Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Recommended Posts

Windows 10 Upgrade Assistant 1.4.9200.22243

Windows 10 Yükseltme Yardımcısı 1.4.9200.22243

Update: 11 Ağustos 2017

https://yadi.sk/d/8lSPMbAm3LuUTq

5MB Zipnopass! OS:Win32/64Bit

Ekran Görüntüsü

ok4dEk.png

Windows 10 Update Assistant (Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı) Hakkında

Windows 10 Upgrade Assistant , Windows aygıtınıza en yeni özellik geliştirmelerini ve güvenlik geliştirmelerini sağlar. En yeni Microsoft güncelleştirmesini Windows PC, tablet veya dizüstü bilgisayarınıza yüklemek için birkaç yöntem vardır; bunların en yaygın olanı, Windows Update'e uygun olarak adlandırılan yerleşik özelliğin yardımıyla Ayarlar menüsünden kolayca erişilebilir.

Spoiler

 

Talihsiz azınlığın birisiyseniz ve Windows aygıtınız veya bilgisayarınız resmi Windows Update'i Microsoft sunucularından almamak için inatla reddediyorsa, endişelenmeyin, Microsoft bunu düşündü ve çözümden memnun kalacaksınız.

Windows 10 Upgrade Assistant'ın Özellikleri

En yeni Windows yinelemesini alma
• Windows 10 Güncelleştirme Asistanının adının altında görünen Windows 10 Yükseltme Yardımcısı, Windows 10'un İçerik Oluşturucu Güncelleştirmesini indirmenize ve kurmanıza izin veren, kullanıcı dostu ve erişilebilir bir araçtır Işlemlerinizdeki dosyalarınızı kaybetmeden ve birkaç fare tıklamadan daha fazlasını yapmanıza gerek yoktur. 
• Daha ileri gitmeden önce, hızlı bir sistem yedeklemesi yapmak için zaman ayırmanızı öneririz, ancak oradaki çok sayıda diğer kullanıcı da Windows 10 güncellemesini sorunsuz olarak yüklemiş olmamıza rağmen.

En düşük güçlükle bilgisayarınızın işletim sistemini indirin, yükleyin ve yükseltin
• Başlamak için indirilen EXE dosyasını çalıştırarak aracı indirin ve yükleyin. Akıcı kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, araç otomatik olarak bilgisayarınızın masaüstüne bir kısayol ekler. 
• Bundan sonra öne geçmek, yalnızca birkaç kez tıklayarak oturup, uygulamanın sizin için her şeyin üstesinden otomatik olarak bakmasına izin vermek meselesidir.

Güncelleme sürecinde size rehberlik eden basitleştirilmiş sihirbaz
• İlk önce, yardımcı program, bilgisayarın veya aygıtın yükseltme ile uyumlu olup olmadığını kontrol eder. İkincisi, cihazınız gereksinim testini geçiyorsa, yani CPU ve bellek yapılandırması eşittir ve yeterli disk alanı varsa, indirme işlemi başlamalıdır. 
• Beklendiği gibi güncelleme işlemini tamamlamak için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenir. Yeniden başlattıktan sonra her şey yoluna geldiyse, bilgisayarınızda mevcut en son Windows 10 sürümü çalışıyor olmalıdır.

Basit, kullanıcı dostu ve verimli Microsoft uygulaması
• Sonuç olarak Windows 10 Upgrade Assistant, muhtemelen en son Windows güncelleştirmesini cihazınıza kurmanın en kolay yollarından birini sunan çok iyi düşünülmüş ve çok kullanışlı bir uygulamadır.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...