Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Uefi Bios A Mbr Kurulum Sorunu


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

Uefili isoları(win7,win10) Rüfüsla mbr ve ntfs olarak kurdum. Hddde gpt idi komut istemi ile mbr ye çevirdim. Öncesinde biostan os other ı seçtim galiba. Win 7 ve win 10 kurdum.  Görüntü ekranın ortasında kaldı. Ama normal çalışıyor du. Sonra ekran ı komple görüntü kaplasın diye biostan uefi ye aldım. 

Bu sefer ekranı kapladi ama Csm ile ilgili Ä°ngilizce uyarı verdi. Ok a tiklayınca bios açıldı sonra uefi yi yeniden os other a aldim. Kaydetip çıktım. Bu sefer de windows onarım deniyor diye uyarı veriyor öyle bekleyio duruyor.  Biosta boot manager de kayboldu. Biosu güncelledim defaulta aldım yine aynı kısır döngü aynen devam ediyor. 

Bu durumda sorunu nasıl düzelteyim. Boot hem bios da hem windows da bozuldu gibi. Yeniden format atsam mbr olarak gorüntü yine ekranın ortasında kalırmı?biosu nasıl duzelticem.  Yardımlarınızı rica ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

akillialtay1995, 49 dakika önce yazdı:

kardeş aynı konudan tekrar açtın

Nasıl oldu bu? ben dünden beri hiç düzenleme , tekrar yazma falan yapmadım? şaka gibi gelebilir ama sorunda kendiliğinden düzeldi zaten. dün akşam yemekten sonra winpe dvd si ile gerekli şeyleri yapıp yeniden format atmayı düşünüyordum. bilgisayarı açtım hiç bir sorun olmadan açıldı. kendiliğinden düzeldi falan demek için bile hiç ellemedim konuyu. siz yazınca gördüm. 

konuyu telefondan açmıştım dün akşam. gerçekten ne olduğuna dair bir bilgim yok. hesabamı ele geçirseler niye geçirecekler veya niye aynı konu yu açsınlar? bilgisi olanların aydınlatmasını rica ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...