Arkurya Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 s.a sevgili tnctr ailesi arkadaşlar benim şu konuda sıkıntım var win 10 kurduğumda sistem kafayı yiyor bilgisayarda ansızın kitlenme durduk yere kendini kitliyor reset atmadan kendine gelmiyor. anlamadım sistem donanımlarında heerhangi bir sıkıntıda yok. açılma da sıkıntı olmuyor fakat kapattığımda ise geç kapanıyor test amaçlı win 8 kurdum hiç bir sıkıntı yaşamadım ne kitlenme nede geç kapanma hiç bir sorun olmuyor sanırım win 10 kurmaya daha var sürekli güncellemelerden dolayı yazılımsal sorunlar var win 10 da oyüzden win 7 kurmaya karar verdim win 7 uefı desteği varmı arkadaşlar kısaca yardımcı olabilirmisiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz_50 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Arkurya, 4 saat önce yazdı: Evet var arkadaşım.sadece 64 bit olnın.tabi pc destekliytorsa.bununlada lisanslarsın.kullanımı içinde yazılı. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Win 7 de hikaye oldu. .Win 8 kurun daha iyi uefi desteği de var. ..Win 10 rayına oturan a kadar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aslankral3499 Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Harddisk in boyutı büyükse. 1tb falan. Windows 10 hddyi tarıyor. Kasma ondandır. Görevyöneticisinden bak. Hdd kullanımı yüzde yüz ise. Bekle. Düşünce kasma gidecektir. Cmd yönetici aç chkdsk yaz enter. Sorun çözülmüş olmalı. Kolay gelsin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts