Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

1000-1500 TL Bütçeli Cep Telefonu Tavsiyesi


TornadoEffect
 Share

Recommended Posts

lenovo p2 yi düşünür müsünüz? Kullanıyorum ve oldukça memnunum. 8 çekirdek 2.0 Ghz 4Gb ram 4.5 G uyumlu 5100 Mah batarya.  Çok abartılı oyun oynamayan gerektiği kadar internete girip çıkan normal bir konuşma süresinde 3 gün giden şarzı ve 2-3 saatte şarzı tamamlayan hızlı şarz özelliği ile çok sevdim bu telefonu.

Gördüğünüz gibi toplam 3 gün 7 saat 39 dakikadır kulanıyorum ve şarzım hala %44.

Tek sıkıntısı ya sadece çift sim kullanacaksınız. ya da Tek sim ve hafıza kartı kullanacaksınız. Hem hafıza kartı hem de çift sim kullanmak istediğinizde bunu başaranlar var ama ben başaramadım. Sim kartı bozma ihtimali çok yüksek. Çünkü yerine sığmıyor.

Bir de android 6 ile geliyor ve yükseltme ile android 7 oluyor.

Spoiler

Please register to see this content.

 

Edited by ersur
Link to comment
Share on other sites

bence yeni heyecanlar aramak yerine kendini tüm dünyada kanıtlamış,yetkili servis ağı geniş,yetkili servisleri diğer servislere oranla kullanıcıyı daha az mağdur etme ihtimali olan Samsung markasını öneririm.ne demek istediğimi telefonun bozulup da servise gidince anlarsın.ha samsung insanları mağdur etmedi mi elbette o da etti ama diğer markalarla kıyaslarsak devede kulak kalır. bütçene gelecek olursak da samsung a32017 ya da samsung a52017 öneririm. xiaomi'den uzak dur çünkü ülkemize paralel ithalatçılar tarafından getirilmektedir.servise işin düşerse telefonun yarı parası kadar masraf talep ederler en ufak bir arızada bile.büyük arızada zaten telefonu çöpe atman gerekir.dediğim gibi,heyecana gerek yok samsung işini görür

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

@ahmetbayram5, telefonu aldım. Asus Zenfone 3 modelini hatta ilk outletten aldım onu iade ettim . 1250 TL'ye sıfır birinden aldım. Outletteki 1 yıl garantiliydi birazda o yüzden. Bu fiyata bu özellikteki bir telefonu bulmak gerçekten zor. Asus'un servisini biliyorum iyi bahsedilmiyor ama genelde her serviste sıkıntı oluyor; düşerse de işimiz artık neyse gereken onu yaparız. Önemli olan telefonun stabilitesi ve kronik sorununun bulunup bulunulmaması kullananlar baya memnundu bu modelden. Fiyata göre çok iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum onun için içim rahat. 

Link to comment
Share on other sites

Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazalarından birinde cep telefonu satış temsilciliği yaptım bir dönem.o yüzden gerek telefonlarla ilgili gerek servislerle ilgili bilgim çok var.asus'un servisi %80 ihtimal sizi mağdur eder.asus'un zenfone 2 telefonlarının neredeyse hepsi servise gitti ve insanlar mağdur oldu.ha her telefon bozulacak diye de bir şey yok o yüzden fiyat/performans telefonu alıp o riski göze almışsınız ki o da bir bakış açısı.

 

benim bakış açıma göreyse 200-300 fazla verip bilinen bir markanın distribitör garantili ürününü almak mantıklı.iphone ve samsung yetkili servisleri tüketiciyi mağdur etme ihtimali en az olan servislerdir.aslında lg de öyleydi de g2,g3,g4'te yaşanan bootloop kronik sorunu yüzünden servislerde yığılma oldu ve bu lg türkiye'ye maddi açıdan büyük darbe vurdu.tüketiciyi mağdur etmeye başladılar.oysaki benim çalıştığım dönemde lg türkiye servisi mükemmeldi.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

İşte benim telefonum LG G2'idi. Kapandı durup dururken ve hiç açılmadı. Telefondan anlayan bir arkadaşa gösterdim. Ana kartında kısa devre oluyormuş. Piyasaya baktım hep aynı sorun ana kartı değişmiş millet. G4 alma niyetindeydim, aynı sorun onda da varmış. Sahibinden sitesine girdim o yüzden sorunlu satan birçok kişi var. Daha yanaşmadım LG'ye halbuki kamerası, arayüzü vs. çok güzel telefonları. Samsung'da bana pahalı geliyor. Zenfone'un o modeline yakın bir telefonu en aşağı 1800-1900 bandında. Bu arada çevremde baya Asus kullanan var onlarda sıkıntı olmadığı için yönelmeme sebep olan bir konu olmuştur. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

3 gün önce Lenovo P70-A telefonumun ekranı kırıldı servise yolladım.

Allah bilir ya tamir olmadan geri gelecek veya 500-600 lira masraf isteyecekler.

Sahibinden sitesinden Xiaomi Redmi Note 4 telefonları (700-800 liraya satıyorlar) gözüme kestirdim , lakin o telefonlar ne kadar sahte , ne kadar gerçek bilemiyorum.

Ayrıca imei olayı sorun çıkarırmı ( çıksada lenovo telefonumun imeilerini çakarım heralde) ?

Onun haricinde başka bir problem yaşarmıyım. ?

Birde global sürümden / snapdragon işlemciden falan bahsediliyor , telefonda farklı işlemcilermi kullanılıyor acaba

Sahibinden sitesinde satılan bu ve benzeri telefonlar ve Xiaomi Redmi Note 4 telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Örnek link 

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

RaZoRWounD, 22 dakika önce yazdı:

note 8 özelliklerine yakın değilde note 5 özelliklerine sahip olan var xiaomi mi note 4

note 5 kullanıyorum zaten: mi mix 2 yi bekledim note 8 e rakip olur diye : fiyasko çıktı ama 18 sn de tükenmiş satışlar

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...