Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Zip Tamir Eden Yazılım Arıyorum


 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar,

4 yıl öncesinden kalma bir site yedeğim var. Zip formatında ve açılmıyor. Webde tamir edebilecek güzel bir yazılım bulamadım. Bildiğiniz zip tamir eden bir yazılım var mı ? Tamir etmese bile açılan isim listesinden nelerin yedeklendiğini görsem yeterli.

Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

fearlesshackteam, 5 saat önce yazdı:

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu programların hepsini denedim.  Zip Repair Pro 32 ve 64 bit olarak denedim ama açılmadı.  Diğerleri ise başarısız oldu. Bildiğiniz başka bir yazılım var mı acaba ?

Zip2Fix

Please register to see this content.

*Bir de Winzip, PowerArchiver, Winrar, 7-zip gibi sıkıştırılmış dosyaları açan programların içerisinde de repair archive bölümü olabiliyor o bölümlerden de deneme yapabilirsiniz. Ek olarak orijinal zip dosyanız dursun kopyasını alıp rar veya diğer bir formata dönüştürürseniz de sanki repair yapmış gibi olursunuz aklınızda bulunsun.  

Link to comment
Share on other sites

Remo Repair Zip

 

bir de bunu deneyin umarım olur.

Ayrıca aşağıdaki linkteki sitede de zip onarma prg. var. Ama sizdeki Zip Repair Pro prg olabilir (isimler benzer olabilir ama firma farklıdır) diye düşünüyorum. Değilse onu da deneyebilirsiniz. Tonla sıkıştırma programı (Pkzip, IzArc, Bandizip, PeaZip, bu arada hangisinde onarma bölümü var bilemiyorum) var.  Onların onarım bölümlerini  denemekte fayda var biraz angarya olacak ama bence biri açabilir.

Please register to see this content.

 

Link to comment
Share on other sites

@akura Usercloud adresindeki dosyayı indiremedim. Opera, Chrome ve Firefox ile defalarca denedim ama reklamdan başka bir şey çıkmıyor. Birkaç kere tıklayıp reklamların bitmesini de bekledim ama dosya inmiyor. Başka bir siteden link verebilir misiniz ?

Diğer linkteki yazılımı da indirip denedim ama yine başarısız oldu. 

@yineben İçinde kişisel bilgilerimin olduğu dosyalar da olduğu için paylaşamam. Bir ara içindeki bir klasörü ftp depo olarak da kullanıyordum. 

Link to comment
Share on other sites

Remo Zip Repair

Please register to see this content.

*Zip dosyanız hasarlı mı yani bir klasöre çıkartmaya çalıştığınızda crc veya corrupted (bozuk) gibi mesaj mı alıyorsunuz. Yoksa zip dosyanızda şifre mi var onu mu çözmeye çalışıyordunuz. Çünkü şifre bulmaktan bahsedilince kafam karıştı sorayım dedim.

Link to comment
Share on other sites

@yineben Sorun şifre değil dosyanın açılmaması.

3E9EEM.png

@akura Remo Zip Repair'de kurtaramadı. Amacım kurtarabilirsem kurtarmak, olmasa da en azından içindeki klasör ve dosyaların isimlerini görebilmek. Bazen zipten çıkarınca hata veriyor ama açınca en azından içindekileri görebiliyoruz. Ben isimlerini görebilsem yedek disklerden tane tane dosyaları bulabilirim. Bu dosyada gerekli dosyaları özel olarak toplayıp arşiv oluşturmuştum. Hepsinin bir yedeği var ama hangilerini seçip de bu pakete dahil ettiğimi hatırlamadığım için sadece isim listesine ulaşsam da bana yeter.

Link to comment
Share on other sites

Dosyayı uzun zamandır açmadığım için bu konuda net bir bilgi veremem ama 2 sene kadar önce büyük bir veri kaybı yaşadım ve yaklaşık 1,8 TB lık veri kurtardım (3 tane 2 TB olmak üzere daha küçük boyutlarda birkaç yedek diskim daha var). Daha sonrasında yedek disklerimdeki verileri toplayıp bir diskte birleştirdim ve tekrardan yedekledim. Bu işlem sırasında bu dosya benim kurtardıklarım arasında mıydı yoksa kurtarmadan diğer yedek disklerimden aldığım bir dosya mıydı hatırlamıyorum. Kurtardığım verilerde zip ve rar dosyalarından hiçbiri zarar görmemişti. O olaydan çok uzun zaman önce yine bir kurtarma sonucunda bozulmuş dosyalarım olmuştu ama bu arşiv dosyasının zamanından dolayı önceki bozuk dosyalara denk gelme olasılığı hiç yok. Başka sebeplerden dolayı bozulmuş olmalı. Tüm disklerde bir arama programıyla aradım ama aynısnı bulamadım. Muhtemelen 1 yedek var diye diğer disklerimden bilinçsizce sildim. Elimde tek örnek olarak bu dosya var.

Hazır Mint açıkken önerinizi dinleyip denedim ama sonuç yine aynı.

QVRLkr.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...