Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Recommended Posts

Windows XP SP4 UnOfficial 2 Final

Yurtdışı kaynaklı ingilizce sistemdir,sadece paylaşıma sunulmuştur değerli arkadaşlar.

ByLZ3L.jpg

Windows XP SP4 (Service Pack 4) provides the proactive security technologies for Windows XP to better defend against viruses, worms, and hackers along with increased manageability and an improved experience for users. Windows XP SP4 fixes a range of bugs in Windows XP operating system. It doesn’t matter what XP updates you have previously applied to your system, Service Pack 4 will update any unpatched, partially patched or completely updated system (it includes all previously released patches and updates). Windows XP SP4 Unofficial comes to the rescue, providing XP users with the latest official Windows XP updates alongside up-to-date components up to May 2014, also including POSReady updates.

Microsoft Windows XP official support has ended. Many users who won’t be able to upgrade their old machines to a newer OS would like to easily install all Windows updates in one convenient package.

Windows XP SP4 Unofficial is a cumulative update rollup for Windows XP (x86). It can be applied to a live Windows XP system which has SP1, at minimum, installed or it can be slipstreamed (integrated) in any Windows XP installation media.

Windows XP SP4 includes updates for most Windows XP components, including MCE and Tablet PC. Request-only hotfixes have been included. Currently, Microsoft .NET Frameworks 4.0, 3.5, 1.1 and 1.0 (Tablet PC only) are included in the Windows XP SP4 package. You can also scan for POSReady updates, because the POSReady trick has been included. In addition, all post-eol updates for .NET Framework 1.1, 3.5 and 4.0 until May 2014 have been included.

The .NET 1.x, 3.5 versions are automatically installed/updated in live installations as well.

Windows XP SP4 Beta 3 Unofficial Build – almost stable – is now available! This package is not released by Microsoft, who does not recommend computer users to install it.

What’s New
– Fixes issues with .NET Framework 3.5 and 4.0 servicing. .NET framework is now fully compatible with the .NET Framework repair tool.
– Enables uninstallation of future .NET updates.
– Fixes issues with Rosebud installation and Office 2007
– Fixes issues with Starter Edition slipstreaming
– Fixes issues with Windows Imaging Component registration
– Fixes issues with time reporting in many applications.

HomePage – http://www.ryanvm.net/msfn/

Google Translator Türkçe Çevirisi

Spoiler

Windows XP SP4 (Service Pack 4), virüslere, solucanlara ve bilgisayar korsanlarına karşı daha iyi yönetilebilirlik ve kullanıcılara yönelik gelişmiş bir deneyimle birlikte Windows XP için proaktif güvenlik teknolojilerini sağlar. Windows XP SP4, Windows XP işletim sistemindeki bir dizi hatayı düzeltir. Service Pack 4, sisteminize daha önce hangi XP güncellemelerini uyguladığınızın bir önemi yoktur, düzeltilmemiş, kısmen yamalı veya tamamen güncellenmiş bir sistemi günceller (daha önce yayımlanan tüm yamaları ve güncellemeleri içerir). Windows XP SP4 Resmi Olmaması, XP kullanıcılarına en yeni resmi Windows XP güncellemelerini ve POSReady güncellemelerini de içeren güncel bileşenleri Mayıs 2014'e kadar sunarak kurtarmaya geliyor.

Microsoft Windows XP resmi desteği sona erdi. Eski makinelerini yeni bir OS'a yükseltemeyecek pek çok kullanıcı tüm Windows güncellemelerini tek bir uygun pakete kolayca yüklemek istiyor.

Windows XP SP4 Resmi olmayan, Windows XP (x86) için toplu bir güncelleştirme toplamadır. Minimum olarak SP1'in bulunduğu canlı bir Windows XP sistemine uygulanabilir veya herhangi bir Windows XP kurulum ortamında kayan (entegre) olabilen bir sisteme uygulanabilir.

Windows XP SP4, MCE ve Tablet PC de dahil olmak üzere çoğu Windows XP bileşeninin güncelleştirmelerini içerir. Talep amaçlı düzeltmeler dahil edilmiştir. Şu anda, Microsoft .NET Framework 4.0, 3.5, 1.1 ve 1.0 (yalnızca Tablet PC) Windows XP SP4 paketinde bulunmaktadır. POSReady güncellemelerini de tarayabilirsiniz, çünkü POSReady hilesi eklenmiştir. Buna ek olarak, Mayıs 2014 tarihine kadar .NET Framework 1.1, 3.5 ve 4.0 için tüm post-eol güncellemeleri dahil edilmiştir.

.NET 1.x, 3.5 sürümleri canlı yüklemelerde de otomatik olarak yüklenir / güncellenir.

Windows XP SP4 Beta 3 Gayri resmi Yapı - neredeyse sabit - artık kullanımınıza sunulmuştur! Bu paket, bilgisayar kullanıcılarının yüklemelerini önermeyen Microsoft tarafından yayımlanmadı.

Ne var ne yok
- .NET Framework 3.5 ve 4.0 hizmet sorunları giderir. .NET framework artık tümüyle .NET Framework onarım aracı ile uyumludur.
- Gelecekteki .NET güncellemelerinin kaldırılmasını sağlar.
- Rosebud kurulum ve Office 2007 ile ilgili sorunları giderme
- Starter Edition gevşeme akışıyla ilgili sorunları giderir
- Windows Görüntüleme Bileşeni kayıtlarıyla ilgili sorunları giderme
- Birçok uygulamada zaman raporlamayla ilgili sorunları giderir.

İNDİRME LİNKİ
Windows XP SP4 Unofficial 2 Final (992 MB)

https://drive.google.com/drive/folders/0B7k-l_4omFECNWRGNHBEdVBsTTA

Bilgi: (Paketler ayrı ayrı sunulmuş ilgili,ihtiyac duyulan dosya ve belgeler indirme linkinde upload edilmiş olan->googledrive'da mevcut arkadaşlar.)

Yurtdışı kaynaklı ingilizce sistemdir,sadece paylaşıma sunulmuştur değerli arkadaşlar.

  • Like 4
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
ishak37, 02.12.2017 - 02:52 yazdı:

Galiba okuduğumu anlamama sorunum var, yine anlamadım

 

Microsoft'un resmi olarak çıkarttığı SP4 sürümü değil; yani aslen XP SP4 diye bir şey yok. Anladığım kadarıyla üzerine tüm güncellemeleri entegre edip SP4 ismini vermişler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...