Jump to content

Opera Da Eset Ss Uyarısı


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

operada "bazı" giriş yapılması gereken sitelerde kullanıcı adı ve şifre kısmında "buraya girdiğiniz bilgiler güvenli değil" uyarısı yanında birde eset şu uyarıyı vermeye başladı bunları nasıl düzeltebilirim? ben her defasında izin ver diyorum ama iyimi yapıyorum bilmiyorum. bu arada birden çok sekme açık.

 

 

Ekran Alıntısı1.JPG

Edited by abdulhey_
Link to comment
Share on other sites

Madnet.ru rusya tabanlı görüntülü reklam sitesi eset burda bu site sertifika çalıştırıp reklam bulaştırmaya çalışıyor olabilir gibisinden bir uyarı vermiş gibi gözüküyor ama eset çok fazla gereksiz uyarı veren bir yazılım olduğu için bana göre önemsiz bir uyarı..Neden derseniz yılların tecrübesi eset yüklü çok makineden virüs temizledim.Koruyor gibi görünsede boş bir yazılım tek güzel yanı yanlış alarm verme olayı düşük oda virüs taramasında korumada değil.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

bastan beri eset ss ye alışık olduğumdan diğer antivirüsler yazılım falan farklı geliyor. bitdefender bir kere kurmuştum sanırım ama arayüzü pek açık gelmediği için kaldırmıştım kısa sürede.

rusya tabanlı reklam speed test sekmesinde var. onun içinmi veriyor bilmiyorum. kasppersky yide kasıyor gerekli şeyleri bile siliyor gibi algıladım yazılanlardan  onun içinde hiç denemedim. birde tabi LİSANS sorunu var. bitdefender free de yoktur. ama free ler ne kadar iyi olur onuda bilmiyorum.  microsoft un kendi free antivirüsüde var onuda denemiştim. önemli bir özellik eksikti onuda onun için kaldırmıştım.

windows un ie ve edge browser larında  pek sorun olmuyor. en azından buraya girdiğiniz bilgiler güvende değil, saldırganalar tarafından ele geçirilip kullanılabilir gibi bir uyarı çıkmıyor hiç bir sitede. opera ve firefox da ise bazı sitelerde bu uyarıyıda veriyor. mesela mynet email e gireceksin bu uyarıyı veriyor. ie de vermiyor. ciddiye alma endişesi uyanıyor. çünkü orda önemli bilgilerin olabiliyor.

sende ie den giriver diyebilirsiniz. o zaman da benim gizliliğim riske giriyor.  çünkü bilgisayarda benim kullandığım browserı başkalarının görmesini istemiyorum.  tabiki istihbaratçı veya cinsel içerikten dolayı değil :) hem operada vpn de var ve ilk açılışta birden çok sekme açılıyor.  ve çoğuda giriş yapılmış biçimde. eset ss yı seçmemin bir nedenide internetide koruyor olması. riskli gördüğü siteleri hemen görüp engelliyor. .. teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...