Keisaku Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Merhaba, iyi günler hayırlı ramazanlar. Sık sık karşılaştığım bir mavi ekran hatası ile alakalı olarak bilginize danışmak ve yardım almak istiyorum. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (storahci.sys) Aldığım hata bu, oyun oynarken, müzik dinlerken, youtubeda video izlerken her zaman olmamakla birlikte ne zaman olacağı belirsiz bir şekilde bu hata ile karşılaşıyorum bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve olduğu yerden devam ediyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda bir kaç yabancı kaynakta farklı çözüm önerileri okudum ancak çoğu zaman anlamakta yetersiz kaldım ve sorunumu çözemedim bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardımınızı bekliyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Bir saat önce, feten yazdı: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ramlari değiştirmeyi deneyin.2 varsa şayet..tek ram kullanarak deneyin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crasadure Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 (edited) 3 saat önce, feten yazdı: Merhaba, iyi günler hayırlı ramazanlar. Sık sık karşılaştığım bir mavi ekran hatası ile alakalı olarak bilginize danışmak ve yardım almak istiyorum. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (storahci.sys) Aldığım hata bu, oyun oynarken, müzik dinlerken, youtubeda video izlerken her zaman olmamakla birlikte ne zaman olacağı belirsiz bir şekilde bu hata ile karşılaşıyorum bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve olduğu yerden devam ediyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda bir kaç yabancı kaynakta farklı çözüm önerileri okudum ancak çoğu zaman anlamakta yetersiz kaldım ve sorunumu çözemedim bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardımınızı bekliyorum. Sorunumuz wireless kartınız muhtemelen! Bende aynı şeyi yaşadım windows10 da! Wireless kartının windows10 ile uyumlu driver olmayınca windows7 driverini denedim ama olmadı ve aynı ekranla karşılaştım! Bende çözüm olarak USB den bağlanan wireless cihaz aldım,su an sorunsuz kullanıyorum! Please register to see this content. Yukarıdaki ürünü alabilirsiniz,gayet yeterli bir urun Edited June 12, 2017 by crasadure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisaku Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 Masaüstü kullanıyorum kablolu bağlantım var, ram konusunda ram olayı denedim ancak devam etti iki rami de test ettim hata vermedi. storahci.sys is the MS AHCI driver.AHCI stands for 'Advanced Host Controller Interface'. diye bir tanım görmüştüm redditte bundan yola çıkarak hdd ile alakalı bir sorun olabilir mi? ssd+hdd kullanıyorum ikiside biosta ahci şeklinde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Bir saat önce, feten yazdı: Masaüstü kullanıyorum kablolu bağlantım var, ram konusunda ram olayı denedim ancak devam etti iki rami de test ettim hata vermedi. storahci.sys is the MS AHCI driver.AHCI stands for 'Advanced Host Controller Interface'. diye bir tanım görmüştüm redditte bundan yola çıkarak hdd ile alakalı bir sorun olabilir mi? ssd+hdd kullanıyorum ikiside biosta ahci şeklinde. bi hdd testi yapmanızı öneririm, sata kablolarınızı da gözden geçirmenizde fayda var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisaku Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 taramayı gece bırakayım bir şey çıkmazsa sata kablolarına bakayım teşekkürler güncelleyeceğim sabaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekind@r Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Aynı sorun bendede oldu bugün. cözüme bakacagız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_d Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Please register to see this content. şurada benzer bir durumla karşılaşılmış, yazılımsal olduğunu ve driverlerle ilgili olduğunu söylemişler.çözmüşler sanırım tabi sizinkiyle aynı sorun ise. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisaku Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 o konuya baktım ancak bende ki hata storahci.sys den kaynaklanıyor oradaki Netwsw00.sys diye bir şeyden oluyor yine de denemiştim ama çözüm olmamıştı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts