Jump to content

Reallusion Character Creator 2.2.2314.1


nrnr
 Share

Recommended Posts

b5967458d8c53aacb897.jpg

Reallusion Character Creator 2.2.2314.1 (x64) | 1.26 GB

Alıntı

Character Creator (CC) is an amazing add-on tool for iClone that can create realistic looking, animation-ready 3D human characters for use with iClone and other 3D tools. Unique character designs are created through the use of shape morphs, customizable high-resolution skin textures, and outfits with clothing containing your own fabric designs.

What do you need when generating characters - Appearance, Skin, Clothes, Hair, Accessories? Well, they all can now be found in this amazing tool with drag-and-drop presets, in well-organized categories for you to generate various character styles in no time at all. Moreover, you can manually do further modifications with the use of sliders to create characters with more sophisticated details. The intuitive dockable UI design brings you the most flexible editing environment.

Morphable Muscle Shape & Bone Scales
The brand new, authentic one-mesh CC 3D Characters are designed for versatile body morphs. Besides applying basic figure shapes from the preset library you may also further adjust the body, or individual parts such as: Head, Torso, Chest, Waist, Arm, Hand, Leg and Foot.

Morphable Face Creation & Editing
To easily create unlimited authentic human faces, you can either directly apply any of the presets for quick prototypes, or you can further refine the appearance through highly detailed facial sliders, grouped into intuitive segments such as: Skull, Forehead, Eye/Eyelash, Brow, Ear, Nose, Cheek, Jaw, Teeth and Mouth.

Skin Tone & Texture Roughness
Freely apply different texture patterns to your own masked area. Blend color variations and skin pores and wrinkles to generate the right skin for characters with various ages, genders and ethnicities.

Aging System
The full body Aging Morphs and Skin Normals options, give you the power to easily transform your characters into elderly ones. This can be applied to different genders and body shapes. Gracefully age your characters’ look or go all out and instantly turn them into seniors by adjusting the slider control.

Suntan & Tattoo
Import decals (tattoos) and move or resize them on top of the skin as you like. You can also use a mask layer (suntan) combined with the sun tan sliders to simulate natural summer tan lines, a sporty-beach look, or sunburn effects.

Cosmetic Design
Character Creator has integrated a complete make-up system based on professional cosmetic theories. Design the best brows for your character’s face shape with eyeliners that fit her/his eyes. Apply eye shadows or add a shimmery eye effect to create luminizing eyelids. Add blush to enhance contour, or change lipstick colors and specularity to create a lubricated appearance. Additionally, you may manually define the area of any make-up to apply true-to-life finishes.

Layered Clothing & Conforming Cloth
Easily get your 3D character dressed in full outfits by layer-applying the underwear, upper clothes, lower pants/skirts, and outer garments. The best part of the design is that the same clothes can be conformed to different body shapes, and you may further refine the result using the conforming tool.

Color, Segment, Pattern
Use an RGB mask to define preferred cloth or shoes segments. Make your own unique outfit designs for 3D characters by changing each segment’s color, pattern or fabric.

Weathering & Tear
Freely apply a worn-out effect or add dirt and dust, or add torn patterns to give jeans a variety authentic styles.

Patch & Logo
Import your own decals made with Diffuse, Specular and Normal maps. Then imprint these logos over fabrics, or paste, weave and stitch patches and plastic stickers anywhere you wish.

Requirements: Win 7 SP1 / Win 8 / Win 10 (64 bit only)

----------------------------------------------------------------------------------------

Google Çeviri

Character Creator (CC), iClone için gerçekçi görünümlü, animasyona hazır 3B insan karakterleri oluşturabilen ve iClone ve diğer 3D araçlarla kullanılabilen inanılmaz bir eklenti araçtır. Benzersiz karakter tasarımları şekil morph'ları, özelleştirilebilir yüksek çözünürlüklü cilt dokuları ve kendi kumaş tasarımlarınızı içeren kıyafetlerle hazırlanır.

Karakter üretirken neye ihtiyacınız var - Görünüm, Deri, Elbise, Saç, Aksesuarlar? Eh, hepsi şimdi, şaşırtıcı bir araçta sürükleyip bırak önayarlarıyla, iyi organize edilmiş kategorilerde, çok farklı karakter stilleri üretmek için bulunabilir. Ayrıca, daha karmaşık ayrıntılarla karakter oluşturmak için sürgüleri kullanarak manuel olarak başka değişiklikler yapabilirsiniz. Sezgisel yuvalanabilir UI tasarımı size en esnek düzenleme ortamını getirir.

