Jump to content

Messenger görüntü resimleri


gregorsamsa

Recommended Posts

Mesenger da kalıcı görüntü resmi

Eminim bir çoğunuz farklı farklı yerlerde Messenger a giriyordur ve her defasında ordaki varsayılan resimleri kullanmak zorunda kalıyordur. Özellikle Internet cafelerde bununla çok sık karşılaşıyorsunuzdur. Peki istemez misiniz görüntü resminiz siz hangi bilgisayarda olursanız olun aynı olsun. İşte o zaman aşağıdaki anlatılanları uygulayın. Sadece birkaç kopyala yapıştır işleminden sonra artık Mesenger daki görüntü resminiz her yerde aynı olacaktır.

Öncelikle Mesenger a kalıcı olarak eklemeyi düşündüğünüz resmi Internete yüklemelisiniz. Bunun için resim uploud siteleri var. Yüklediğiniz bu resimin kaynak yolunu yani adresini kopyalayın.

Mesenger da görüntü resimini değiştiri seçin. Daha sonra Açılan pencereden Gözat’a tıklayın. Açılan yeni pencereden dosya adı kısmına az önce kopyaladığınız resmin adresini yapıştırın. Tamama tıkladıktan sonra resmin görüntü resimleriniz arasına eklendiğini göreceksiniz. Son kez tamama basın ve artık kalıcı görüntü resminiz hazır.

Bundan sonra nerde olursanız olun mesenger ı nerde açarsanız açın hep aynı resim olacaktır. Bu arada unutmayın görüntü resminiz Internette olduğu sürece var. Internette resminizin adresi değişir yada silinirse artık resminiz gözükmez.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...