cap Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim araştırdım ama bulamadım .. Bilgisayarımı şifrelemek için bir program arıyorum. kullandığım programları etkilemeyecek ve şifrelemeye geçtigi zaman arka plandaki kalan programlar çalışmaya devam edecek bir şifreleme programı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 programla uğraşmak yerine windows a parola koyup Windows+L kısayol tuşu daha mantıklı değil mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cap Posted June 3, 2017 Author Share Posted June 3, 2017 9 saat önce, oguzhan43 yazdı: programla uğraşmak yerine windows a parola koyup Windows+L kısayol tuşu daha mantıklı değil mi Windows şifreleme kullandığım programı etkiliyor uzaktan bağlantıları kesiyor o yüzden program bulmaya çalışıyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 22 saat önce, cap yazdı: Windows şifreleme kullandığım programı etkiliyor uzaktan bağlantıları kesiyor o yüzden program bulmaya çalışıyorum ethernet yada wifi kartınız uykuya geçiyor olabilir mi? güç seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_bozkurt Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 23 saat önce, cap yazdı: Windows şifreleme kullandığım programı etkiliyor uzaktan bağlantıları kesiyor o yüzden program bulmaya çalışıyorum Bug yapsan olabilir sanırım. 2 adet kullanıcı aç. User1 User2 gibi. User 2 ye giriş yap. Ordan uzak baglantı ile user1 e gir ve açılacak olan programlarını aç. User1 açık kalır user2 de calısmaya devam eder sadece parola kısmında kalır diye düşündüm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts