Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Windows 10 X64 AIO Rs2 Ver.1703 (is Derlemesi 15063.332) 29 Mayıs 2017


orca2002
 Share

Recommended Posts

Dvd ye yazdirdım doğrulama hash ta tamam. Yalnız sürüm seçme ekranı gelmeden Yüklenecek partı seçip ileri dedim şu anda yükleniyor şansıma ne çıkacak bilmiyorum. sorunsuz kuruldu Windows 10 Home single language. Hiçbir etkinleştirme yapmadım etkinleştirilmiş olarak açıldı Şaka mı bu ya. Haa Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 8 Home single Language vardı. ürün anahtarı var galiba biosa gömülü. Ne yapmalıyım Ben şimdi. Yani bu durumda önereceğiniz en iyi şey nedir?  11 Ekim 2016'da başlamış 11 Ocak 2018 de sona eriyor. Ne yapayım ben şimdi bu sürümle devam edeyim mi yoksa bios anahtarını kaldırıp diğer sürümlerinden enterprise falan mı kurayım?

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Orijinal lisanslı windows10 sinyor language sistemin olmuş daha ne olsun ve bu lisans ömür boyu senin! Notebook sistemde donanimsal değişiklik yapmadığın sürece devamlı aynı lisansı kullanabileceklerini! O yüzden bırak o şekilde kalsın

Link to comment
Share on other sites

On 12.06.2017 at 03:32, abdulhey_ yazdı:

@crasadure laptop değil Benim bilgisayar. Asus essentio cm6870 desktop.  Baktım geçerlilik süresi ne ocak 2018'e kadar. Ömür boyu nasıl benim olacak?  Bunu üst sürümlere yükseltme şansım var mı?

yükseltme ücretli oluyor diye biliyorum.ayrıca süreli lisans ı ilk defa duydum bende baktım kalıcı olarak etkinleştirilmiştir diyor.win10 home.

Link to comment
Share on other sites

Bir saat önce, Leather53 yazdı:

yükseltme ücretli oluyor diye biliyorum.ayrıca süreli lisans ı ilk defa duydum bende baktım kalıcı olarak etkinleştirilmiştir diyor.win10 home.

ürün anahtarını değiştir kısmında tıklayınca çıkıyor. ayrıntılarda 0cak 2018 diyor. ben bu bilgisayarı sahibinden.com dan aldım. ikinci el yani.  tabi her alışveriş yaptığımız kişiyle dost olacak halimiz yok. ama eminim hala telefonu kaıytlıdır telefonumda. genç bir kişiye benziyordu sesi.  aslında telefon varsa açıp sorsam galiba en iyi yol bu. yalnız   çok format attım hiç böyle direkt home single language sürümü direkt kurulmamıştı. ama desenize windows 7 kullandım genelde ondan mı olduki? ama yooo windos 10 da kurdum sürüm seçim ekraanı gelecek dosyayla oluşturulmuş iso lar galiba. yalnız 2016 nın ekiminde mi ne başlıyor lisans süresi bu kasanın çıkış tarihi ise 2012 nin sonları.  ee ekim 2016 da başlamışsa  zaten ben o zamanlar almıştım kasayı :) kasanın vatan daki falan fiyatı 3500 tl idi bense 1000 tl -1500 tl arası aldım tam hatırlamıyorum.

ilk aldığımda da windows 8 sinle language sürümü yüklü idi. neyse ben şu anda enterpirise yükledim. sürüm 1703. açılması baya yavaş. birde direkt kuruluma geçmesin diye dvd ile değil artı usb ye yazdırdım rüfus la. aslında yazdırmadım sildim :) iso 32 gb lık sandisk de idi. yazılacak usb de sandisk extreeme 16 gb idi. yani usb den usb ye yazarmı onuda bilmeden startı verdim. büyük aptallık yaptım yazılacak iso olarak 32 olanı seçtim. 16 gb lığa yazdıracaaktım halbuki. bir sürü yedeğim 5 sn de yok oldu. neyse olan oldu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...