Morphable Kas Şekli ve Kemik Terazileri
Yeni ve otantik tek mesh CC 3D Karakterleri, çok yönlü vücut morph'ları için tasarlanmıştır. Önceden belirlenmiş kütüphaneden temel şekil şekillerinin uygulanmasının yanı sıra, gövdeyi veya Baş, Göğüs, Göğüs, Bel, Kol, El, Ayak ve Ayak gibi ayrı parçaları daha da ayarlayabilirsiniz.

Morphable Yüzün Oluşturulması ve Düzenlenmesi
Sınırsız otantik insan yüzlerini kolayca oluşturmak için, hızlı prototipler için ön ayarlardan herhangi birini doğrudan uygulayabilir veya daha ayrıntılı yüz kaydırıcıları kullanarak, sezgisel bölümler halinde gruplandırılmış olarak görünümünü daha da hassaslaştırabilirsiniz: Kafatası, Alın kafası, Göz / Kirpik, Kaş , Kulak Burun, Yanak, Çene, Diş ve Ağız.

Cilt Tonu ve Doku Pürüzlülüğü
Kendi maskelenmiş alanınıza özgürce farklı doku düzenleri uygulayın. Çeşitli yaşlar, cinsiyetler ve etnik kökenlere sahip karakterler için doğru cildi oluşturmak için renk varyasyonlarını ve cilt gözeneklerini ve kırışıklıklarını harmanlayın.

Yaşlanma Sistemi
Tam vücut Aging Morphs ve Skin Normals seçenekleri, karakterlerinizi yaşlılara kolayca dönüştürecek güç verir. Bu farklı cinsiyetlere ve vücut şekillerine uygulanabilir. Karakterlerinin dikkatle yaşlandığına dikkat edin, kayar kapak kontrolünü ayarlayarak anında onları yaşlılara çevirin veya dışarıya çıkın.

Güneş ve Dövme
Çıkartmalar (dövmeler) alın ve onları istediğiniz gibi cildin üstünde taşıyın veya yeniden boyutlandırın. Ayrıca, doğal güneş ışınlarının çizgilerini, sportif bir plaj görünümünü veya güneş yanığı efektlerini simüle etmek için güneş bronz sürgüleri ile birlikte bir maske katmanı (güneş) kullanabilirsiniz.

Kozmetik Tasarım
Karakter Yaratıcı, profesyonel kozmetik teorilerine dayanan komple bir makyaj sistemini entegre etmiştir. Karakterinizin yüz şekline en iyi kıvrımı, gözlerine uyan göz kapaklarıyla tasarlayın. Lüminesan göz kapakları oluşturmak için göz farı uygulayın veya parıldayan göz etkisi ekleyin. Konturu geliştirmek için allık ekleyin veya ruj görünümünü oluşturmak için ruj renklerini ve spesifikliği değiştirin. Buna ek olarak, yaşamın gerçek ömrünü tamamlamak için makyaj alanını manuel olarak tanımlayabilirsiniz.

Katmanlı Konfeksiyon ve Konfeksiyon Kumaş
İç çamaşırı, üst giysi, alt pantolon / etek ve dış giysileri katmanla uygulayarak 3D karakterinizi tam kıyafetlerle kolayca elde edin. Tasarımın en iyi yanı, aynı giysilerin farklı vücut şekillerine uydurulabilmesi ve uygun aracı kullanarak sonucu daha da hassaslaştıracağıdır.

Renk, Segment, Desen
Tercih edilen bez veya ayakkabı segmentlerini tanımlamak için bir RGB maskesi kullanın. Her bir bölümün rengini, desenini veya kumaşını değiştirerek 3B karakterler için kendi benzersiz kıyafet tasarımlarınızı yapın.

Hava ve Gözyaşı
Serbestçe yıpranmış bir efekt uygulayın veya kir ve toz ekleyin veya kot çeşitli otantik stil vermek için yırtık desenler ekleyin.

Yama ve Logo
Diffuse, Specular ve Normal haritalarla yapılmış kendi çıkartmalarınızı içeri aktarın. Daha sonra bu logoları kumaşların üzerine damgalayın veya yamaları ve plastik çıkartmaları dilediğiniz yere yapıştırın, dokunun ve dikin.

Ekran Görüntüleri

Spoiler

5a10b70eb111a.jpeg

5a10b7138f18c.jpeg

 

Program Resmi Anasayfası

https://www.reallusion.com/character-creator/

İndir - Rar Şifresiz Boyut 1. 26 GB Uploaded by nrnr

https://mirrorace.com/m/b622
https://megaup.net/9jz/ChrctrCrtr2.2.2314.1.rar

 

Edited by nrnr
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...