Jump to content

E-sigara Alıcam Bilgisi Olan Bakabilir Mi?


TimeShift
 Share

Recommended Posts

E-Sigara alıcam hangi ürünü almalıyım nerden alabilirim tavsiye edebiliceğiniz ürün-likit vs var mı ? Mümkünse Kocaeli-İzmit içinde bilindik güvenilir bir yer varsa iyi olur.Ayrıca çok fazla da bir bütçem yok yani abartılı olmazsa sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Başlangıç için ELeaf Istick Pico'yu tavsiye edebilirim. Hem yer kaplamaz; hem de ihtiyacınızı fazlasıyla görür başlangıç için. Sabit pilli, kalem tipi olanlara çok yönelmeyin bence; verdiğiniz para ile kalırsınız.

Biraz daha profesyonel, kaliteli bir şey isterim derseniz Smok Alien veya Smok G-Priv'i öneririm.

Reklama giriyorsa lütfen ilgili arkadaşlar kaldırsın; trelektroniksigara.com adresinde fiyatlar hem uygun; hem birebir orijinal ürün gönderiyorlar. Aynı gün Yurt İçi Kargo'ya veriyorlar ve ertesi gün elinizde oluyor. Kapıda ödeme seçeneği mevcut; adresinize teslim istemeyip de kargo şubesinden alabilirim derseniz ödemeyi yapmadan önce ürünü açıp inceleme şansınız da var. Başta güvenemedim doğruya doğru; ama hem elektronik sigaramı hem de aksesuarlarını başka yerden almıyorum artık.

Likit konusuna gelince; Avrupa'da otoriteler; elektronik sigaranın normal sigaraya oranla %95 daha az zararlı olduğunu söyleyip bırakmak isteyenler için elektronik sigaranın yararlı olacağını söyleseler de maalesef bizim ülkemizde yasal değil elektronik sigara ve likitleri. Dolayısıyla piyasada satılan likitler hiç bir denetimden geçmiyor içinde ne tür kimyasal olduğu belli değil. İçinde sadece Amerikan FDA onaylı malzemeler olan PG ve VG içeren N-Base (Likit nikotin bazı)'ler mevcut; onlardan tercihinize göre (3 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg nikotin içeren) alıp yine ayrıca satılan aromalarla kendi likitinizi yapabilirsiniz, hiç bir zorluğu yok. 9 mg ve 12 mg'a başta çok yanaşmayın derim; istenmeyen etkiler olabiliyor bazı kişilerde.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Tavsiyem güvenilir bir nbase bulup likiti kendiniz yapmanızdır; ya da biraz paraya kıyarım derseniz onehit wonder MilkMan likit iyidir.  Yukarıdaki mesajımdaki linkte hepsi mevcut; güvenilir siteye benziyor, 5 tane alış verişim oldu, hiç pişman olmadım.

Link to comment
Share on other sites

TimeShift ustam kolay gelsin bana kalırsa alma alan çok kişi ve abimde kullandı  6 aysonra abim tekrar sıgaraya başladı ve diger alıp kullanan arkadarlarımda sıgara ya başlamıs bosuna paranı harcama önemli olan kafanda bitirmen e- sigara çözün degil bence yinede senin kararin bana bişi düşmez bildiklerimi paylasım dedim kolay gelsin iyi günler.

Link to comment
Share on other sites

"Şahsi düşüncemdir" bu tarz ürünler kesinlikle para tuzağının ötesine geçmez yararından çok zararlarınında olduğunuda bilmeniz gerektini kanaatindeyim resmi olarak

Please register to see this content.
<Haberi!.İlk çıktığı zamanlardan hatırlıyorum çevremdeki büyük küçük tanıdık ve arkadaşlar aldılar ogünden bugüne değişen birşey olmamış normal ve sarma tütün tüketimine devam etmekteler kısaca işe yaramamakta E_Smoke'lar.:) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ev arkadaşım sigarayı bırakıcam diye e-sigara aldı. 2-3 hafta sigara içmeden sadece e-sigara kullandı ama işe yaramadı. Ürün boş duruyor, sigaraya tekrar başladı :D

Sigarayı bırakmak için alacaksan hiç alma. Sigarayı bırakmanın en etkili yolu bir anda içmeyi kesmektir.

Link to comment
Share on other sites

Valla arkadaşlar ben sigara kullanmıyorum sırf keyfi takılıyorum istick felan yalan boşa para vermeyin smok al85 alın fiyat performan süper. abimde smok alien var atomizeride değiştirdi 1000 lira oldu 70 te içiyor arada takılıyorum duman olayı şahane yani ama alın 200 liraya smok al85 yada melo3 bakın dalganıza ama deli duman yapıcam diyosanız smok alien ve beast atomizer kesinlikle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...