Popular Post orca2002 Posted July 14, 2017 Popular Post Share Posted July 14, 2017 (edited) ARKADAŞLAR LİNKLER RS2 Sürüm 1703 Derleme 15063.502 HAZIRLADIĞIMDAN DOLAYI KALDIRILMIŞTIR. LÜTFEN YENİ DERLEMEYİ İNDİRİNİZ. Edited August 3, 2017 by orca2002 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarum73 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 selam; bu sistem kurulumunu aktive etmek gerekiyomu.bilgim bukonularda zayıf mazur görün. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootEX Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Edge neden kaldırıldı aceba? Daha önceki sistemlerinizden biliyorum güncellemeyi entegre edip bırakırdınız bir sorun mu oluşturuyor? Kaldırma işlemini nasıl yaptınızı söylebilirmisiniz kendime mağaza uygulamasız bir versiyon ayarlamak istiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrekor Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Edge'le birlikte defenderide kaldırsaydın güzel olurdu.ellerine sağlık Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orca2002 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 6 saat önce, tarum73 yazdı: selam; bu sistem kurulumunu aktive etmek gerekiyomu.bilgim bukonularda zayıf mazur görün. eğer lisanslı sürüm sahibi iseniz kurulumdan sonra internete bağlanınca kendi aktivasyonunu kendi yapar 5 saat önce, RootEX yazdı: Edge neden kaldırıldı aceba? Daha önceki sistemlerinizden biliyorum güncellemeyi entegre edip bırakırdınız bir sorun mu oluşturuyor? Kaldırma işlemini nasıl yaptınızı söylebilirmisiniz kendime mağaza uygulamasız bir versiyon ayarlamak istiyorum. Edgei kaldırmamdaki sebep genel olarak windows 10 çıktığından bu yana kullanıcılar %90 bu explorer kullanmayıp yük olarak görmeleri ve genelde chrome kullanmaları 4 saat önce, maxrekor yazdı: Edge'le birlikte defenderide kaldırsaydın güzel olurdu.ellerine sağlık defender virüs proğramı olamayanlar için elzem hala 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Editor mephistooo2 Posted July 14, 2017 Editor Share Posted July 14, 2017 (edited) Üstat ben işyerinde bilgisayarlara genelde Windows 10 kuruyorum, güncel ve modifiye edilmemiş olmaması sebebiyle de sizin hazırlamış olduğunuz çalışmaları kullanıyorum.. Bundan sonraki çalışmalarınızda Edge i kaldırmazsanız sevinirim... Emekleriniz için teşekkürler... Edited July 14, 2017 by mephistooo2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaraot Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 44 dakika önce, mephistooo2 yazdı: Üstat ben kullandığım işyerinde bilgisayarlara genelde Windows 10 kuruyorum, güncel ve modifiye edilmemiş olmaması sebebiyle de sizin hazırlamış olduğunuz çalışmaları kullanıyorum.. Bundan sonraki çalışmalarınızda Edge i kaldırmazsanız sevinirim... Emekleriniz için teşekkürler... aynen hocam aylardır sizin paylaştığınız sürümleri kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı. Modifiye arayanlar için bolca seçenek mevcut zaman inşallah bozmadan kurcalanmamış paylaşımlarınıza devam edersiniz sürekli takipteyiz.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ararat1824 Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Diyelimki benim lisans single ama ben pro olanını yüklemek istesem yüklenmezmi ? Yoksa direk lisanlı olanmı kuruluyor müdahelesiz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orca2002 Posted July 14, 2017 Author Share Posted July 14, 2017 57 dakika önce, ararat1824 yazdı: Diyelimki benim lisans single ama ben pro olanını yüklemek istesem yüklenmezmi ? Yoksa direk lisanlı olanmı kuruluyor müdahelesiz ? evet lisansınız biosa gömülü ise seçme şansınız yok Bir saat önce, ikaraot yazdı: aynen hocam aylardır sizin paylaştığınız sürümleri kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntı olmadı. Modifiye arayanlar için bolca seçenek mevcut zaman inşallah bozmadan kurcalanmamış paylaşımlarınıza devam edersiniz sürekli takipteyiz.. arkadaşlar aslında bu sistemi kendim için hazırlamıştım ve edge den nedense hiç hazzetmedim o yüzden kaldırmıştım sonrasında 15 temmuz için bir jest olsun diye paylaşımda bulundum bir daha ki sefere sizin istediğiniz gibi orjinal olanı yüklerim inşallah 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmetank Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 çok teşekkürler allah razı olsun bende hep sizin paylaşımlarınızı kullanıyorum ve yüklemede hiçbirzaman sıkıntı yaşamadım ve güvenle kullanıyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adile09 Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 