Editor Popular Post köylü Posted July 2, 2017 Editor Popular Post Share Posted July 2, 2017 (edited) Win10 Pro x64 Lite Temmuz 2017 Windows 10 update june 2017 pro sürümü üzerinde çalışılmıştır son güncelleştirmeler ve net3.5 etkinleştirilmiştir tüm metro app leri (Mağaza duruyor) silinmiştir defender kaldırılmış ayrıca fontlar yazıcı driverları tr harici diller kaldırılmış winsxs klasörü boşaltılmıştır kurulum uefi desteklidir aktivasyon eklenmemiştir esd sıkıştırma yoktur iso boyutu:1.93gb iso sha-1:258918294E7CFFBC3B44A8B63AD716F63CE9C05D link:64 bit (15063,447) Spoiler http://turbobit.net/rt4qi4wi66wr.html https://uptobox.com/u0miwadu63zo x86x64 14.07.2017 güncel link (15063,483) iso boyutu:2.41gb http://uptobox.com/0t61t9fiuo5q x64 UEFI güncel link (15063,483) Fotoğraf görüntüleyici aktif edildi silinen fontların tamamı yeniden eklendi https://uptobox.com/tiywftu0pqko iso boyutu:2.23gb Edited July 20, 2017 by köylü 38 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahsin4345 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 teşekkürler güzel bir çalışmaya benziyor lakin şimdilik deneme şansım yok.zaten köylü dostumun elinden çıkmışsa son derece stabil olduğunu ve çalıştığını düşünüyorum.deneyenlerin yorumlarından görecez bakalım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 ellerine sağlık mustafa abi çok makbule geçti win7 kurduğum pc lere bundan kursam sorun çıkarır mı sizce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
engo Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 alternatif link verebilir misiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 2, 2017 Author Editor Share Posted July 2, 2017 (edited) Bir saat önce, lord_figo18 yazdı: ellerine sağlık mustafa abi çok makbule geçti win7 kurduğum pc lere bundan kursam sorun çıkarır mı sizce ? pc donanımını bilmyorum denemek lazım Bir saat önce, engo yazdı: alternatif link verebilir misiniz başaka yere upload edemedim isteyen alternatif eklesin Edited July 2, 2017 by köylü 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 genelde i3 i5 pc ler abi 4 ram var onboard ekran kartı vs kendi pc m de ssd var zaten abi zamanın varsa win8 e de el atar mısın arşivlik olsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 2, 2017 Author Editor Share Posted July 2, 2017 1 dakika önce, lord_figo18 yazdı: genelde i3 i5 pc ler abi 4 ram var onboard ekran kartı vs kendi pc m de ssd var zaten abi zamanın varsa win8 e de el atar mısın arşivlik olsa win8 yapamam çok güncelleme var elimde ne iso nede güncellemeler var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 canın sağolsun abi ısrar etmeyim win8 embedded yerine bunu kursak kurtarır o zaman işlem tmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor Popular Post köylü Posted July 2, 2017 Author Editor Popular Post Share Posted July 2, 2017 11 dakika önce, kenzabrkn yazdı: Kullanıcı ulaşamadıktan sonra konu açıp tanıtım yapmanın ne gereği var ? Arkadaşım sana açıklama yapmaya mecbur değilim hiç de umurumda değil indirip indirmemen para kazanmıyorum dedim doğru kazansamda sorun varmı? yok bu konu hakkında daha fazla ileti yazma konuyu meşgul etme gereksiz iletileri sileceğim tekrar aynı şeyleri yazma bi daha 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Teşekkürker Indiremeyen kardes: tnctr debridle iniyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocamanadam Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 53 dakika önce, efe34 yazdı: Teşekkürker Indiremeyen kardes: tnctr debridle iniyor O ne demek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 7 dakika önce, kocamanadam yazdı: O ne demek? Bagis yapiyorsunuz tnctr ye masraflar icin. Debrid sisteminden faydalaniyorsunuz. Maksimum hizda turbobit vs. Indirebiliyorsunuz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenzabrkn Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 50 dakika önce, efe34 yazdı: Bagis yapiyorsunuz tnctr ye masraflar icin. Debrid sisteminden faydalaniyorsunuz. Maksimum hizda turbobit vs. Indirebiliyorsunuz Ne kadar bağış kabul ediyorsunuz ? Tuzumuz bulunsun 9 yıllık üyeyim aktif olmasam da çok