Jump to content

LG’den ‘göz dostu’ plazma


exit

Recommended Posts

LG’den ‘göz dostu’ plazma

4073806.jpg

LG Electronics, televizyon izlerken oluşan göz yorgunluğunu ortadan kaldıran yeni “ Göz Dostu” Plazma Televizyonu’nu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Ürün, uzun süre Tv izlenimi sonucu oluşan göz yorgunluğunu önlüyor.

Kullanıcıya sağladığı kaliteli görüntü sayesinde, futbol ve film gibi izlenimi uzun süren programları, gözlerde rahatsızlık hissetmeden seyir keyfi sunan ürün 100Hz teknolojisi ile aynı kategorideki diğer televizyonlardan %30 daha hızlı bir seçenek sunuyor. 0.001 ms yanıt süresine sahip olan LG Plazma Tv, sunduğu canlı ve net görüntü sayesinde kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatıyor.

“True Black Panel” Teknolojisi sayesinde karanlık ortamlarda da eşsiz görüntü sunan LG Plazma, böylelikle izleyicinin gözünü rahatsız eden ışınlardan korunmasını sağlarken “True Color” teknolojisi ile de izleyiciye daha canlı renklerle seyir şansı sunuyor.

Global dünyanın Plazma üretiminde lider markalarından biri olan LG, ürünlerinde yenilikçi yönünü teknoloji ile birleştirerek müşteri memnuniyetini sağlamayı ana hedef olarak belirliyor.

hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...