sayenizde güncel ve sorunsuz işletim sistemi kullanıyoruz Microsoft Edge size zahmet birdahaki sürümde cıkarmamanız orjinal ve güncel hali olması yeterli bizim için tekrar teşekkür ederim calışmalarınızdan dolayı her zaman sizi takip ediyoruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesl Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 merhabalar, sistemi kurduktan sonra edgeyi yükleyebilme şansımız varmı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orca2002 Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 19 saat önce, kesl yazdı: merhabalar, sistemi kurduktan sonra edgeyi yükleyebilme şansımız varmı ? maalesef yok On 15.07.2017 at 14:02, mehmetank yazdı: çok teşekkürler allah razı olsun bende hep sizin paylaşımlarınızı kullanıyorum ve yüklemede hiçbirzaman sıkıntı yaşamadım ve güvenle kullanıyorum. rica ederim güle güle kullanın On 15.07.2017 at 19:37, adile09 yazdı: sayenizde güncel ve sorunsuz işletim sistemi kullanıyoruz Microsoft Edge size zahmet birdahaki sürümde cıkarmamanız orjinal ve güncel hali olması yeterli bizim için tekrar teşekkür ederim calışmalarınızdan dolayı her zaman sizi takip ediyoruz rica ederim güle güle kullanın 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razio Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 @orca2002 Windows 10 driver vb tamamlandıktan sonra "boşta" Ram kullanımı ne kadar? Ekran görüntüsü atar mısın? Aynı zamanda kullanmakta olduğun bilgisayarın işlemci ram vs. bilgilerini yazar mısın? Diğer arkadaşlarda atabilir. (Virtual kuranlar boşa atmasınlar.Virtual ölçüt değildir.) Çünkü windows 10 son güncellemeden sonra aşırı derecede ram tüketimi söz konusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celest Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 windows 10 hala çok ram yiyormu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 11 saat önce, razio yazdı: @orca2002 Windows 10 driver vb tamamlandıktan sonra "boşta" Ram kullanımı ne kadar? Ekran görüntüsü atar mısın? Aynı zamanda kullanmakta olduğun bilgisayarın işlemci ram vs. bilgilerini yazar mısın? Diğer arkadaşlarda atabilir. (Virtual kuranlar boşa atmasınlar.Virtual ölçüt değildir.) Çünkü windows 10 son güncellemeden sonra aşırı derecede ram tüketimi söz konusu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celest Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 hala çok ram yiyor windows 8.1 boşta 0.8 yerken bu 2GB ram yiyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Windows 10 ilk çıktığındaki geliştirme versiyonları bile (Elbette uygulama uyumsuzlukları vb. bunları saymazsak eğer!) daha akıcı ve stabil çalışıyordu ancak gördüğüm kadarı ile son zamanlarda update ile sürekli donanım sömürüsü odaklı olmaya başlayan bir windows10 sözkonusu,bunuda genelleme yaparsak (net dünyası,teknoloji sayfaları vb.yerlerdeki haberlerden tnctr'den görebilmekteyiz) bunu ortaya çıkan kesin ve net bir kanı diye düşünebiliriz.Online ve media işlemleri ve ufak tefek şahsi işlemlerim için windows8.1pro'yu kurdum acronis ile backup alıp image'ını kenara yedekledim.sistemide neredeyse 1 yıldır önceside var tabii keyifle,kararlı stabil sorunsuz olarak kullanmaktayım olası bir durumda evvelinde aldığım win81prox64.tib acronis backup/yedek image'ını bir kaç dakikada yükleyip kullanmaya devam etmekteyim.Sözüm ona çevremde veya hangi sistemi önerirsiniz sorularında daha çok win8.1'i ve linux (ubuntu,Mint,manjaro) önerilerinde bulunuyorum.Değerli arkadaşlar güzel çalışmalara imza atmaktalar gerçektende güncel ve temel bileşenlerin yüklü olarak gelmesi ve bunun içinede el emeği,göz nuruda katıldığında ilk,orta ve gelişmiş kullanıcılarında büyük oranda ihtiyaçlarını karşılamalarınada vesile olmaktalar gayret,emek ve çalışmalarından ötürü tüm arkadaşları bu hususlardan ötürü kutlarım çalışmalarında başarılar dilerim fazla uzatttım herhalde bu "win8.1 ve win10" için ufak bir performans arttırıcı videolu anlatımı eklemek lazım aklımda inş.önümüzdeki zamanlarda ekleyeceğim Saygılar arkadaşlar kolay gelsin iyi forumlar! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe676 Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 orca2002 sürekli güncel paylaşımlar yaptığın için teşekkürler. alakasız olucak ama EDGE tarayıcısını neden kaldırıyorsun ? Bu w10 kasmaları ne olucak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
12z Posted August 3, 2017 Share Posted August 3, 2017 Linki tekrar paylaşabilir misiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts