abdulhey_ Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 eset smart s. 9 katılımısız vardı daha önce sorun suz kuruluyordu. şimdi kurarken tnod sorun çıkartıyor sanırım ve lisans anahtarını girin sayfası çıkıyor. daha önceden yine eset s.s. 8 vardı katılımsız, 9. u silip onu kurdum. hiç bir hata vermeden kuruldu uyarısı verdi ama ortada eset namına bir şey yok. sadece program files de dat dosyaları var.ben bunu nasıl sistemden kaldırıcam? kaldırma seçeneği de yok.? ayrıca eset s.s. olarak ne kurabilirim sorunsuz? bu vesile ile ramazan bayramınızı kutlarım. iyi bayramlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldinho424 Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 güvenli modda siler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 39 dakika önce, ronaldinho424 yazdı: güvenli modda siler. güvenli modda nasıl siler? güvenli modda eset unuinstalleri çalıştırdım çalışmadı. normal sistemi açıp eset unuinstalleri çalıştırdım komutsatırına y dedim ama program files de dat dosyaları olduğu gibi duruyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 (edited) live bi sistem ile pc yi boot et kendin sil tabi ilaveten kullanıcılar(users)/kullanıcı adı/appdata/altındaki klasörlerde ana sürcüde ProgramData klasörü altında eset klasörleri varsa onları da sil sonra sistemi aç regedit de eset klasörlerini aratıp sil kullanmadığım için nereye kuruluyor bilmiyorum ama tnod u da bulup silmen iyi olur Edited June 26, 2017 by oguzhan43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huppi Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 ESET tarafından yapılan "ESET uninstaller" diye bi yazılım olacaktı. bi dene istersen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrekor Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 (edited) Kalıntı kalmış güvenli mod silebilirsin üstüne kurulmaz boşuna uğraşma Arka planda çalışıyırsa sollandır sil. Silinmezse uninstall kaldıran programlarla uğraşma, Unlocker le kaldır. Sistemi normal aç regeditten kalıntılarını kaldır. Edited June 26, 2017 by maxrekor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 revounıstaller ıle kaldır Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 çok basit silinmeyen dosyalar için, klasör ismini değiştirin güvenli modda başlatın ve silin..... KOLAY GELSİN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Alttaki uygulamalar sorunu çözer iyi bayramlar kolay gelsin. Eset Uninstaller Removal Tool (Eset ürünlerini kaldırma uygulaması) Alıntı Alıntı Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Benim sorunum silememek değil. Unuinstal seçeneği olmadığı için "komple silememek" kaldıki kaldırma seçeneği olduğunda bile yine kalıntılar kalıyor iobit uninstaller ile güçlü tarama yaptığımda da birkaç dosya kalıyor onlarıda elle siliyorum veya a.s.care ile temizliyorum. Zaten bu eset kurulumu yarım yanlış kurulunca başa bela oluyor. @forjest verdiğin aracı pc başına geçince deneyeceğim. Birde Windows 10 da başlangıçta çalışan programlarrı tıklayınca bir çok kur.exe listesi çıkıyor. Bunlar ne? Programlar ın isminden haric bunlar. Ne yapıcaz bunları? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrekor Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 6 saat önce, abdulhey_ yazdı: Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Benim sorunum silememek değil. Unuinstal seçeneği olmadığı için "komple silememek" kaldıki kaldırma seçeneği olduğunda bile yine kalıntılar kalıyor iobit uninstaller ile güçlü tarama yaptığımda da birkaç dosya kalıyor onlarıda elle siliyorum veya a.s.care ile temizliyorum. Zaten bu eset kurulumu yarım yanlış kurulunca başa bela oluyor. @forjest verdiğin aracı pc başına geçince deneyeceğim. Birde Windows 10 da başlangıçta çalışan programlarrı tıklayınca bir çok kur.exe listesi çıkıyor. Bunlar ne? Programlar ın isminden haric bunlar. Ne yapıcaz bunları? Abdul kardeşim dediğimizi yapsana bi kaç defa kurmaya çalışmışsın pc baştan başlatınca gitmesi lazım Kur exe lerin. @HARBİKIZ en kolayını anlatmış. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 22 saat önce, forjest yazdı: A sorunu çözer iyi bayramgöre katılımsız yçubuğundalar kolay gelsin. Eset maUninstaller Removal Tool (Eset ürünlerini kaldırma uygulaması) Üstteki açılmadı. Eset üninstaller i çalıştırıyorum y/n yazıyor y deyip enter yapıyorum hiç bir şey silinmiyor. Ayrıca görevçubuğunda simgeleri gösterde eset.exe, kur.exe. solidshare katılımsız yükleyici var. Bunların konumları nerdedir tüm hepsini bulup silmek yerine format atmak daha kolay giibi geliyor. Yeni format attım zaten. Sorunsuz eset s.s varsa link verirseniz sevinirim. Ama yine aynı sorun olursa yinemi format aticam bilemiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 3 saat önce, abdulhey_ yazdı: Üstteki açılmadı. Eset üninstaller i çalıştırıyorum y/n yazıyor y deyip enter yapıyorum hiç bir şey silinmiyor. Ayrıca görevçubuğunda simgeleri gösterde eset.exe, kur.exe. solidshare katılımsız yükleyici var. Bunların konumları nerdedir tüm hepsini bulup silmek yerine format atmak daha kolay giibi geliyor. Yeni format attım zaten. Sorunsuz eset s.s varsa link verirseniz sevinirim. Ama yine aynı sorun olursa yinemi format aticam bilemiyorum. bu exeler kaldırırken değil kurarken çıkmalı kurulumu tamamladığında sona ermeli exeleri sonlandır konumlarını bulup sil görev yöneticisinde saydığın exelere sağ tıkla dosya konumunu aç de 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 30 dakika önce, oguzhan43 yazdı: bu exeler kasdeğil kurarken çıkmalı kuruleset sumu tamamladığında sona ermeli exeleri sonlandır konumlarını bulup sil görev yöneticisinde saydığın exelere sağ tıkla dosya konumunu aç de Zaten benim kafımıda karıştıran bu exe lerin orda bulunması. Dediğinizi deneyeceğim. Fakat tüm girdileri silmek zor gibi. Sağlam eset ss verirmisiniz. Sağolun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 1 dakika önce, abdulhey_ yazdı: Zaten benim kafımıda karıştıran bu exe lerin orda bulunması. Dediğinizi deneyeceğim. Fakat tüm girdileri silmek zor gibi. Sağlam eset ss verirmisiniz. Sağolun. eskisini tamamen kaldırmadan yenisini kuramayabilirsiniz forumda katılımsız programlar bölümüne bakabilirsin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 3 saat önce, oguzhan43 yazdı: enırmadanssini kuramayabdönücem oileset sirsiniseorumda katılımsız programayni elar bölümüne bakabilirsin Tamam işte format bile atsam sağlam kurulan eset s s olmadıktan sonra yine başa dönücem . Onun için denenmiş sağlam bir link istiyorum. Single language ye geçtim biosa gömülü anahtar olduğundan sorun oldu böyle. Enterprise de normal kuruluyordu ayni eset s s setupları. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 (edited) enterprise kurdum herşey yolunda. yalnız gizli simgeleri göster/görev çubuğu ayarları/ altta, görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin i tıklayınca bunların çıkması normalmi? Please register to see this content. Edited June 27, 2017 by abdulhey_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrekor Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Normal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radyofon Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Eset'in kendi sitesinde remover tool var. Neler yapman gerektiği hakkında da gerekli bilgiler var. Orayı incelemeni tavsiye ederim. Nitekim tüm antivirüs programlarını kendi tool ları ile kaldırmak daha sağlıklı. Eset ethernet sürücüsünün yanına kendi driver'ını yükler. Aygıt yöneticisinde bunu görebilirsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts