Jump to content

Dünyanın İlk Renli Ekranlı Araç Kiti - Parrot Ck3200 Ls-color


alperen_69

Recommended Posts

Bluetooth teknolojisinin getirilerinden sonuna kadar faydalanan ürünler dalında lider firmalardan biri olan Parrot, ilginç ve bir o kadar da kullanışlı ürünleri ile dikkat çekiyor. Kısa bir süre önce burada haberini verdiğimiz Parrot'' un bluetooth hoparlörlerinden sonra diğer dikkat çekici bir ürünü de, dünyanın renkli ekranlı ilk bluetooth araç kiti olan CK3200 LS-COLOR ülkemizde de şu anda satışa sunuluyor. Kullanıcılara elini direksiyondan kaldırmadan telefonla konuşma özgürlüğünü yaşatmayı hedefleyen araç kiti, LCD ekran, polifonik zil sesleri ve isteğe bağlı arka plan fotoğrafı değiştirme gibi özelliklere de sahip. Ayrıca 150 farklı isme kadar sesli arama desteği de sunan CK3200, hafızasına kaydettiğiniz resimler sayesinde arkadaşınız sizi aradığı zaman ekranda resmini görmenizi sağlıyor. Üzerindeki düğmeler ile telefon rehberinize yada son arananlar listesi gibi kısayollara ulaşabiliyorsunuz

1tn4.jpg

160 x 128 piksel çözünürlükteki 262,144 renk LCD ekranı bu tarz bir araç kiti için oldukça yeterli gözküyor. 5 Farklı cep telefonu ile eşleşebilen CK3200'' de eko önleyici ve ses kalitesini arttırıcı teknolojileri de bulunuyor. Ayrıca Hi-Fi polifonik melodilere sahip olan araç kitinin boyutları da onu oldukça kompakt kılıyor. 54 x 104 x 20 mm boyutlarında ve 52 gr ağırlığındaki bir ana kutu ve 64 x 58 x 20 mm boyutarında 62gr ağırlığındaki ekrandan oluşan set her arabanın konsolunda sorun yaratmayacak şekilde uygulanabilir. Ayrıca bluetooth teknolojisinin esnekliği sayesinde bu cihazın bluetooth özelliği olan bütün cep telefonlarına bağlanabililiyor olması da başka bir artı. Sadece kit üzerinden rehbere ulaşma gibi birkaç özellik sadece bu özelliğe destek veren telefonlarda mümkün olabiliyor.

2is2.jpg

CK3200 LS-COLOR, ülkemizde ağustos ayından beri piyasada ve yaklaşık 230 Euro+kdv gibi bir fiyat ile satılıyor. Parrot'' un GPS destekli daha gelişmiş araç kitleri olduğu gibi, daha düşük bütçelere uygun renkli ekranı olmayan araç kitleri de mevcut ve birçoğu ülkemizde satılmaktalar. Web sitelerinden Parrot'' un araç kiti ve diğer bütün bluetooth ürünlerini inceleyebilirsiniz.

kaynak : http://www.parrot.biz/tur/runler/3200ls-color/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...