sertokus Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 arkadaşlarörneğin whatsapp ekranında iken hızlı ve kolay şekilde telefonumun ekranı kapatan bir uygulama arıyorum.flip ile bir uygulama buldum aslında çok ta kullunışlı idi. Ancak yatağa yattğım anda stabil çalışmadığını farkettim.Ekran üzerine button denedim ancak nedense elim değdiği anda ekran kapanıyor. Mümkünse shake uygulama olmasın. Rezil oluyouruz millete ana menüye kısayol oluştur oradan ekranı kapat ta demeyin lütfen kullandığım uygulamayı tekrar tekrar açmak istemiyorum.Tavsiyeleriniz lütfen.Not: power tuşunu çok kullandığım için daha önce 2 tane telefon bozdum. telefonum xiaomi mi 5s android Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultar Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Alıntı Please register to see this content. Navbara çift tıklayarak kapatabilirsin. Yada IPhonedaki o çok amaçlı top gibi uygulamalar var onlarada bakabilirsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sertokus Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 16 saat önce, Bultar yazdı: Navbara çift tıklayarak kapatabilirsin. Yada IPhonedaki o çok amaçlı top gibi uygulamalar var onlarada bakabilirsin. Teşekkür ederim. Başka birşey buldum ve bana çok çok mantıklı geldi. Aslında çok fonksiyonlu bir uygulama (swiftly switch). pRO kullanırsan mükemmel şeyler yapıyor. Bu uygulamanın quick actions kısmına telefon kilit koydum. Artık jet hızında kilitlemiş oluyorum. Aynı zamanda (alt tab ) tarzı uygulamaları filan var. Harika bişey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts