonra kitapçıkta söylPc ninğidpc dışımı b siteye gir kullanıcı adı şifreyi gir. Açılan sayfada kablosuz ağlar görünecek kendi ağını seç şifresini gir devam et tamam

bu videodan da yapabilirsin

Please register to see this content.

çok teşekkür ederim yarın deneyip sonucu yazarım. saygılar.

K.klavuzunda ethernet bağlantısinı kes Bilgisayarla bağlantısını kes diyor kablosuz kurulumda ağ bağlantılarından devre dışımı bırakıcam yani. E bağlantı olmazsa sitesine nasıl bağlanıcam?

Ethernet ile bağlanti da da pc deki wifi yi devredışı bırakın pc yi ethernet kablosu ile extender e bağlaýın Sonra sitesine girip yapılandırın diyor. Burda da pc yi ethernet kablosu ile extendere nasıl bağlıcam? Pc nin Ethernet bağlantısını kesip extenderi baglarsam internet gider web sitesine girip yine yapılandırmayı nasıl yapıcam.

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

4 saat önce, umutcnakn yazdı:

Asus Rpn-12 kullanıyorum.. hem access point hemde menzil arttırıcı olarak kullanabiliyorsun.

gayet memnumun...

Bende ilk önce ap iyisinden alacaktım . Ama modemin zaten ap olduğunu bir yerde okuyunca daha sade diye buna yöneldim.

 

Link to comment
Share on other sites

yav hasta etti beni bunun kurulumu. ilk defa bu kadar basit bir şeyi yapamıyorum nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.k. kılavuzunda denilenleride yapıyorum. kablolu ve kablosuz deniyorum. son aşamaya gelmesini bari becerdik. ama son aşamada konfigürasyon uygulanması için yeniden başlatılıyor diyor. ve % lik band %100 kadar geliyor. ama orda öyle kalıyor. videodakini de yapıyorum yine aynı kurulum tamamlanmıyor.

videoda ise o aşamada kurulum başarı ile tamamlandı tamamlanması için bekleyiniz diyor ve % lik band %100 gelince tamamlandı deyip bitiyor olay. bilen biri bir yardımcı olsun lütfen.

ÇÖZÜLDÜ: nihayet eşleşti. yine aynı yerde kaldı ama bu sefer modemin wifi si ile extender ın şifrelerini aynı yaptım. ondanmı başarılı oldu bilmiyorum. neyse sonuçta oldu.

sonuç ise şu: modem wifi  sinin en zor erişeceği yerde tutuyorum ve hatta dahada zorlaşsın diye baçak arama kapatıyorum telefonu extender da tabi aynı odadaki bir prizde o şekilde extender ile eşleşen wifi, hızımın nerdeyse en üst limitine yakın hız sağlıyor.(19mb/sn) ama modemin wifi sini devreye alırsam aynı şekilde, bağlantı kopuyor. tam tersini yaparsamda tersi oluyor. yani modemin yanına gelirsem ve extender evin en uç noktasındaki prizde kalırsa bu sefer extender la eşleşen wi fi en aza iniyor,  modemin wi fi si max. hız oluyor.

yani hangi genişleticinin yanında isen onun wifi sini açacaksın telefonda. extendır ın wi fi sinin adını eşleştiriken değiştirmiştim. böylece karışıklık olmuyor.

iyi ve pratik bir çözüm oldu genişletme bakımından. eşleştirmeyi yaptıktan sonra wifi nin ulaşmadığı noktadaki prize tak tamam. ilgilienen arkadaşlara teşekkür ederim.

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...