erdal4444 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 winrarla 38 gblık dosyayı açarken hata alıyorum.başka pcde olmuyor hata.bilen arkadaşlardan yada başına gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 kardeş aynı konudan tekrar açmışsın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 (edited) şimdi gördüm konu açarken hata verdi sayfa.birinde yürütülemedi demişim:) 2si farklı oldu yazımdan dolayı Edited June 22, 2017 by erdal4444 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 (edited) başka bir sürücüde denedin mi ram kaynaklı yada hdd kaynaklı olabilir 7zip le de deneyebilirsiniz daha önce böyle bir hata aldım memtest le ram arızalı çıkmıştı Edited June 22, 2017 by oguzhan43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 2 saat önce, oguzhan43 yazdı: başka bir sürücüde denedin mi ram kaynaklı yada hdd kaynaklı olabilir 7zip le de deneyebilirsiniz daha önce böyle bir hata aldım memtest le ram arızalı çıkmıştı tek disk var bölümsüz..başka pcde partları açıyor..7ziple denerim bide.ram kaynaklı olabilir aklımdan geçti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Bazen genel sistem temizliği sorunu çözer,ram frekansları bios overclock azizlikleri olabilirde,anakart slot'u ram yer değişimler ve bios'u varsayılan ayarlara almakta çözüm olabilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 12 saat önce, erdal4444 yazdı: winrarla 38 gblık dosyayı açarken hata alıyorum.başka pcde olmuyor hata.bilen arkadaşlardan yada başına gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Zaten demişsiniz başka pc de olmuyor. .burda dosya bozuk....yani 38gb olan bir dosyayı indirirken yada kopyalarken dışardan müdahele ettiğiniz için bozulmuş. ... Bu genelde şu şekilde bozuluyor. ..38gb olan bir dosya ister HD filim olsun ister tek parti Winrar dosyası olsun burda hdd den flash a yada flash tan hdd kess yapistir yaptiginizda o esnada kopyalarken birden elektrik yada takılan aygıtı birden çektiğinizde dosyayi kestiginizde Her iki parcasi yarı yarıya bozuluyor bu birinci ihtimal İkinci ihtimal ; 38gb olan rar dosyasını idm ile indirirken tamamlaniyor yada duzenleniyor yazısı çıktığında orda dışardan müdahele yada iptal ettiğinizde yada kesinti olduğunda verebilir. ...38 gb olan bir dosya nerden bakarsanız yarım saatde pc ye kopyalar bu esnada bozulmuştur Sonuç olarak kendim arşivci biri olarak cok kez başıma geldi ...burda sizin yapacağınız tek şey 38gb olan dosyayı silip tekrardan indirmeniz. .vesselam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 23, 2017 Author Share Posted June 23, 2017 4 saat önce, bozart yazdı: Zaten demişsiniz başka pc de olmuyor. .burda dosya bozuk....yani 38gb olan bir dosyayı indirirken yada kopyalarken dışardan müdahele ettiğiniz için bozulmuş. ... Bu genelde şu şekilde bozuluyor. ..38gb olan bir dosya ister HD filim olsun ister tek parti Winrar dosyası olsun burda hdd den flash a yada flash tan hdd kess yapistir yaptiginizda o esnada kopyalarken birden elektrik yada takılan aygıtı birden çektiğinizde dosyayi kestiginizde Her iki parcasi yarı yarıya bozuluyor bu birinci ihtimal İkinci ihtimal ; 38gb olan rar dosyasını idm ile indirirken tamamlaniyor yada duzenleniyor yazısı çıktığında orda dışardan müdahele yada iptal ettiğinizde yada kesinti olduğunda verebilir. ...38 gb olan bir dosya nerden bakarsanız yarım saatde pc ye kopyalar bu esnada bozulmuştur Sonuç olarak kendim arşivci biri olarak cok kez başıma geldi ...burda sizin yapacağınız tek şey 38gb olan dosyayı silip tekrardan indirmeniz. .vesselam yanlış anladınız..başka pcde hata almıyorum:) iso dosyasını 2 part haline getirdim. rardan çıkarırken benim makinada gç hatası alıyorum..nedeni ne acaba diye merak ettim.ram testi yapıcam onda sorun olabilir.bide forjest hocamın programını denicem inşlh düzelir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teokan Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Arkadas senin hdd rahmetli olmak üzere. Aman dikkat diger verileeini aaglama.al ondan aonra çözüm ara. Bende de olmuştu. Hdd gitti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdal4444 Posted June 23, 2017 Author Share Posted June 23, 2017 1 saat önce, teokan yazdı: Arkadas senin hdd rahmetli olmak üzere. Aman dikkat diger verileeini aaglama.al ondan aonra çözüm ara. Bende de olmuştu. Hdd gitti. hdd sıkıntı yok şu an için ram testte 1 gb lık ram hatalı..sorun düzeldi kardeşim.destek için herkese teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts