Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Türknet'e Geçmek Mantikli Mi?


ahmetbayram5
 Share

Recommended Posts

 1.5 ay önce büyük tereddütlerle başvurdum çünkü birçok olumsuz yorum vardı.gerçi hangi firma hakkında olumsuz yorum yok ki.bence türknet'e geçmeyelim diye başka servis sağlayıcıların çalışanları burada hesap açıp yalan yanlış şeyler yazıyor.

nasıl olsa taahhüt yok,istediğim zaman iptal ederim diye düşündüm ve evraklarımı yolladım.evraklarımı yolladıktan 3 gün sonra internetim aktif hale geldi ama telefonum aktif hale gelmedi.tp link archer vr2900 model modem aldım.alt yapım 50 mbit'e kadar destekliyordu ve hız testi yaptığımda 48 mbiti gördüm.internetim bugüne kadar bir kez bile sorun çıkarmadı.1 gün bile kesilme olmadı.150 gb'yi doldurduğumda hızım 16 mbit'e düştü ve yeni ayda da 16 mbit ile devam etti.bunu 3 gün fark edemedim.hız testi yapmak aklıma geldi ve 16 mbit görür görmez türknet'e durumu bildirdim anında hızımı eski seviyeye yükselttiler.

telefon bağlantısı hala aktif olmadı.1.5 aydır ara ara mesaj atıyorlar,arıyorlar.sorununuz devam ediyor işlemleri hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz deseler de hiçbir değişiklik yok.ev telefonu aslında çok iyi olurdu ama ne kadar sıkıştırsam da türknet bu durumu çözemedi.türk telekom müdürlüğüne gidip durumu sordum hattınız yalın vdsl görünüyor dedi.birkaç kez türknet'i sıkıştırsam da sonuç alamadığım için üstüne düşmeyi bıraktım.boşuna sinirlerimi yıpratmış oluyordum.geçen gün arayıp bugüne kadar kullanamadığım telefonun kullanım bedelini(aylık 10 tl) faturamdan düşmelerini talep ettim ve 1.5 ay için 15 TL fatura indirimini gelecek faturada indirim olarak yansıttıklarını,gelecek faturayı 15 lira eksik ödeyeceğimi belirttiler.zaten yapmasalardı bir süre sonra THH'ye başvuracaktım.

türknet'e geçmeyi düşünenler varsa geçip denesinler sonuçta kaybedecekleri şey 10 lira kargo parası.memnun kalmazsanız iptal edersiniz.ben şimdilik memnunum.bu paraya bu hizmet başka kimsede yok.gerçi şu an hızı 35 mbit'e indirmişler ama olsun o da bu piyasada iyi denecek bir hız.

Sürekli yeni kampanya yapıyorlar.şimdi de arkadaşını davet eden olursa hem arkadaşa hem davet edene 1 ay ücretsiz internet veriyorlar.bağlatmayı düşünen varsa benim referans kodumla bağlatabilir.ilk ay internete para vermemiş olur.ben de 1 ay bedava kullanmış olurum.referans kodu isteyenler mesaj atabilir

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

bende bayadır araştırıyorum  benim altyapım 35 mb e kadar destekliyor . 

 

ALABİLECEĞİNİZ HIZ

35 MbpsAktif altyapımızda olmayan bölgelerde VDSL hizmetlerini 35 Mbps'ye kadar sunuyoruz.
AKN 150 GB
Henüz aktif altyapımızda değilsiniz.

yani aknsiz kullanamıyorum . sizce 35 mb hız akn bittiğinde kaça düşer ? 16 a düşerse geçebilirim . kasımda benim aboneliğim bitiyor . ve hızı sonuna kadar kullanıyorum. turknette port sorunu yaşarmıyım ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bence bölge bölge değişiyor. Mesela benim bulunduğum bölgede ben Superonline kullanıyorum ve 4 yıla yaklaşıyor sanırım hemen hemen hiç sorun yaşamadım. 50 mb sınırsız tarifesini kullanıyorum. Ve daha önce 8 yıl kadar TTNET kullandım bu kadar rezil bu kadar insanın beynine kan sıçratan bir internet sağlayıcısı dünya üzerinde yoktur sanırım. Türk Telekom ile nokta kadar bağlantısı olan hiçbir ürünü veya markayı kullanmıyorum. Hemen hemen her ay Türkcellden görevli arkadaşlar kapıya kadar gelip Superonline kullanıp kullanmadığımı, kullanıyorsamda sorun yaşayıp yaşamadığımı soruyorlar. En azından TTnet gibi 50 mb ye kadar canım ne isterse o kadar hız veririm yada alt yapım neyi desteklerse onu alırsın o altyapı ile seni sömürebildiğim kadar sömürürüm gibi bir anlayışları yok. Ödediğim paranın karşılığı 50 mb internet ise 50 mb altına düşmüyor. Ancak şunu farkettim ilk sözleşme yaptığınızda el bebek gül bebek 50mb üzerine çıkıyor vay be internetmiş diyorsunuz sonradan 2. sözleşme imzalandığında hemen hemen her firma biraz sizi çantada keklik görmeye başlıyor. Şu an Superonline den memnunum Türknet birkaç kez ismini duymuştum ancak yazdıklarının arasında Türk Telekomu duyunca itibarı anında 0 oldu benim için...(Allah kimseyi TTNET'e muhtaç etmesin.)Hayatımda bu kadar iğrenç bir kurum görmedim teknik servisi dışında.Teknik servis Allah var çok ilgili elinden geleni yapıyordu. Ancak bulunduğum ilçede geçmişte bana vaadedilen internet hızını istediğim için ilçe Türk Telekom Müdürü ile görüşmüştüm ve öyle saygısızca ithamlarda bulundular ki yok duygu sömürüsü yapıyorsun yok paketim karşılığında istediğim hızın maliyetini bilmiyormuşum, yok santrale uzakmışım. Banane arkadaş maliyetinden yada uzaklığından o zaman getirin santrali binamızın dibine yapın diyorum saçma sapan sinir harbi yaşatıyorlardı. Allahtan Superonline sayesinde kurtuldum. Hatırladıkça hala sinirleniyorum bu kadar şeyi yazdırıyor bana. Şimdi santral yine aynı uzaklıkta ancak paketim 50 mb ve net 50 mb alıyorum. Kahrolsun TTNET :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

TTNET'in 24 Mbit hız ve 75Gb AKK'lı Fiber yalın  internetini 69 TL'ye kullanıyorum. Benim de TTNET ile sözleşmem (Bugün gelen telefon mesajına göre 35 gün sonra bitiyor)  5 Ekim'de  bitiyormuş. Apartmanımızda fiber internet var. Şu ana kadar bağlantılarda herhangi bir problem yaşamadım. TurkNET'in şartları benimde kafamı kurcalıyor. Turknet yine bana Fiber İnternet bağlantısı verebilecek mi ?  Veya yine 24 Mbit hız sağlayabilecek mi ? Bilgisi olan arkadaşlar açıklama getirirse sevinirim. En azından TTNET  yeni teklifle geldiğinde pazarlık payım olur.

***

TurkNet'in sitesinden yaptığım kontrolde Fiberi desteklemediği 35 Mbps VDSL hizmeti verebilecekleri bilgisine ulaştım.  TTnet'ten TurkNET'e geçmeye değer mi ?

Edited by abe_yeneli
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Şu problem var modem vermiyorlar. Bu yüzden almıyorum. Malum modem fiyatları ortada yansıtın faturaya iptal edersem tek seferde talep edersiniz diyorum nafile bu sebepten almıyorum. Ttnet vardı kablosunda modeminide kapıya attım. Allah kimseyi o şirkete düşürmesin.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Millenicim doping Mayıs ta yanlışlıkla abone oldum. Çünkü site görüntüsü TTNet ile aynı idi. Millet başka iss bulamadinmı dedi. 4 aydır kullanıyorum 44.90 35gb 24mb 27 ay taahhütlü. Hiçbir sorun yok. Taahhütlü olması tek dezavantajı. 

Yalnız e-devlette kaydı yok. Reklam ı başladı tv de. Sahibu zaten kendi ni hep gizleyen Türkiye nin sayılı zenginleri listesinde.

Türknet en avantajlı iss görünüyor. Ama bahane uydurup sabit hız vermezse  o ihtimal var bence.  Ttnet ise en kazık. Abone ücreti yok sürekli yalın ücreti. Bir teknik servis avantajı olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Değerli Arkadaşlarım;

bende yaklaşık 2 ay önce binbir araştırmayla teredüütle girdim ama iyiki girmişim diyorum bence dıger postlarda yazdıgı gibi kesinlikle alt yapının ve bölgenin şartlarına bağlı ben küçük bir ilçede ikamet ediyorum ve yeni aldıgım evde fiberyapı var ttnet 75 mbit internet verebılırım dedı türknette aynısını tahahutettı yapamazsak iptal eder paranızı ıade ederız dıyerek sözleşme imzaladık TAAHHÜTSÜZ 75 MBİT 150 GB ve iyiki bulunduugum aldıgın hızmete karsılık ıyıkı diyorum sizde sözlü teğit ve garantı alırsanız deneyebılırsınız enson 1 ay dene begenmezsen ucretsız gıbı bır kampanyaları vardı. Son olarak eklemek ısterımkı kımsenın olumsuz yorumlarını dırek algı yapmayın kendınize iyi olan kısıler bır yerlere Post bırakmya bılıyorlar. 

saglıcakla

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...