faydalandım. Konu sahibi arkadaş da bana dönerse bi kahve ısmarlamak isterim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 (edited) 2 saat önce, kenzabrkn yazdı: Ne kadar bağış kabul ediyorsunuz ? Tuzumuz bulunsun 9 yıllık üyeyim aktif olmasam da çok faydalandım. Konu sahibi arkadaş da bana dönerse bi kahve ısmarlamak isterim. Anasayfada link var. Konu sahibi de tanimiyorsunuz galiba arkadas degil koylu ustaddir. Turbobit ten para almaz. Konularinda alternatif link vermek serbesttir. Linklerin turbobit olmasinin sebebi de upload kolayligidir. Kolay gele Edited July 2, 2017 by efe34 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 3, 2017 Author Editor Share Posted July 3, 2017 Uptobox alternatif link eklenmiştir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cashflow67 Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 @köylü Güncelleme alır mı? Yada yada gelecek güncellemelerde herhangi bir sorun çıkarır mı biliyor musunuz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 3, 2017 Author Editor Share Posted July 3, 2017 2 dakika önce, cashflow67 yazdı: @köylü Güncelleme alır mı? Yada yada gelecek güncellemelerde herhangi bir sorun çıkarır mı biliyor musunuz? güncelleme almaz yeni çıkacak olan güncellemelerde sorun çıkabilir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmtozdmr Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Elinize sağlık. Daha önce yaptığınız lite sistemi İntel Nuc üzerinde kullanıyorum. Gün boyu sürekli açık olan medya bilgisayarı, 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Belki bu sistemi kurabilirim. Başlat menüsünde arama çalışıyor mu acaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 3, 2017 Author Editor Share Posted July 3, 2017 4 saat önce, Ahmtozdmr yazdı: Elinize sağlık. Daha önce yaptığınız lite sistemi İntel Nuc üzerinde kullanıyorum. Gün boyu sürekli açık olan medya bilgisayarı, 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Belki bu sistemi kurabilirim. Başlat menüsünde arama çalışıyor mu acaba? Arama çalışıyor capstada var ilk mesajda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F_s_M Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Bazı program pencerelerinde yazılar iri gözüküyor.Defender'ı aç diyor ara ara :).Bunun dışında bir sorun görmedim.Market sorunsuz çalışıyor.Hız olarak tam sürümden daha iyi.Sürücü veya program kurulumları ile de ilgili bir hata almadım.Ellerinize sağlık.Teşekkür ederiz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Komşunun Sony marka laptop'a kurdum mükemmel çalışıyor.Yazı fontlarını Please register to see this content. sorunsuz sistem ellerine sağlık abi. Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SefaAkça Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 (edited) WPlease register to see this content. Yazı fontlarına nereden ulaşabilirim? Edited July 6, 2017 by SefaAkça Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 6, 2017 Author Editor Share Posted July 6, 2017 normal kullandığınız windows içindeki font klasörndeki fontlarıda kullanabilirsiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valarian Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Üstadım kolay gelsin. Bu sürümü indirmek istiyorum ama laptopta şöyle bir sıkıntım var. Ekran kartını tanıttığım anda sistem çöküyor. Büyük ihtimalle kartta sıkıntı var. Windows 10 otomatik olarak driver yüklüyor ya da kendince güncellemeleri download ediyor ya, bu sürümde güncellemeyi engellediniz mi? Bir de ilk kurulumda ekran kartı vs.yi otomatik olarak mı yüklüyor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor köylü Posted July 7, 2017 Author Editor Share Posted July 7, 2017 8 saat önce, valariann yazdı: Üstadım kolay gelsin. Bu sürümü indirmek istiyorum ama laptopta şöyle bir sıkıntım var. Ekran kartını tanıttığım anda sistem çöküyor. Büyük ihtimalle kartta sıkıntı var. Windows 10 otomatik olarak driver yüklüyor ya da kendince güncellemeleri download ediyor ya, bu sürümde güncellemeyi engellediniz mi? Bir de ilk kurulumda ekran kartı vs.yi otomatik olarak mı yüklüyor? güncelleme açık 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts