Alphonso_Elric Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Arkadaşlar yukarda EXCELL de hazırladıgım gibi bir seçmeli kurulumu nasıl yapabilirim (aşagıda ayrıntıya yer verdım.)acaba birkaç örnege baktım ama tam benım ıstedıgım gıbı degillerdi. İşini yapan karmaşık olmayaın basıt arayuz şeklinde bir çalışma ve yardım gerekli. Ama şimdi soyle üstteki gorseli ornek olarak hazırlamıştım. İstege göre 2 adet program (bu sayıyı arttırabilmeliyim ) çalıştırmam gerekiyor. Örnegin. 1- ........ İsimli EXE Dosyasını Kurmak İstiyormusunuz. 2-..........CMD Dosyasını Çalıştırmak İstiyormusunuz. Seçme sansı tanımak istiyorum. Yani istersem 2 sini sırasıyla çalıştıracagım veya 1 nolu exe dosyasını çalıştırmadan 2 nolu CMD Dosyasını Çalıştırmak istiyorum. (Tik kutucuklarını işaretleyerek) Yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeritEtemSinBin Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 ben pro klasöründeki her şeyi otomatik kurduruyorum sadece başlangıçta evet hayır ekranı sunuyorum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Bunun için Koda FormDesigner kullanabilirsin Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphonso_Elric Posted May 31, 2017 Author Share Posted May 31, 2017 (edited) 20 dakika önce, Mehmet yazdı: Bunun için Koda FormDesigner kullanabilirsin Please register to see this content. Efendim bahsettıgınız secenegı menulerde goremedım. Autoit V3 kurulu. EDİT: Buldum. Edited May 31, 2017 by Alphonso_Elric Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EASMurat Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 3 saat önce, Alphonso_Elric yazdı: Please register to see this content. Arkadaşlar yukarda EXCELL de hazırladıgım gibi bir seçmeli kurulumu nasıl yapabilirim (aşagıda ayrıntıya yer verdım.)acaba birkaç örnege baktım ama tam benım ıstedıgım gıbı degillerdi. İşini yapan karmaşık olmayaın basıt arayuz şeklinde bir çalışma ve yardım gerekli. Ama şimdi soyle üstteki gorseli ornek olarak hazırlamıştım. İstege göre 2 adet program (bu sayıyı arttırabilmeliyim ) çalıştırmam gerekiyor. Örnegin. 1- ........ İsimli EXE Dosyasını Kurmak İstiyormusunuz. 2-..........CMD Dosyasını Çalıştırmak İstiyormusunuz. Seçme sansı tanımak istiyorum. Yani istersem 2 sini sırasıyla çalıştıracagım veya 1 nolu exe dosyasını çalıştırmadan 2 nolu CMD Dosyasını Çalıştırmak istiyorum. (Tik kutucuklarını işaretleyerek) Yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla. Böyle biseymi yapmak istiyorsun sanırım benim EASM xp'lerim de yaptığım gibi ? ( en son paylaştığım xp de biraz daha secenekleri arttitdim görüldüğü gibi şuradaki konudaki gibi ) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts