Jump to content

TechSmith SnagIt v24.1.1.1964


Akozdem!R
 Share

Recommended Posts

TechSmith SnagIt 9.1.2.304 techsmith_snagit_fig1.jpgbestsm5.gif

Spoiler

SnagIt tüm ekran yakalama ve düzenleme işlevlerini tek bir yerde toplayan çok güçlü bir program. SnagIt'i kullanarak, ekranınızda her hangi bir şeyi seçebilir ve yakalayabilirsiniz, daha sonra kolayca metinler, ok işaretleri veya efektler ekleyebilirsiniz ve yakalamanızı bir dosyaya kaydedebilir ya da hemen Sohbet yazılımınızla veya e-postanızla paylaşmaya başlayabilirsiniz. Ekranınızdan bir yazı, resim veya doğrudan bir web sayfası yakalayabilkirve paylaşabilirsiniz. Veya, Bilgisayarınızda çalışan her hangi bir programın bir parçasını yakalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

SnagIt ile Neler Yapabilirsiniz?

SnagIt çok esnek olduğundan, masaüstünüzde çalışırken veya çevrimiçiyken her gün yaptığınız işleri kolaylaştırmanızın, hızınızı, yaratıcılığınızı arttırmanızın bir çok yolu var. Yapılabilecekler sadece sizin hayal gücünüzle sınırlı.

Ekranınızda Tam Olarak Ne Görüyorsanız Onu Paylaşın:

Resimleri metinlerle birleştirmek yalnızca metinlerle iletişim kurmaktan daha güçlü bir yöntemdir. Bu nedenledir ki SnagIt yakalamaları varmak istediğiniz hedefe ulaşmada oldukça etkilidir. Ekranınızda ne görüyorsanız tam olarak yakalayabilirsiniz bir resim, bir yazı, bir öğretici video görüntüsü veya bir web sayfası.

Sunumlarınıza Daha Fazla Görsellik Ekleyin:

SnagIt ile, PowerPoint sunularınıza onlara daha profesyonel görünüm vermek için kolayca firma logolarınızı veya diğer damga öğelerini ekleyebilirsiniz. Eğitim sunumları için ekran üzerinde yaptığınız eylemlerin kısa bir video görüntüsünü ekleyebilirsiniz.

Diğer "Nasıl Yapılır" Yönergeleri ile İlgili Bilgiler:

SnagIt'i kullanarak, her hangi bir düğmeyi, menüyü, simgeyi, pencereyi veya bilgisayarınızda çalışan her hangi bir uygulamanın bir parçasını yakalayabilirsiniz. Daha sonra, ok işaretlerini, başlıkları, damgaları, işaretçileri veya metin belirteçlerini kullanarak anlatmak istediğiniz düşüncelerinizi, sorunlarınızı, yönergelerinizi kolayca ve etkili bir şekilde sunabilirsiniz.

Yakalayın, Düzenleyin, Paylaşın:

Her Şeyi yakalayın SnagIt ile, bir kaç basit tıklama yoluyla ekranınızdaki her şeyin görüntüsünü yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda, SnagIt ihtiyacınız olan tüm özel görüntü yakalamalarınız için yeterlidir. Efektler Ekleyin ve Düzenleyin SnagIt yakalamalarınızı düzenlemek ve çeşitli efektler vermek için yeterli ve güçlü bir Düzenleyicidir. Yakaladığınız görüntüleri düzenlemek ve efektler vermek için ayrıca pahalı grafik yazılımlarına ihtiyaç duymazsınız. Kolayca Paylaşın SnagIt yakaladığınız görüntülerin çıktısını birden fazla seçenek sunarak almanızı sağlıyor. İsterseniz yakalamalarınızı, yazdırabilir, isterseniz, e-posta ile gönderebilir, isterseniz MSN veya Windows Messenger gibi sohbet programlarınızdan anında paylaşabilirsiniz ayrıca doğrudan FTP yoluyla web sitenize de yükleyebilirsiniz. Ayrıca SnagIt'in Office ve Internet Explorer eklentileri sayesinde SnagIt'i çalıştırmadan doğrudan Office belgelerinizin ve Internet tarayıcınızın içerisinden ekran görüntüleri alabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/download.php?b7abiret2syfgtu
Edited by MOTUN
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years yıl...
  • 9 ay sonra...

TechSmithSnagit 11.2.0 Build 102

 

62 MB / Zip Extension No pass!

OS: Winall [x86x64] OperationSystem

Lang: English

INFO: Multiuser lisans orjinal setup'ın içerisine gömülmüştür,Masaüstüne kısayol bırakır,arka planda sessiz şekilde kurulur.

