Jump to content

Amd engineering sample?


mehmet2

Recommended Posts

Arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi işlemci hızım çok düşük! 64 bit işlemci olmasına rağmen bu hız çok düşük. Bu engineering sample olayını kafam almıyor, ne olduğunu bilen var mı? Ben işlemcimi amd athlon 64 biliyordum bu nerden çıktı??? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!...

cpuyp9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kardeş işlem tamam, bir arkadaşın msn den yardımıyla olayı çözdüm! Bios çarpanları açık durumda olan sürümmüş! Avantajlı yani arttırabildiğin kadar arttırıyon yani :angry: multiplier çarpanını 8 e çıkardım ve bomba gibi çalışıyo overclocksuz :D 2.0 ghz oldu hızı ve gayet hızlı.. Yinede saol önerin için. Ayrıca sıcaklığıda ara ara everest programıyla takip ettim (oyun falan oynayıp kastım) gayet normal 41*C de kalıyo ve bu da istenilen sıcaklıklarda :angry:

Link to comment
Share on other sites

Kardeş işlem tamam, bir arkadaşın msn den yardımıyla olayı çözdüm! Bios çarpanları açık durumda olan sürümmüş! Avantajlı yani arttırabildiğin kadar arttırıyon yani :) multiplier çarpanını 8 e çıkardım ve bomba gibi çalışıyo overclocksuz :) 2.0 ghz oldu hızı ve gayet hızlı.. Yinede saol önerin için. Ayrıca sıcaklığıda ara ara everest programıyla takip ettim (oyun falan oynayıp kastım) gayet normal 41*C de kalıyo ve bu da istenilen sıcaklıklarda :)

Bendede engineering sample yazıyodu sonradan çözdüm taa anakart bi gün yanıncaya kadar :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...