Jump to content

Dual Core Bilgisayarımı Satıyorum!(satılmıştır)


by_tunahan

Recommended Posts

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım bilgisayarımı satıyorum. Ürün kasası resimde görüldüğü gibidir. Önünde çok şık lacivert bi led mevcut. Ürün özellikleri aşağıdadır.. Telefon alacağım için satıyorum. N80 , E65 gibi telefonlarla takas yapabilirim. daha iyi modeller için üstüne para da verebilirim. Takas düşünürseniz görüşelim. Lütfen N80 modelinin altında bir telefon için takas teklif etmeyiniz..

PC Özellikleri:

DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz

Asus P5GZ-MX ,DDR2 , PCIEX, Soc775 P5 MBO(Anakart)

Sapphire Radeon x550 256 MB Ekran Kartı

1 GB(1024 MB) Memory Ram

80 GB Western Digital HDD

ASUS DRW-1608P2S DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM DL

A4 Tech Klavye Mouse Seti

15' Philips Mönitör Çok Temiz

ürünlerİn mönİtör dişinda hepsİ garantİlİdİr. faturalari yaninda yollanacaktir. zaten anakartin garantİsİnİ sağlayan çİzgİ elektronİk'İ bİlen bİlİr. türkİyenİn en sağlam garantİ veren fİrmasidir. eğer ürününüzün sorunu anakartta olmasa bİle crm uygulamasinda ürünü sİstem olarak yollayacağinizi belİrtİrsenİz kabul ettİklerİ takdİrde sİze sağlam olarak yollayacaklarindan emİn olabİlİrsİnİz. zaten herhangİbİr sorunla karşilaşirsaniz benİmle İrtİbata geçersenİz. yardimci olurum..

Bunların yannda hediye olarak bilgisayarı alırken yanında hediye edilen Modem ve Analog Tv kartını , Bilim ve Teknik dergisinin 39 yıllık bilgi hazinesi orjinal DVDsini ve HDD içerisinde Lost ve Prison Break Dizisinin tüm sezon ve bölümlerini yollayacağım... Ayrıca PCNET dergisinin 2007 yılı geçmiş sayılarını yollayacağım (Ocaktan Ağustosa kadar olan sayılar) Dergiyle birlikte gelen cd ve dvdlerinde bir kısmını alıp gerisini yollayacağım..

bu pcyİ bu kadar hedİyeyle bu fİyata başka yerde bulamazsiniz...

ürün parça değİşİmİ İhtİmalİnden dolayi gerİ alinmayacaktir ancak kargo esnasinda tutanak tutturulursa İade alinir. ürün alir almaz kontrol edİnİz. tüm drİver cdlerİ ve kİtapçiklar ürünle beraber gönderİlecektİr..

kargo ücretİ aliciya aİttİr. adana İçİ elden teslİmat yapilir..

fİyat : sadece ama sadece 450 ytldİr... satişin gg üzerİnden yapilmasini İstersenİz komİsyon ücretİnİn ödemesİnİ de kabul etmİş sayilirsiniz..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...