 

Screenshot

[spoiler]A9Fk5ly.png[/spoiler]

DownloadLink

http://multi.la/s/RUVQDKVC

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

TechSmith Snagit v11.3.0 Build 107

Update: 20.11.2013

 

Düzenleme:

Tüm ince ayarları yapılı,Update kontrolleri anket iletileri deaktif konuma alınmıştır.

Masaüstüne kısayol simgeleri gelir Lisans Orjinal setup'a gömülmüştür.

 

Ekran Görüntüleri

ScreenShot1 - ScrenShot2

 

DownloadLink | AlternatiFLink

 

65 MB / Zip Extension No Pass!

OS: AllWindows[x86x64]OperationSystem

Unattendedinstallation / Katılımsızkurulum

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

TechSmith Snagit 12.1.0 Build 1322
Downloadlink
66MB.Zippass: tnctr.com - Katılımsızkurulum - OS:Winall[x86x64]Bit
BilGi: Lisans orjinal setup'a gömülmüştür arka planda sessizce kurulur masaüstüne kısayol bırakır.

[spoiler]eMs47WW.png[/spoiler]

Edited by forjest
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

TechSmith Snagit 12.2.2 Build 2107

BilGi:Güncelleme kontrolleri,anket denetimleri deaktif konuma alındı.Lisans sözleşmesi seçili masaüstüne kısayol gelir.Orjinal setup üzerinden kurulur.Ekran alıntısı klavye kısayolu Ctrl-Q olarak ayarlanmıştır mouse'uda içerir.

[spoiler]9p5rCg8.png[/spoiler]

Downloadlink 69MB Zippass:tnctr.com OS:Winallx86x64Bit (Katılımsızkurulum)
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

TechSmith Snagit 12.3.1 Build 2879

Güncelleme kontrolleri kapalı,Masaüstüne kısayol simgeleri gelir serial orjinal setup'a gömülmüştür.

Ekran Görüntüsünü alma Klavye Kısayolu (CTRL+Q) - Zamanlı Ekran Görüntüsünü alma Klavye Kısayolu (CTRL+W) Olarak tanımlanmıştır.

İNDİRME LİNKİ

72 MB ZİP NOPASS! OS:WINALL 32.64 BİT | KATILIMSIZKURULUM

[spoiler]x2t5lNo.png[/spoiler]

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Techsmith Snagit 11.4.3 Build 280

Eski arayüzü sevenler için tekrar'dan eklendi Lisans setup'a gömüldü güncellemeler,anket hoşgeldin ekranı deaktif gelir masaüstüne kısayolları gelir.

EkranGörüntüsü[spoiler]WpRuC4U.png[/spoiler]

İNDİRMELİNKİ

http://turbobit.net/vkjknxh3josd.html

69MB ZipNopass! OS:Winall32-64Bit | Katılımsızkurulum

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...

TechSmith SnagIt 13.0.0 Build 6094

Update: 7 JUNE 2016

Please register to see this content.
80MB / Unattendedinstallation

BilGi: Güncelleme ve uploder servisleri deaktif şekilde orjinal setup'tan serial ile kurulur.Masaüstüne kısayolları gelir.

Spoiler

pqq6oxst.jpg

Add/Remove Version info: Screenshot

jdsahugy.png

Genel Özellikleri
Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip bu popüler aracı kullandıkça içerisindeki özellikleri de keşfetmeye devam edeceksiniz. Birçok imaj düzenleme seçeneği arasından yakaladığınız görüntü üzerine uygulamalar yapabilecek, düzenlediğiniz bu görüntüleri daha sonra tekrar kullanmak için organize edebileceksiniz.

Snagit ile görüntüler üzerinde dikkat çekmek istediğiniz noktalara belirleyici işaretler koyarak onları daha etkili hale getirebilirsiniz. Biraz eğlenmek istediğinizde ise evcil hayvanınızın resminin üzerine bir konuşma balonu ekleyerek onu konuşturabilir ve anlık bir mesajınıza ek olarak koyabilirsiniz. Kullanımı çok kolay olan bu uygulama ile basit ekran görüntülerini güçlü ve bilgilendirici grafikler haline getirmek en fazla 2-3 adımda mümkün.

Sürüm 13 ile yenilenen ve geliştirilen bir arayüze sahip olan Snagit sahip olduğu şık görünüm ile ulaşmak istediğiniz araçları ve program seçeneklerini size en rahat şekilde ulaşabileceğiniz konumlandırmalarla sunuyor. Daha basit kullanım ve ulaşım için başırılı bir tasarımla yenilenen yazılımda eskiden olduğu gibi hazır profiller ile ekran görüntüleri yakalayabilir ya da kendi oluşturduğunuz kişisel profiller ile çoklu görüntüler yakalayıp çeşitli efektler uygulayabilirsiniz.

