Jump to content

Telefon Hakkında


Celest
 Share

Recommended Posts

5 dakika önce, casper0007 yazdı:

bu kadar  kasma değişmezler

Sözde Müslüman ülkede yaşıyoruz abi ama gel gelelim her türlü şerefsizlik bu telefonculardan çıkıyor
o yüzden güvenmiyorum bunlara kasada ufak bir iz veya başka birşey bırakmam lazım veya başka önerisi olan varsa sevinirim
 

Link to comment
Share on other sites

16 dakika önce, m3hm3t1991 yazdı:

Çoğu teknik servis diğer cihazı çıkarmak için cihazları çenç yapar. Ve bazılarında orjinal fiyata çakma parça takiyor. Sorsan ben haram yemem der.

Onlar ufak çaplı teknik servisler Samsungun bir iş ortağı olan başarı teknik servis var onlar samsung merkez depodan parçaları getiriyor şu an ekranımda zaten üreticiden parça bekleniyor diyor samsungu aradım bu konuda bilgi aldım onlarda aynısını söyledi depodan geliyormuş
şimdi bunu geçelim şu telefon işine gelelim acaba ne yapsam ya kuzenim telefoncu o bile zamanında beni çarpmıştı elin adamı niye çarpmasın
Ekranda bir iz bırakmam lazım onların farketmiyeceği ama benim farkedeceğim veya daha başka birşey bunlara güven olmaz.

Edited by Celest
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ben yeni aldığım bir telefonda internete girdiğimde 20 dk da şarj bitiyordu. öncelikle şunu söyleyeyimki malesef üçkağıtcılık çok her konuda, her yerde.. iki kez gönderdim sorun tesbit edilmedi yeni yazılım yüklendi. deyip gönderdiler. aslında biraz tuhaf bir durum oldu. şöyleki; servise gönderdiğim yer telefonu aldığım dükkan değildi. tanıdık , iyi diye biraz yüzsüzlük yapmış gibi mi olduk bilemiyorum ama ordan alayım almayayım o servisle çalışıyorsa istediğim yerden gönderemezmiyim.? neyse 3. kez yine aynı oldu ve ben yine o telefonu almadığım yerden servise göndermek istedim. çalışan eleman gerek yok dedi. yani saçmalıyorsun demek istedi. ama dediğine binpişman oldu.  öyle aşırı adaletsiz durumlarda bana aniden geliyorlar. kendimi tatar ramazan gibi hissediyorum. :) ve o kadar fırçanın üstüne tıpış tıpış gönderttirdim. ve 3. de şarj konektörlerinde kısa devre tesbit edilip değiştirilmiştir diye geldi. ve aynen dediğimi yaptırdım ama ne kıymeti kaldı. ilk satanıyla muhatap olsam zaten kesin mahkemelik olurum veya iş hastanede biter. :) 

şimdi genelde şöyle tutm var; 

sen beni zengin edersen ben senin işini yaparım. etmezsen pek uğraşmam. niye ? ee çünkü piyasa böyle. hatta bir yerde garsonluk yaparken bu sözü aynen bana usta söyledi. çünkü piyasa üçkağıtçı sende üçkağıtçı olmazsan geri kalırsın dedi.veya çevreniz geniş olacak yerli olacaksınız o zaman işiniz  görülür. mesela benim babam il in en eski esnaflarındandı garip maripti ama hastalık dereceseinde doğrucu davuttu. hangi esnafa gitsek babamla en baştan çok özel bir karşılanma vardı. buyur abi dükkan senin ya bırak parayı falan diyorlardı. ama artık o yerlilik olayıda bitiyor. en baş sebep yeni gelen nüfus büyük sermaye ile piyasaya yayılıyor vede sayıca nerdeyse yerli halkı geçiyor. bu durumda da paran dahi olsa hiç bir şeyin tadı kalmıyor. çünkü amaç araç insanlık meta yer değiştiriyor.

Sizin olayı pek anlamadım. sizin dediğiniz şekilde olursa telefonun sıfırı ile değişmesi mi gerekiyor? kusura bakmayın anlamadım. ki öyle ise dediğim gibi şerefsizlik oranı daha çok artar. :) 

ve son olarak arayan bulurmuş hesabı başka konularda  dahi ilçe dışında falan çok iyi esnaf bulursun onunla dost olursun. öyleside var ama az. sonuç olarak herhalükarda acı bir durum. daha yeni evde tadilat yaptırdım. benden 10 yaş küçük esnaf bana ilişkinin nasıl olacağını öğretiyor. neyseki kısaca al gülüm ver gülüm demek istiyor. iyi de ona ben karar vericem. neymiş o iyi iş yapıyorsa bende onun reklamını yapacakmışım. bababababa. :) kısaca sır olan sürpriz olan iyi olan kendiliğinden olan pek bir şey yok memelekette.. malesef..belkide insanlar artık insanlığa pek önem vermiyorlar..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...