Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

1host1 Uzak Durun, Aldanmayın Diye Yazıyorum.


aslanbey78
 Share

Recommended Posts

Aşağıya kopyaladığım süreci yaşadığımızdan, bundan böyle bu hostingi kesinlikle önermiyorum. destek yazışmaları aşağıdadır.

05/01/2017 (06:23)

Mustafa DOĞANMüşteri

Merhaba arkadaşlar. söylediğimden daha yüksek bir paket kullanıyorum hesabımda görülen hizmet özellikleri ile C panelde görülen hizmet paketi farklı ve bana, size haksızlık olmuş gibi geliyor. Dediğimden daha yüksek özellikler var gibi sanki. atırlatayım istedim İyi çalışmalar Türkiye'den selamlar.

07/01/2017 (08:59)

Oscar LeeYetkiliSayin musterimiz;

Uyariniz icin cok tesekkur ederiz, duzeltme yapilmistir.

Iyi calismalar dileriz...23/10/2017 (07:09)

Mustafa DOĞANMüşteri

Merhabalar. Tatildi yaz mevsimiydi derken gözden kaçırmışım. Bana haziran ayından beridir fatura kesilmemiş ve ödeme yapmamışım. Halbuki faturalarım aylık kesilir ve ödemesini düzenli olarak yapardım. bu durumla ilgili ne yapmam gerektiği ile ilgili beni bilgilendirir misiniz? iyi çalışmalar.

14/11/2017 (22:18)

Oscar LeeYetkili

Sayin musterimiz;

Sistem kaynakli bir gecikmeden dolayi faturalarinizda aksama oldugu gorulmektedir. (Hata duzeltilmistir)

1HOST1 musteri panelinize giris yaparak 1247 numarali $9.95 tutarindaki faturayi odeyebilirsiniz...

Iyi calismalar dileriz...

19/11/2017 (23:16)

Mustafa DOĞANMüşteri

Sayın yetkili. Az önce hesabımın dondurulduğunu bildiren bir e-posta aldım. Sebep olarak faturaların gecikmesi gösteriliyordu. Faturaları kesmeyen siz, aylardır faturam çıkmıyor hatayı giderin diye hatırlatma yapan ben, sistem kaynaklı sorun olmuş diyen siz, Gecikmiş faturalar nedeniyle hesap kapatan yine siz. Bu ne ciddiyetsizlik? Temmuz ayındaki son ödeme tarihli fatura için hesap donduracaksanız, faturayı da temmuz ayı içinde kesmiş olmanız gerekmez miydi?

24/11/2017 (08:52)

Oscar LeeYetkili

Sayin musterimiz;

Oncelikle yasanan problemden dolayi ozur dileriz... Hesabinizi inceledigimizde son odeme tarihi 28 Kasim 2017 olan 1 adet odenmemis fatura gorunmektedir lutfen nu faturayi belirtilen sure icerisinde odemeye calisiniz aksi takdirde sistem hesabinizi yeniden otomatik olarak kapayacaktir.

Iyi calismalar dileriz...

25/11/2017 (04:59)

Mustafa DOĞANMüşteri

Sayın yetkili geçmiş olsun. Ben acil seçeneğiyle destek talebinde bulundum cevap yaklaşık bir haftada geldi. Bu bir haftalık süre zarfında E-postalarım bana ulaşmadı. sitem kapalı kaldı. Umutla bekledim ve memnundum halbuki. Geçmiş ticket taraması yaparsanız, sisteminizin benim lehime yaptığı başka hataları da düzelttirdiğimi göreceksiniz. Gecikmenin sorumlusu ben değildim ama diyelimki sorumlu ben bile olsam, hiç bir uyarı yapılmadan böyle hesap kapatılmamalıydı. Sitelerimi başka bir firmaya taşıdım ve sizden kaynaklı mağduriyetimin biraz olsun hafiflemesi ümidiyle kalan tutarı kesinlikle ödemeyeceğim. En geç bir kaç saat içinde cevaplanması gereken ticket günlerce sonra cevaplanıyor. Sizin bu işi ya hiç yapmamanız, yada bu haliyle sürüp giden uygulamanızı gözden geçirmeniz gerekir.

27/11/2017 (22:30)

Oscar LeeYetkili

Sayin musterimiz;

Insan guvenilirligini on planda tutan firmamiz, 3 dunya ulkelerinde yasanan bu ve benzeri olumsuzluklara ragmen bu ulkelere yonelik hizmetlerini araliksiz surdurmeye devam edecektir. Gecmise donuk borclarinizi reddetmeniz uzerine faturalariniz tarafimizca iptal edilmistir.

Iyi calismalar dileriz...

Yanıt

01/12/2017 (07:10)

Mustafa DOĞANMüşteri

Hesabımı ve bilgilerimi derhal sunucularınızdan silin.

Sizin 3. dünya ülkesi diye küçümseme küstahlığında bulunduğunuz bu ülkelerde insanlar sorumluluklarının farkındadır. Türkiye'deki en kötü hosting firmasında bile destek taleplerinin cevapları bu kadar gecikmez, uyarı yapılmaksızın site kapatılmaz. Sizin yaşadığınız bölgeden önce kendi kafa yapınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu takıntılı haliniz için bir doktora görünmenizi öneririm.

Gelelim alışverişimizle ilgili konuya... Ben sizin şerefsizce itham ettiğiniz gibi hırsız olsaydım, o saçma sapan sisteminizin lehime yaptığı hataları size göstermezdim. faturalarım çıkmıyor diye sizi uyaran bendim. Bu güne kadar faturalarımı bir gün bile geciktirmeden erkenden ödeyen de bendim. Geçmişte, sisteminiz ödediğim özelliklerden fazlasını kullandırıyor diye sizi uyaran da bendim. (Buraya kadar yazdıklarım sadece Amerika'lıysanız geçerlidir. Amerika'lıysanız bundan sonra yazacaklarımı dikkate almayınız ama türkseniz bundan sonra yazacaklarım doğrudan sizi ilgilendiriyor.)

Eğer türksen, o 3. dünya ülkesi yazdığın klavye sana girsin. Hele hele bir de fetö puştunun köpeği isen, o ofiste ne varsa hepsi o pezevenk feto puştuna girsin.

08/12/2017 (00:19)

Mustafa DOĞANMüşteri

Size benimle ilgili bütün verileri sunucularınızdan silmenizi söylemiştim. lafa gelince 3. dünya ülkesi falan diye saçmalamayı biliyorsanız işinizi de adam gibi yapacaksınız. Sunucularınızda mustafa ismi bile geçmeyecek anlaşıldı mı?

01/01/2018 (23:13)

Oscar LeeYetkili

Borclarini odemeyen musteri kayitlari sistemlerimizden 7 sene boyunca silinmemektedir. Borc bilgileri kamu ve ozel kurumlar ile de paylasilmaktadir.

Iyi calismalar dileriz...

1host1.com

Support Dept.

New York, USA

02/01/2018 (09:04)

Mustafa DOĞANMüşteri

destek taleplerinin tamamını kopyaladım. o 3. dünya ülkesi cümlesini yedireceğim size. Türkiye'deki bütün forum ve şikayet siteleri, yazışmalarımızı, sizin fatura hatası ve sonrasındaki saçmalıklarınızı görecek. Artık size Türkiye'den ekmek yok. Ayrıca fetö pezenengiyle ilgili yazımın da size ulaşmadığını söylüyorsunuz ama sisteminiz öyle demiyor. hepsini bütün forumlar görecek.

 

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...