abdulhey_ Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 anneme samsung b350 tuşlu cep telefonu aldım. tuş ışıklarını kapatma ayarını bulamadım tüm ayarları incelememe rağmen. kapatma yokmu yoksa benmi bulamadım bilgisi olan varmı? telefon bu: http://www.hepsiburada.com/samsung-b350-dual-sim-p-HBV000001NVV8?magaza=Depo Teknolojin&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=COiw1u7KmNQCFcsW0wodCs8D4w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 (edited) tuş ışıklarına müdahale edemezsiniz anca ledlerini sökmeniz laızm yanmaması için buda telefonu garanti dışı bırakır. Edited May 31, 2017 by RaZoRWounD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted May 31, 2017 Author Share Posted May 31, 2017 (edited) 1 saat önce, RaZoRWounD yazdı: tuş ışıklarına müdahale edemezsiniz anca ledlerini sökmeniz laızm yanmaması için buda telefonu garanti dışı bırakır. tuş ışıklarına müdehale edemezsiniz derken tüm tuşlu telefonları kastetmiyorsunuz herhalde. çünkü çoğunda açma kapama ayarı olduğunu düşünüyorum. mesela bundan önceki bu serinin b310 olanında vardı aç kapa ayarı. ama 310 tuş ışıkları kapalı geldi bunun aksine. ayardan açtım tesadüfmüdür bilmiyorum ondan sonra şarjı giderek azaldı. tuşu açmaktan değilde belkide annem şarj konnektörünü bozmuş kısa devreye neden olmuştu sürekli. ve en sonunda hiç açılmaz oldu telefon. tamirdense bende bu b350 yi aldım. bunun şarjı meşhurmuş ondan aldım zaten daha çok. ve gerçekten öyle gibi bu gün full şarj edişimin 4 . günü hala hiç eksilme yok. ama işte tuş ışıklarını kapatma ile ilgili bir ayar bulamadım. zaten genelde tuş ışıkları yanar halde satılır da daha öncekinin şarjının kötü olması tuş ışıklarını kapatarak tasarruf elde etme düşüncesi oluşturdu galiba bende. veya diğer başka nedenlerde olabilir. bu telefonlar türkiyedemi üretiliyor bilmiyorum veya ithalmi ediliyor..? çünkü kutu içinde satılmıyor hiç. daha öncekinin ime si de kayıtlı değilmiş. bu yeninin kayıtlı. birde sistem uygulamasımıdır bilmiyorum, kıble yönü, zekat hesaplama ve ezan vakitleri gibi uygulamalar var. bu da türkiyedemi üretiliyor sorusunu akla getiriyor. Edited May 31, 2017 by abdulhey_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts