Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Türknet Kotasız 60tl`lik Paketi


efkan_37
 Share

Recommended Posts

Mrb arkadaşlar Türknet yeni tarifesi kotasız, istenilen zaman iptal edilebilir tarifesini kullanan ve memnun kalan var mı? Özellikle Türknetin Aktif altyapısında olmayan 35 mbps hız vadedilen yerlerdeki kullanıcı gurubu hızlarınız nasıl internet stabilitesi vs bu tarife ve firmayı önerirmisiniz.

Link to comment
Share on other sites

ben turknet kullanıcısıyım.  dediklleri gibi telekom size 2. sınıf müşteri muamelesi yapıyor.  taşındığım zaman adsl i herhalde 1 ayda falan bağladılar tekrar.  şuan sorun yaşamıyorum. ama dedikleri gibi sorun yaşarsanız cazgırlık yapmanız lazım yoksa ilgilenmiyorlar

 

Link to comment
Share on other sites

Ben kullanıyorum ve ttnet asla kullanma diyebilirim. TTnet te yaşadığım sorunların ( defalarca şikayet etmeme rağmen ) hiçbirini yaşamıyorum ve altyapıdan alabildiğim bütün hızı veriyorlar. Ne hızda sınır var ne de kotada.

Link to comment
Share on other sites

ben evde kullanıyorum gayet memnunum hızdan ama şu aralar yoğunluktan mıdır nedir ulaşamıyorsunuz kimseye kendileri dönüş yapıyor ama adres teyidi tam işkenceye dönmüş durumda. 10 gündür nakil yaptıramadım.  geçen olacak olursa arkadaşını getir kampanyasından yararlanabiliriz. 

Link to comment
Share on other sites

Valla arkadaşlar, ben yaklaşık üç ay kullandım TurkNet, bizim buralarda TTNET altyapısını kullanıyorlardı ve bana 35 Mbps'e kadar vadettiler ama gündüzleri bu hızları görebildim ama geceleri resmen işkenceydi, 1 Mbps hızı zor görüyordum. Ben de iptal ettim ve şuan Turkcell Superonline geçtim vadettikleri hızı veriyorlar. Ben memnunum şuan.

berkek, 9 dakika önce yazdı:

müşteri hizmetlerini aradığın zaman da çok ilgili davranıyorlar...

Müşteri hizmetleri artık bildiğin müşteri hizmetleri değil, bir kaç haftadan itibaren "İnsansız Müşteri Hizmetleri"ne geçtiler. :) Sadece arıza kaydı oluşturuyor.

berkek, 9 dakika önce yazdı:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Son 1-2 haftadır çok olumsuz durumlar ve yorumlar okuyorum. Herkes saldırınca sanırım birşeyler bozuldu. Tavsiyem kendi lokasyonunda kullananlardan bilgi alman. Cunku olaylar lokasyona göre degisiklik göstermekte. 

Şahsen TurkTelekom kullanıyorum 2005 den bu yana ve 4 senedirde VDSL 24MB kullanıyorum çok nadir sorun yaşadım. Yasadigim da ise cozuldu. Ilginc bir sekilde dun çaktırmadan Upload da yükseltme yapmışlar. 

Iyi arastirin basınız ağrıyabilir. 

Link to comment
Share on other sites

ben bağlatım hayla bağlanmadı tam 29 gün oldu. Aradığım zaman sorun yok diyorlar bende hala hiç internet alamadım adsl sinyali yok ama adamlar sinyal sizden kaynaklı bozuk diyorlar bende telefon çalışıyor kardeşim hatta adsl sin yali yok diyorum adamlar hayla aynı şeyi diyorlar.Eğer işyeri falansa kendini garantiye al derin

Link to comment
Share on other sites

Başımdan geçen Turknet macerasını anlatayım. Yaklaşık 1.5 ay önce Turkneti internet bağlantısı için aradım.  Müşteri hizmetleri VDSL desteklediğini maksimum 35 mgbit'e kadar hız vereceklerini söylediler. Ardından 180 TL'ye VDSL modem aldım. Yaklaşık 1 haftada bağladılar. Tabi sadece apartmandaki ankastre kutusuna kadar gerisini kendiniz bağlatmanız gerekiyor.  Yalnız bağlantımın yapılmasına bir gün kala internetten hız sorguladığımda VDSL desteklemediğini ADSL olarak kullanmam gerektiğini söylediler. O kadar masrafa girip VDSL modem aldığımı söylediğimde malesef yapacak bir şeyimiz yok ADSL bağlamak zorundayız dediler. Neyse bağlattık hızım 12 mgbit civarındaydı. Ev arkadaşım oyun oynarken ping değerleri 2000 lere fırlıyordu. Haftalarca aradım çözüm üretemediler. Sonra şans eseri apartmanımda tekrar hız sorgulayım dedim. Bir baktım VDSL destekliyor. Bende Turknet'e mail attım(Artık MH'ye ulaşmak imkansız yeni sisteme geçtiler.) Neden böyle olduğunu sizin satış stratejinizin bu mu diye yarı tehdit içerikli yazı yazdım. 5 gün sonra bağlantımı VDSL'e geçirdiler. Şuan hızım 16 mgbit civarı ve upload hızım 1-2 arası çıkıyor. Oyunda ping sorunu da düzeldi. Artık arkadaşım oyun oynarken ben de download yapabiliyorum. Özet olarak apartmanına bağlı tamamen şans eseri iyi de olabilir kötü de.

Edit: Yaklaşık 2 gün önce geçiş çalışmasının tamamlandığı gün içinde kullanabileceğimi söyleyen mesaj aldım. Gece hız testi yaptığımda ping 20 hızda 35 mgbit civarı çıkıyordu. Teşekkürler Turknet.

Edited by katil006
Link to comment
Share on other sites

Gayet memnunum ilk haftalar akşamları hız düşerdi gündüzleri 35 alırdım galıba calısma vardı suan aksamları da gayet hızlı 30 a yakın alıyorum denemek isteyen varsa davet kodu verebilirim 1 er ay bedava kullanamak için anlık hız testim

 6746484475.png

 

Edited by harock
Link to comment
Share on other sites

Olumlu yorumlar okuduğum için birde AKN yok diye Eniştemin evine turknet aldırdım interneti, vdsl 23 destekliyor dediler tamam olsun dedik, 160 tl ye billion marka modem sattılar enişteme. modem kurulu gelmiş ama hiç internete bağlanamışlar, bana söyledi aradım müşteri hizmetlerini ama çözüm yok, bizde sorun görünmüyor dediler hat kontrolü için ttnete yönlendiler, ttnet den gelen ekip hattı kontrol etti ama sorun yok dedi,  bilkaç gün müşteri hizmetlerini arama rağmen çözüm bulamadılar, bende app olarak kullandığım modemle bir deneyeyim dedim ve internete bağlandım, yolladıkları sıfır modemin arızalı olduğunu ve çözüm sunmalarını istedim, modem arızalarına onların bakmadıklarını yetkili servise ulaşmamı söylediler...

Gündüz hiç hız testi yapmadım ama akşamları yaptığım hız testlerinde 6 mgbit i yukarı geçemedim hiç... ben AKN olmasına rağmen 5 mgbit kullanıyorum 6 mgbit çok mu iyi yani?

kesinlikle hiç tavsiye etmiyorum turknet... şimdi müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz aradığınızda, derdinizi anlatacağınız kimse yok karşınızda...

mesaj gelmiş 160 tl faturanız var diye çözüm bulamıyoruz, modem parasını peşin ödedik, ne parası bu belli değil...

dertsiz başına dert arıyorsan turknet...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...