Yeni bir özellik olan Open Captures bölümü en son yakaladığınız görüntüleri ve en son açtığınız resim dosyalarını program içerisinde saklayarak sizlere kolaylık sağlıyor. Hatta daha sonra bu resimleri kaybetmeden kullanabilmeniz için programı açıp kapattığınızda bile bu resimlere ulaşabiliyorsunuz.

Microsoft Office uygulamaları ile entegre olarak çalışabilen Snagit size bu uygulamalarda resim kullanımını daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Yakaladığınız görüntleri video olarakta kaydedebildiğiniz Snagit son sürümünde resimleri birleştirme konusunda da geliştirilmiş ve kolaylıklar getirilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Programa eklenen Etiketleme (Tag) özelliği ile resimler üzerine hazır etiketler, tarih ve saat ekleyebiliyorsunuz. Yeni Arama (Search) özelliği ise resimler arasında belirlediğiniz etiketler, isimler, tarih ve saatler gibi kriterlere göre aramalar yapabilmenize imkan sağlıyor.

Son olarak gerek bir internet sayfasının tamamını, gerek bir program penceresini, gerekse ekranda karşınızda duran görüntünün belirli bir bölümünü Snagit ile kolaylıkla resim olarak kaydedebilir ve gerekli düzenlemeleri yine bu program üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to TechSmith SnagIt 13.0.0 Build 6094
  • Editor

TechSmith SnagIt 13.0.0 Build 6248

Eski sürüm varsa kaldırdıktan sonra yönetici olarak; antivirüs vs. kapalı olarak kurunuz.

masa üstüne kısayol atar, kurulum tamamlandı iletisine kadar bekleyiniz.

Spoiler

l13RYQ.pngo70lzR.png

Please register to see this content.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to TechSmith SnagIt 13.0.0 Build 6248

TECHSMITH SNAGIT 13.0.0 BUILD 6248

UPDATE: 15 JUNE 2016

 

Please register to see this content.
 81MB / Unattended installation

BilGi: Güncelleme ve uploder servisleri deaktif şekilde orjinal setup'tan Multiuser serial ile kurulur.Masaüstüne kısayolları gelir.:)

Spoiler

xnp42blt.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

TECHSMITH SNAGIT 13.0.2 BUILD 6653

Update: 23 AUGUST 2016

Ekran Görüntüsü

Please register to see this content.
83MB Katılımsız kurulum

Spoiler

aq76q54y.png

Snagit Editor Screenshot

awvtyzni.png

BilGi:Tüm özellikleri ile Multiuser serial ile sınırsız orjinal setup'tan kurulur.Güncelleme kontrolleri ve sistem başlangıcı çalışma deaktif konuma alındı masaüstüne kısayolları gelir.Kolaylık olması açısından,Klavye kısayolları tanımlandı Resim çek Ctrl+Q,Zamanlı Çek Ctrl-W,Video Çekimi Ctrl-R şeklinde varsayılan gelir.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to TechSmith SnagIt 13.0.2 Build 6653
  • 2 ay sonra...

TechSmith Snagit 13.0.3 Build 7115 EN

Please register to see this content.
81MB Katılımsız / OS:Winall32/64Bit Update: 10 Kasım 2016

Bilgi: Multiuser (Çokkullanıcılı) serial ile kurulur,windows başlangıcı çalışma ve güncelleme kontrolleri deaktif şekilde masaüstü kısayolları gelir.Uygulamanın ana menüsü klavye kısayolu tanımlanmış anlaşılması kolaylığı açısından Türkçe'leştirilmiştir.EkranResmi

Spoiler

i8gf8t3g.png

 

Edited by forjest
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to TechSmith SnagIt 13.0.3 Build 7011
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl yıl...
  • 1 yıl yıl...

Techsmith Snagit 2020 20.0.2 Build 4781 [x86-x64] | Katılımsız

Alıntı

kurulum-bilgisi.png

Boyut: 282 Mb
Sıkıştırma: Zip / Şifresiz
Dil: İngilizce
Kullanım: Full Sürüm
MD5: 33A14773F1B7A8E35F8B6A838F31C88E
Platform: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
[x86-x64]
kurulum-notlari.png
# Otomatik Güncelleştirmeler Kapatılmıştır.
# Çevrimiçi Kayıt Olma Diyalogu Devredışı Bırakılmıştır.
# Sistem başlangıcı çalıştırma kapatıldı.
# Masaüstü Kısayolları Aktif Edilmiştir.
# "Kurulum Tamamlandı" uyarısını görene kadar bekleyiniz.

 

indir.png

 

Please register to see this content.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to TechSmith SnagIt v24.1.1.1964

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...