Jump to content

Turknet Kota Arttırma Denemesi


yasak_ask
 Share

Recommended Posts

böyle olacağı belliydi de bu kadarınada engel çıkartabilirler görselde anlatıldığı nedenlerden dolayı. birde şu var iyice sapıttılar. bazı çoğu taahütlü paket engelli paketlerinden ya daha ucuz yada aynı. bence onlar ne yaptığını biliyor biz bilmiyoruz. veya benim gibi bazan boş bulunup ne olduğunu anlamadan sazan gibi atlıyoruz işişten geçtikten sonra anlıyoruz. .en iyi ve en düşük fiyatlı tarifedeyim ama taahütüm var :) neyse en iyi taahhüdü Allah yapar :)

yalnız bu türknet hakikaten harbi bir sunucu. bilseydim türkneti seçerdim tt net in yerine bile.. mesela internet üzerinden başvuru yapacaksan bazı sunucu site yapıları birebir aynı ve kıyıda köşede sunucunun ismi  yazıyor. :) yok birbirimizden farkımız hepimiz  aynıyız hesabı :) 

Edited by abdulhey_
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

hatta belkide türknette iyi bir doğru yalan söyleyendir. :) niye? çünkü 150 gb  akk diyor, iyi. ve olabilecek en iyi hızı alacaklar diyor. işte burda açık veriyor. mesela benim lokasyon elverişli bir yer olduğu halde bana hipernet daha yeni geldi.

2 dakika önce, bilalozkan7 yazdı:

Türknet iyidir, candır, gerisi heyecandır :) evdeki bütün elektrikli aletleri modeme bağlasam yine bitmiyor AKK

hız kaç 12 mb e sabit mi? :D tüm elektirkli aletleri bağlamayı geç modem önüne çoklu priz koy bak ne oluyor? :) 

Link to comment
Share on other sites

turknetten bağlantı almak hiç kolay değil.çünki en büyük engel olarak türk telekom geliyor,sizi bu abonelikten caydırmaya çalışıyorlar.sabırlı olur bağlantınızı yaptırmak için 

santral santral gezer ve benim gibi cepte türk telekom hat kullanıyor iseniz bir şansınız var demektir.3 ay bağlantı için bekledim .hiçbirşey turknetin elinde değil bir türlü bağlantıyı

sağlayamadılar .türk telekomun bölge müdürlüklerini gezdim bütün kapılar yüzüme kapandı.çok sinirlendiğim bir gün türk telekom müşteri hizmetlerini aradım zor bela canlı müşteri hizmetlerine bağlandım ve onlara aynı zamanda bir turknet müşterisi olduğumu eğer internet bağlantısı için hat bağlantısını yapmazlarsa türk telekom ceb hattımı başka bir operatöre taşıyacağımı ve bununla kalmayıp her platformda bunu anlatacağımı söyledim.

sonuç üç gün sonra oturduğumuz mahalledeki santral görevlileri geldi bağlantıyı yaptılar ve giderken bir daha kendilerini müşteri hizmetlerine şikayet etmememizi söylediler..

hat bağlandıktan sonra turknet devreye giriyor herşey çok çok  güzel oluyor..bir sene oldu çok iyi anlaşıyoruz turknetle....özetle siz değerli tnc ailesine tavsiyem :

1. önce türk telekomdan sadece telefon özelliği olan bir hat bağlatın internet sakın olmasın (dikkat edin)...bağlantınız sağlandıktan sonra

2.turknet müşteri arayın hattınız olduğunu ve internet istediğinizi söyleyin. adresinize   belgeleri gönderecekler doldurduktan sonra kargo ile göderiyorsunuz...herşey tamamdır. bu arada şahsında turnet yönetim kurul başkanı Mehmet İzzi Çelebiler"e ve turknet çalışanlarına teşekkürlerimi 

sunmayı bir borç bilirim..

bilişim camiasında eski ve güvenilir bir firmadır turknet darbeli bağlantı zamanından beridir tanırım turkneti tavsiye ederim.

silivri /istanbul/Türkiye

Edited by zeki ural
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bir saat önce, abdulhey_ yazdı:

hatta belkide türknette iyi bir doğru yalan söyleyendir. :) niye? çünkü 150 gb  akk diyor, iyi. ve olabilecek en iyi hızı alacaklar diyor. işte burda açık veriyor. mesela benim lokasyon elverişli bir yer olduğu halde bana hipernet daha yeni geldi.

hız kaç 12 mb e sabit mi? :D tüm elektirkli aletleri bağlamayı geç modem önüne çoklu priz koy bak ne oluyor? :) 

592f4320c72e3_EkranAlnts.PNG.62682a203ea20638ebc84d168a4c9b58.PNG

Umarım sıcağı sıcağına aldığım bu ekran görüntüsü seni tatmin eder :)

Edited by bilalozkan7
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@bilalozkan7 iyiymiş. tarife, ücret ne? benimki 35 gb akk 24 mb sınırsız hipernet. idm ile 3000mb/sn indirme yapıyorum. bu teknik elemanlarla fazla muhatab olmayada gelmiyor. hızım 23 mb e sabitti ara ara 23 mb baya geçiyordu. geçen bir görüşmemizde 24 mb hız diye anlaşma var niye 23 mb dedim. iyi iyi 23 mb se iyi dedi. ondan sonra kesin ayar çekti şimdi 23mb tutarlı oldu ama 23 mb ı 1kb geçmiyor.

@zeki ural  ın dediklerini de tahmin etmiştim yalnız, her ne kadar türknet methedilsede. çünkü ne kadar rağbet o kadar istismar ve sallama.. bu her zaman geçerlidir. konunun bahsinede pek rağbet etmiyorum. sadece türkneti aynı çıtada götürmeye yönelik bir reklam olduğunu düşünüyorum. çünkü altyapı aynı olduğundan diğer sunucuları etkileyeceğinden diğer sunucuları ikna edecek herhangi bir karşılık verebileceğini mümkün görmüyorum. bunların hepsi aynı manevraları değişik. mesela ttnet teknik ekip falan iyi dersin bağlantı kopma sorunu vardır. kabloları ayırır yeniden birleştirir içerden işlem yapıldı diye 20 tl fatura keser. doping  dersin millet o da ne der, ttnetin 500 tl ye yapacağı şeyi bedava yapar.

Link to comment
Share on other sites

Benim de Ekim'de tahhütüm bitiyor. Şuan 25 Mbit 75 GB AKK 49 TL ödüyorum Superonline ile. Hız >24 olduğu için AKK dolunca da 16'ya iniyor zaten. Çok mühim bir düşüş bana göre.

Ancak Superonline'ın şimdiki tarifeleri biraz daha tuzlu gibi. Bu yüzden Ekim'den sonra TurkNet'e geçebilirim diye düşünüyorum. Sadece sıfırdan VDSL modem almak durumu düşündürüyor beni. Hangi VDSL Modemi ve hangi TurkNet tarifesini tavsiye edersiniz?

Link to comment
Share on other sites

Yalın ı olsaydı abone olurdum.. Kablo tv belgeseller için üst pakete abone olucam altyapı yok,hattı vdsl ye geçiricem boş port yok,Turknet e geçiyim boşport+yalın yok bi istediğimde olsun  be abi :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...