Jump to content

Youtube Gold - Downloader / Player


Dark_Angel
 Share

Recommended Posts

YouTube GOLD - Downloader / Player

Bu yazılım tarafımca AutoPlay Media Studio programında kodlanmıştır. Programın amacı tek arayüzde YouTube'den hem müzik dinleme hem arama yapabilme hemde video ve MP3 şeklinde indirme yapmasıdır.

Program portable'dir yani taşınabilir ve kurulum gerektirmez tek yapmanız gerek yazılımı indirip ZIP dosyasından çıkarıp açmak'tır.

Kullanma Şekli

1G1yYp.png

Bu resim yazılımın ana arayüzüdür , ilk açılışta burası size boş olarak gelir yapmanız gereken bir YouTube url'si kopyalayıp onay butonuna tıklamaktır gerekli bilgiler alınır veya arama butonuna tıklayıp kendiniz arama yapabilirsiniz.

Tüm bilgiler alındıktan sonra kapak resmi üzerine tıkyayıp bekleyin 1-2 saniye içinde ilgili videoyu mp3 şeklinde dinlemeye başlayabilirsiniz.

Çalma başladıktan sonra alt ilerleme çubuğunun üstündeki yazıda hafızaya alınıyor diye yazı görürsünüz bu işlem bittikten sonra ileri/geri sarma yapabilirsiniz normal müzik oynatıcısı şeklinde.

İndirilebilir kaliteler altındaki onay kutuları ilgili videonun hangi kaliteleri desteklediğini gösterir yeşil olanlar sizin indirebileceklerinizdir.

Pause işlemi için klavyenizden boşluk tuşunu kullanın.

Sağ üstte programı kapatma butonunun altındaki üçgen şeklinde butona tıklayıp spectrum ve equlaizer ayarlarınızı yapabileceğiniz bölüm açılır ilgili resim

PO8qP5.png

Buradaki bölümden ince ses ayarlarınızı yapabilirsiniz ayarlar program tarafından her kapanışta kayıt altına alınır ve sonraki açılışta sizin ayarladığınız gibi açılır.

Bu bölümde son olarak indir butonuna tıklarsanız altaki bölüm açılır

OyYq74.png

Bu indirme seçenekleridir indireceğiniz klasörü seçip alttaki onay kutularından kaliteyi seçip indirmeye başlayabilirsiniz.

Varsayılan olarak orjinal video başlığı şeklinde iner isterseniz yeniden adlandır bölümünden kendinize özel isim verip indirebilirsiniz.

İndir butonuna tıkladıktan sonra bilgisayarınızın sağ alt bölümünde alttaki bölüm açılır

ByJM2M.png

Burası ilgili inderme hakkında bilgi veren bölümdür indirme tamamlandıktan sonra burası otomatik olarak kapanır ve ana arayüz açılır.

Burada dikkat etmeniz gerek yer eğer indirilecek video ufak boyutta ise işlem hemen tamlanır fakat büyük boyutta bir video indirmesi yapıyorsanız

birleştirme işlemi gerçekleşmeye başlar ve indirmeden sonra  ses video içine gömülür buna neden olan şey youtubenin ses ve videoyu parçalamasından kaynaklanıyor.

Yani ilk önce ses indirilir sonra video ve son olarak bu ikisi birleştirilir doğal olarak bu işlem zaman alır bitene kadar bekleyiniz bu sizin işelmci hızınız ile alakalıdır güçlü bir işlemciniz var ise işlem çabuk olur.

Aynı şey MP3 indirmelerindede geçerlidir Youtube direkt olarak MP3 formatında ses barındırmaz DASH şeklendedir ses DASH olarak iner sonunda program bu formatı MP3 formatına çevirir dosya büyüklüğünr göre

bu işlemde aynı şekilde devam eder dediğim gibi bu tamamen sizin işlemci gücünüz ile alakalıdır sabırla bekleyin.

İlgili indirmeyi iptal etmek istiyorsanız sağ üstten iptal butonunu kullanabilirsiniz.

ZOvDEo.png

Burası arama bölümüdür aramak istediğiniz videoyu yazın ve ENTER tuşuna basın.

Çıkan sonuçlar üzerien sağ tıklayıp isterseniz seçili videoyu favorilere ekleyebilirsiniz.

Yıldız butonuna tıklayarak favorilerinizi açabilirsiniz.

Buradan bir videoyu ana bölüme atmak için seçili videoya çift tıklayın.

YOnBOA.png

Yıldız butonuna tıklayınca açılacak olan favori listeniz burasıdır.

Burada aynı şekilde videoyu listeden seçin ve çift tıklayın ana bölüme atılır ve oradan dinleme veya indirme yapabilirsiniz.

 

Programın yapısı bu şekilde arkadaşlar yazmayı unuttuğum bölümler olabilir sorun yaşadığınız yerde konuya yazınız yardımcı olurum.

İndirme sınırı yoktur tüm videoları VEVO dahil doğrulanmış telif haklı videolar dahil herşeyi indirebilirsiniz yani tarayıcıdan YouTube açmanıza gerek kalmaz.

Programı kodlarken çok uzun kod satırları yazdım gözden kaçırdığım hata yaptığım yerler olabilir lütfen hata ile karşılaşırsanız konu altına belirtin hemen düzeltmeye çalışırım.

Ayrıca fikirlerde bulunabilir ve geliştirme hakkında bana önerilerinizi sunabilirsiniz elimden geleni yapmaya çalışırım.

Bu yazılım tamamen insanlar için bedava yaptığım bir yazılımdır kendimde her zaman bunu kullanıyorum güle güle kullanın arkadaşlar.

Program tanıtım videosu:

https://www.facebook.com/Mehmet.Shabanov/videos/10215043408108567/

 

İndirme Adresi

https://drive.google.com/file/d/1mzrarVBrADU80ZFaWgjmr9xgrXWB7QPc/view

Edited by Dark_Angel
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to YouTube Gold - Downloader / Player

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...