Popular Post karadurak Posted July 19, 2017 Popular Post Share Posted July 19, 2017 (edited) Word, Excel , PowerPnt 'den oluşmaktadır. Tarafımca editlenmiştir. Bu çalışma: WIN7 / WIN8 / WIN8.1 / WIN10 (x86 / x64) sistemlerini desteklemektedir. Katılımsız Kurulum: İndirdiginiz exe'ye çift tıklayıp kurulum tamamlanmasını bekleyin. Portable Kurulum: Exe'yi klasöre çıkarıp "Setup.cmd" yi yönetici olarak çalıştırın. Lisanslama için KMS kullanılmıştır. ------------------------------------------------------------------------------ Office2016 Pro VL Sp1 3in1 Lite 155M [2018.03.30] https://drive.google.com/file/d/1eH7b7VueHYHSSM__99ywFutzYzs6vAR4/view?usp=sharing ------------------------------------------------------------------------------ Spoiler Microsoft Office 2003-2016 Lite AIO 415MB [2018.03.31] Edited April 28, 2018 by karadurak 28 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldfather1 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 karadurak...dur ma hocam sen...ellerine sağlık 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fesli Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 teşekkürler eline sağlık kardeş güzel çalışma uzun zamandır bekliordum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ney69 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 (edited) Üstad eline sağlık fakat bir istirhamım olacak, bu çalışman ve diğer ofis çalışmanın da outlooklu versiyonunu yapman mümkün mü? Edited July 19, 2017 by ney69 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeritEtemSinBin Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 ellerine sağlık çok güzel olmuş 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_d Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Hocam cevabı çok uzun değilse,lite versiyonlarla neleri yapamayız? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bymax Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 oncelikle tesekkurler calışıyor bi sorun yok sadece bir rica bide yanlarına outlook ekli olan bi versiyonda olma ihtimali varmı cunku cabuk kuruluyor basit işler icin cok iyi bazen ofisler windowstan daha uzun suruyor kurması 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 1 saat önce, red_d yazdı: Hocam cevabı çok uzun değilse,lite versiyonlarla neleri yapamayız? Güzel bir soru. Bunun için herhangi bir kısıtlama yok hocam. Ev kullanıcısı olarak yapacabileceğin herşeyi yaparsın. Fakat eklenti ve şablon destegi gibi durumlarda malesef yetersiz kalacaktır. Eger mesleki çalışmalarda kullanacaksanız FuLL sürümü kullanmanız tavsiye edilir. Sonuçta microsoft gibi dünya devi bir firmanın ve uzman çalışanların hazırlamış oldugu GB'larca boyuttaki Officenin %90' ı çıkarılıp amatör bir ev kullanıcısı tarafından Lite versiyona dönüştürülüyor. Sanırım bunu microsoft görse inanmaz. 3 saat önce, ney69 yazdı: Üstad eline sağlık fakat bir istirhamım olacak, bu çalışman ve diğer ofis çalışmanın da outlooklu versiyonunu yapman mümkün mü? Bir saat önce, bymax yazdı: oncelikle tesekkurler calışıyor bi sorun yok sadece bir rica bide yanlarına outlook ekli olan bi versiyonda olma ihtimali varmı cunku cabuk kuruluyor basit işler icin cok iyi bazen ofisler windowstan daha uzun suruyor kurması Özel istekler için şuan ayıracak zamanım yok, Tatil dönüşü veya ilerleyen zamanlrda yapabileceklerimi yapmaya çalışacagım. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yesilaygunes Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 iki tane office 2010 var farkları nedir? office lite paylaşımınız portable olması mümkün mü? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 12 saat önce, yesilaygunes yazdı: iki tane office 2010 var farkları nedir? office lite paylaşımınız portable olması mümkün mü? Word, Excel , PowerPnt ve Access 4in1 oluyor diger 3in1 sadece Word, Excel , PowerPnt den oluşuyor. Portable Kurulum: Exe'yi klasöre çıkarıp "Setup.cmd" yi yönetici olarak çalıştırın. Kaldırmak için "Kaldırma.cmd" yi kullanın. Portable kullanımda lisanslama kullanıcıya bırakılmıştır. (kms ile yapabilirsiniz.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eca2424 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Hocam Süpersin valla, eline emeğine sağlık. Tüm office sürümlerini indirdim hepsi on numara. Teşekkürler. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_kamu Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Hocam merhaba, kurulum tamamlandı diyor ancak word, pp veya excel'i göremiyorum. Sorun ne olabilir? 5 saniyede falan kuruyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 2 saat önce, by_kamu yazdı: Hocam merhaba, kurulum tamamlandı diyor ancak word, pp veya excel'i göremiyorum. Sorun ne olabilir? 5 saniyede falan kuruyor. Hangi sisteme kurdunuz. Daha önceden kurulu office varmıydı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
by_kamu Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Windows 10 daha önceden office kuruluydu ancak bu kurulumu gerçekleştirmeden önce kaldırdım ve resetledim bilgisayarı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 6 dakika önce, by_kamu yazdı: Windows 10 daha önceden office kuruluydu ancak bu kurulumu gerçekleştirmeden önce kaldırdım ve resetledim bilgisayarı Windows 10 da defalarca test ettim. Sistemininizden kaynaklı bi durum var. Ya kurarken antiler setup'u siliyor ya da kuruluma engel olan başka bir uygulama var. Program files de office2016 klasörü yoksa hiçkurulmamış demektir. Bir de exe yi klasöre çıkarıp setup.cmd den kurulum yapmayı deneyin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtina_limani Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 karadurak rica etsem bos bir zamaninizda ofice 2003 de düzenleme yaparmisiniz cok begendim yaptiginiz oynamalari sorun hata vs vermedi ve hizli da aciliyor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haruni Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 ne yaptıysam dosyayı bir türiü indiremiyorum. şöyle bir mesaj çıkıyor, indir diyorum ama olmuyor, Google Drive, bu dosyada virüs taraması yapamaz. Please register to see this content. (147M), Google'ın tarayabileceği maksimum boyutu aşıyor. Bu dosyayı yine de indirmek istiyor musunuz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 4 saat önce, firtina_limani yazdı: karadurak rica etsem bos bir zamaninizda ofice 2003 de düzenleme yaparmisiniz cok begendim yaptiginiz oynamalari sorun hata vs vermedi ve hizli da aciliyor İnşallah kardeşim müsati olunca oda yapıcaklar arasında. 2003 de tamamlayınca noktayı koyacagım. 3 saat önce, haruni yazdı: ne yaptıysam dosyayı bir türiü indiremiyorum. şöyle bir mesaj çıkıyor, indir diyorum ama olmuyor, Google Drive, bu dosyada virüs taraması yapamaz. Please register to see this content. (147M), Google'ın tarayabileceği maksimum boyutu aşıyor. Bu dosyayı yine de indirmek istiyor musunuz? Yine de indir e tıkla iner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Merhabalar, herhangi bir excel dosyasına çift tıklayıp açmak istediğimde excel boş bir sayfa olarak açılıyor, içerik gözükmüyor. Önceki ofis sürümünü kaldırıp kurulum yapmıştım, hatta sanal makinede de denedim, aynı şey oldu. Word ve Power Point ile ilgili bir sıkıntı yok. Yapmam gereken başka birşey mi var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 hocam office 2013 exel ilişkilendirmesinde de aynı problem var bilgine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 elli ve finerprint, hem office 2013 ve hem de office 2016'yı defalarca sisteme(win 8.1em) yükledim ve denedim. Sizlerin belirttiği bir sorunla karşılışmadım. Bilgilerinize. Saygılarımla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Bir saat önce, elli yazdı: Merhabalar, herhangi bir excel dosyasına çift tıklayıp açmak istediğimde excel boş bir sayfa olarak açılıyor, içerik gözükmüyor. Önceki ofis sürümünü kaldırıp kurulum yapmıştım, hatta sanal makinede de denedim, aynı şey oldu. Word ve Power Point ile ilgili bir sıkıntı yok. Yapmam gereken başka birşey mi var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Şuan il dışında oldugum için anlık kontrol yapamıyorum. Fakat bahsettiginiz hata ile karşılaşmadım. Yine de dönüşte kontrollerini saglıyacagım. Varsa bir hata düzeltiriz. Açmak istediginiz excel dosyasının bir örnegini gönderirseniz çözümü kolay olur. 29 dakika önce, fingerprint yazdı: hocam office 2013 exel ilişkilendirmesinde de aynı problem var bilgine @elli arkadaşın bahsettigi hatanın aynısını mı alıyorsunuz yoksa excel dosyaları ile ilişkilendirmede mi bir problem var. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 7 dakika önce, karadurak yazdı: Şuan il dışında oldugum için anlık kontrol yapamıyorum. Fakat bahsettiginiz hata ile karşılaşmadım. Yine de dönüşte kontrollerini saglıyacagım. Varsa bir hata düzeltiriz. Açmak istediginiz excel dosyasının bir örnegini gönderirseniz çözümü kolay olur. @elli arkadaşın bahsettigi hatanın aynısını mı alıyorsunuz yoksa excel dosyaları ile ilişkilendirmede mi bir problem var. ? arkadaşla aynı hatayı alıyorum exel sayfası boş açılıyor boş sayfada sağ tıklayıp aç ile dosyayı gösterip açtığımda normal açılıyor yeni aç dediğimde exel açılış ekranı geliyor ve normal çalışma sayfasını açabiliyorsun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karadurak Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 42 dakika önce, fingerprint yazdı: arkadaşla aynı hatayı alıyorum exel sayfası boş açılıyor boş sayfada sağ tıklayıp aç ile dosyayı gösterip açtığımda normal açılıyor yeni aç dediğimde exel açılış ekranı geliyor ve normal çalışma sayfasını açabiliyorsun Tamamdır. geri dönüş için teşekkür ederim. Gerekli incelemeleri yapacagım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingerprint Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 On 21.07.2017 at 22:25, YAGMURADAM yazdı: elli ve finerprint, hem office 2013 ve hem de office 2016'yı defalarca sisteme(win 8.1em) yükledim ve denedim. Sizlerin belirttiği bir sorunla karşılışmadım. Bilgilerinize. Saygılarımla Hocam Win10 x64 bu sorun var bilgine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts